Jag vill inte vara utan min dator

Vilka I-landsproblem man har!!! Nästan så jag skäms. Men bara nästan.
    Jag måste lämna in min dator på lagning. Igen. Vilket betyder flertalet veckor utan nätpoker, nedladdningar och diverse tramsande. Min mail kommer jag åt i mobilen, så den biten klarar jag, men det värsta är att jag använder datorn till att titta på VÄNNER varenda kväll. Jag kan inte somna utan att ha kört ett par-tre avsnitt. De är min godnattsaga. Och iom att jag har pajjat två fjärrkontroller till min TV på sex månader så kan jag inte få fram kanalen som behövs för att se på grejjer på TV:n från min lilla hårddiskgrunka som jag annars kan använda.

Om jag försöker byta ämne kan jag berätta att det var dags för PAF-kryssningen i helgen. Lite färre spelare än vanligt, vilket gjorde att vi var färre dealers än vanligt. Turren startade kl 22.45 och visserligen fick jag sitta i ca 3 timmar innan min första chans att gå från bordet och få i mig kaffe, men de e ändå rätt ok med tanke på att jag bara behövde jobba fram till 07 på söndagsmorgonen.
    Iom att jag då var tokpigg så gick jag ca 12 varv runt en totalt sovandes finlandsfärja och försökte desperat hitta på något att göra som inte inkluderade att klampa in i hytten som jag delade med Nina och därigenom väcka henne. Det gick sådär. Jag hittade två något överförfriskade C och H som diskuterade huruvida de skulle gå av båten och ta en lite promenad i ... jag vill säga Mariehamn? Ja vart 17 vi nu hade lagt till. De hade diskussionen vid receptionen på plan 4, vilket är farligt nära de öppna dörrarna på  samma plan... De tog sitt förnuft till fånga efter en stund och kom fram till att de med största sannolikhet inte skulle lyckas ta sig ombord igen innan dörrarna stängdes och båten lämnade... Åland? Eller var vi nu hade stannnat till. Tack o lov för det :)
Efter det gav jag upp och begav mig till hytten. Tassade in o hävde mig upp i överslafen, efter att ha tagit mitt lakan o hängt ner över sidan på sängen och riktat lampan in mot väggen. Kunde ju i alla fall göra mitt bästa för att inte Nina skulle vakna. La mig o läste... o läste... o läste...  Vilket för mig tillbaka till det faktum att jag kan inte somna utan att ha sett ett par-tre avsnitt av vänner. 
    Nåväl, det var som vanligt en kul resa, men roligast av allt var nog helt enkelt i hytten, när jag o Nina skrattar o flamsar och försöker göra oss i ordning i panikfart, sjungandes till tonerna av låtarna hon råkar ha i sin mobil, som sedan sätter sig i huvet på mig, och därigenom i huvet på alla spelare vid mitt bord... Boten Anna finns tydligen i en engelsk version nu... Tänk vad man inte hänger med.

image3
Jag o Nina i våra snygga PAF-tröjor precis innan vi börjar jobba.

Ta hand om er

Linda Caroline

Kommentarer
Postat av: Ruben

Ja det visste jag att låten Boten Anna var i engelsk version. Ett tips lyssna på P3, det e den bästa radiokanalen som finns & det berättade dem för typ någon vecka sen, dem e först med allt.

Ha det gött.

Kram

2008-02-04 @ 22:52:34
URL: http://ruben.blogg.se/
Postat av: Ruben

...Förresten har du en laptop/bärbar dator eller en stationär dator då?

2008-02-04 @ 22:53:41
URL: http://ruben.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad är det för fel på datorn??

Det verkade som att ni hade kul iaf, trots att ni också behövde jobba - ni jobbade iaf på rätt ställe...
(det gjorde inte jag...)

Jag fattade inte att det var du som skickade sms:et angående aftonbladet, trodde det var min förra innneboende med samma namn..
=)

Sticker till Polen på torsdag med Expekt men du kanske kommer till Casinot på lördag? Jag kommer hem på lördag mitt på dagen så om man inte är alltför trasig så blir det nog en sväng..


Ha det bra
Kram

2008-02-05 @ 00:18:08
URL: http://xcobra.blogg.se
Postat av: Magnus

Vad gör du med dina datorer egentligen? Säg till om du behöver hjälp att bråka med OnOff igen ;)

2008-02-05 @ 06:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0