Hem imorgon.

Så Richards humör har ju bara blivit värre och värre. Han är en av dom pokerspelare som efter att han blivit utdragen kan gå omkring o sura i flera dagar, och då gnäller han över precis allt. Så idag har jag o Sussi flyttat ut.

Befinner oss nu hemma hos Tom, där jag tänkte sova på soffan inatt. Lämnar kvar mina grejjer här hos honom tills på tisdag då jag kommer tillbaka till London. Åker ju hem i morgon för att jobba för Poker.se under Nordic Masters på Cosmopol i Stockholm. Ska även passa på att byta ut den übervarma PP-jackan mot lite vårigare kappor, och även ta med lite annat i klädväg samt mitt täcke och min kudde... Som jag har längtat efter dom!!!! Träffa familjen och lite andra utvalda ska också hinnas med under mina 5 dagar hemma.

Var på International igår (gamla Gutshot) och spelade deras måndagsturre som är vartannat varv texas, vartannat varv omaha. Det var väldigt kul även om det inte blev någon vinst. Träffade nya och gamla bekanta. Åt middag med Steve efteråt, en av de dealers som jag lärde känna förra måndagen, som håller på att försöka få in mig på Empire, som är det casinot jag allra helst vill jobba på. Mittemot mig vid 1:a bordet satt Rob som jag pratade lite med. Efter en stund frågade jag honom om vi träffats innan eftersom han verkade vagt bekant,  varpå han svarade :
"ja, jag tog emot din CV när du var och sökte jobb på Empire"

PokerLondon är inte stort det heller. Vid midnatt gick jag Steve och Rob hem till honom och satt sen uppe till kl 8 på morgonen och bara pratade. Mycket trevligt. Kul att lära känna folk som man verkligen VILL umgås med. Allt känns genast bättre då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0