Sambo

Nina flyttade in här idag. Trodde att vi båda skulle vara dränkta i flyttkartonger- hon hade med sig nästan allt hon ägde och hade bett mig förbereda mig på en chock, men den lilla virvelvinden har flängt runt här och packat upp och stuvat undan saker i alla vrår jag kunnat rensa åt henne. Endast 4 ouppackade kartonger står så fint undanställda i ett hörn av min lilla etta att de knappt märks. En riktigt mysig kväll har vi haft med. Känndes rätt skönt att inte sitta ensam o stirra in i väggen.

Flyger till London på tisdag och stannar på obestämd tid. Lite trött på den här stan just nu, behöver ett miljöombyte. Tänkte börja med att bo hos min polare Richard. Pratade med honom nyss och sa att jag kommer på tisdag.
"Vilken tid är du här? 100 punds- omaha rebuy börjar kl 20. på Victoria, hinner du dit så stejkar jag dig."
Härligt att känna sig välkommen, och att någon tror på ens pokertalanger men han e alltid så himla snäll.
Sa att det kunde bli tajt, men det är väl bara att ta med sig allt bagage direkt till casinot tyckte han. Ja, han är ju där så jag kommer ju inte in i hans lägenhet i alla fall så det är väl bara att ställa in sig i omaha-mode under flyget...

F.ö. så har Niklas gjort något så rart som att skicka ett nytt gulligt sms till mig idag, lite istället för alla de som jag hade innan. Finns ju ingen lag som säger att han måste vara snäll mot mig just nu, så jag uppskatar det verkligen.

Summa summarum; liver suger aningens mindre idag än det gjort den senaste veckan. Tack alla som orkar fortsätta vara så snälla mot mig.

Uppdaterat: orka ha datingreklam mellan inläggen...

Kommentarer
Postat av: Gia

Ha det så bra gumman i London. Glöm inte att hålla oss uppdaterade, vi är många som bryr oss om hur du har det. KRAM

2009-02-01 @ 16:42:31
URL: http://metrobloggen.se/catfight

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0