Hemma en vecka

Åh vad jag gillar Stockholm! Man märker så mycket mer hur myckat man gillar sitt hem om man är borta ibland.

Jobbade första kvällen i tisdags med ett event på Gamblerz tillsammans med Nollis, Joanna o Wiseguy. Det är så lätt att jobba när man jobbar med bra människor! Allting flyter på smidigt utan krångligheter eller konstigheter. Det var ett vanligt event och det var så mycket roligare än den senaste månadens jobb på NordIrland. Sen satt vi kvar efteråt en stund o käkade o snackade strunt. Känns bra!

Sen onsdag kväll var det dags för jobb hos konkurrenten; pokerevent. Vad skönt det är att dessa företag båda vet att de inte har tillräckligt med jobb för en heltid så de inte har ngt emot att man jobabr för andra företag med.

Eventet igår var riktigt coolt; det var i Erik Pensers bankaktiebolags domäner på Biblioteksgatan. Vackra lokaler där väggarna var fyllda med hans olika samlingar, alla vackert inglasade; frimärken, aktiebrev, filmposters, framsidor av Veckans affärer med viktiga händelser, sedlar, gamla kartor, filmsjärnefoton... Riktigt coolt att bara gå omkring och beundra dessa samlingar. Jag stod ensam inne i rummet med gamla aktiebrev och beundrade hur vackert utformade de var då Erik kom in och började berätta om dem. Hur go gubbe som helst! Sen gick vi bort till fimstjärnorna där han visade på sina favoriter och sa att han har ändrar uppfattning om Audrey Hepburn på senare år: "hon är faktiskt riktigt söt, det tyckte jag inte förut"

Eventet i sig var för kvinnor som alla var VD i ngt bolag och hade grundat minst ett bolag var, så det var en skön samling smarta kvinnor där och hela eventet var riktigt kul att genomföra. förutom Penser var Mats Sundin där och de både var grundligt intervjuade om olika sätt att ta risker innan turren började och hade sedan bountys på sig som fick alla tjejjerna att slåss om fina champagneflaskor.

Idag är jag ledig och ska förhoppningsvis gå på Stand Up på Golden Circle med Ola. Var där förra torsdagen med Åsa och det var precis hur kul som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0