Julen - en tid för att umgås med nära o kära???

Julafton var väldigt mysig i alla fall. Tillbringade hela dagen med familjen och avslutade som vanligt med midnattsmässan i Viksjö kyrka. Visst skulle jag önskat att jag fått träffa min pojkvän längre än de ca 2 minuterna som han tittade förbi på Avstyckningsvägen vid 17-tiden för att hämta julgodiset till sin familj och dessutom lämna en julklapp till mig men man kan ju inte få allt.Han var enormt stressad som vanligt. Jag är väldigt glad att han faktiskt hade tagit sig tid att gå och välja ut ett vackert halsband till mig.
Han var försvunnen ett par timmar under kvällen då jag satt o väntade på att han skulle höra av sig om huruvida han eventuellt skulle komma tillbaka till min familj efter sitt eget firande. Men han dök i alla fall upp hemma hos mig strax efter att julaftonen gått över i juldagen och satt och pratade en stund. Han inser också att förhållandet är ohållbart som det är just nu, men ingen av oss vill egentligen lämna den andre så vi får helt enkelt se hur saker utvecklar sig. Han säger sig må dåligt över att se hur dåligt jag mår över det han gör. Ja, det är väl en himla ond cirkel på något sätt, men jag vet verkligen inte hur jag kan göra mer. Förslag mottages tacksamt!
Han stannade en knapp timma innan han var tvungen att åka iväg igen, och visst skulle jag hellre velat att han stannade hemma hos mig men... Ja, vi får se.

Julklapparna som vi 4 i familjen köpt till leken som vi övergått till istället för att köpa personliga julklappar.

Enligt traditionen går familjen Isaksson alltid på bio på juldagen. F.ö. enda dagen på året jag sätter min fot inne på en biograf men traditioner är ju till för att hållas. I dag så vi the Duchess. Förutom det faktum att jag verkligen ogillar Keira Knightley så var filmen bra, och jag måste erkänna att hon passade bra i huvudrollen.

Åkte hem till Niklas vid 17-tiden och hittade honom sovande precis som jag trott. Kröp helt enkelt ner bredvid honom och låg och bara kramade min sovande pojkvän ganska länge. Kännde att jag behövde det. När han väl vaknade var det stress som vanligt så han släppte av mig hemma i vild panik på vägen in till stan. Sen har jag suttit halva kvällen och bråkat med Niklas dator som jag fått låna eftersom min dator är segare än segast och jag behöver lite mer än så för att kunna liverapportera från Poker Christmas Week på Casino Cosmopol i Göteborg. Japp, imorgon åker jag långsamtåget ner till Gbg för att stanna där till den 30:e. Har suttit o chattat m Joel på msn under tiden (på min egna dator där nätet funkar) och tror vi kommer funka bra ihop. Har ju inte jobbat med honom innan men jag brukar ju inte ha svårt för att bonda med nya människor... Jag gav till slut upp om datorn och hoppas att Joel kan hjälpa mig få igång nätet på den imorgon på plats. Hade dock velat få ner allt jag behövde till den redan ikväll men det får bli panik-panik innan det börjar imorgon kl 16. Tåget kommer till Gbg kl 14 så det borde gå. Önska den eviga tidsoptimisten lycka till!

Hoppas ni som läser detta har haft en fantastisk julhelg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0