Long time no write

Har inte orkat. Fanns inget skriv i fingrarna alls liksom. WSOPE tog musten ur mig totalt. Jobbade jobbade jobbade...

Det var visserligen väldigt kul att vara delaktig i en sån stor grej, och sitta vid bordet o dela till alla überproffs, men själva upplägget från Empires sida hade mycket kvar att önska. Jag förstår inte hur man kan ha en sån stor tävling så pass utspridd; några bord här, några bord där utspridda över hela casinot.

Sen själva schemaläggningen för oss dealers var riktigt dålig. Jag fick de värsta tiderna tänkbara, 20-04 under 12 av 14 dagar.( Börjar man 20 på kvällen så hinner man precis inte träffa de vänner som jobbar dagtid, och slutar man 4 på morgonen måste man ta sig hem via nattbussar ocgh det är inte särsklit trevligt.) Sen lyckades jag byta byta till dagspass halva tiden med en tjej som i motsats till mig hade ÖNSKAT nattpassen och fått dagar medans jag som då önskat dagar fått nattpass.

Det var helt enkelt omöjligt att planera ngt i alla fall eftersom varje dag innan man började fick man ett sms av chefen där han bad en komma in antingen tidigare eller senare, och sedan på plats kunde man helt plötsligt få veta när man just gått av bordet kl 1 på natten att nu slutar du. (precis när tunnelbanan slutat gå)

Jag är glad att det är över och jobbet är tillbaka till det normala igen. Har haft 4 dagar ledigt då massa roliga saker har hänt, men det får jag ta imorgon, just nu kände jag för att gnälla lite, hoppas ni stod ut.

Nu ere jobb igen, och Basse har precis kommit till stan på en långhelgsvisit så ska träffa honom på Empire, tjoho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0