Nystart

Jag trodde i min enfald att eftersom snön hade smält bort och flygen gick som de skulle under tisdagen så skulle det inte bli alltför svårt att ta sig till London. Det gick bra till Stanstead. Sen vare tvärstopp. Inställda och försenade tåg o bussar. Fick stå utomhus i minusgrader i lite över 2 timmar tillsammans med ca 500 andra förbannade resenärer och vänta in någon slags info om hur man skulle ta sig fram. Resan var minst sagt jobbig.

Väl framme på Liverpool street så stod Gurkan och väntade med öppna armar. Vi åkte raka vägen till the Vic där Richard som jag ska bo hos satt och lirade sitt nya favoritspel Omaha.

Även han tog emot med öppna armar - och en flaska champagne! Det blev sedan temat för kvällen. Han drog med oss runt high stakes spelen i London och överallt fick man ett glas champagne eller en drink i handen innan man hunnit presentera sig. Natten avslutades med en middag på nåt nattöppet hak som var fullt av vattenpiperökande araber där maten var över förväntan med tanke på att klockan blivit över 4. Gurkan följde med hem till R hon med och vi låg och viskade och skvallrade med varandra innan vi somnade, som man gjorde när man var liten och sov över med en kompis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0