Axeln

Japp, jag är klantigast i världen. Halkade till o dråsade i backen, slog i axeln o huvet o gissa om det gör ont. Tillbringade 2 tim på cityakuten i måndags o när jag väl fick träffa läkare klämde han o vred på den i mindre än en minut o konstaterade att den måste röntgas. Röntgen stängde givetvis ca 10 minuter innan detta så det var bara att åka hem o komma tillbaka nästa dag.

Tisdagen tillbringade jag 3½ timme där. Något tröttsamt! Väntade, röntgade, väntade... läkaren kommer ut o skickar tillbaka mig till röntgen för några fler bilder... väntade ... röntgade... väntade. Läkaren säger: vilka smärtstillande var det jag skrev ut till dig igår? Och sen; ta dom o kom tillbaka om 3 veckor, finns ingen vi kan göra om axeln är stukad. Suck. Skulle ha jobbat på Oden i måndags men det gick ju inte. Hoppas hoppas det går att jobba i helgen för jag är uppskriven på Oden fredag, Yvonnes event lördag o Pråmen söndag.

Gick sådär med axeln  i köket idag. Lyckades göra det mesta utom att kavla ut deg till piroger så förhoppningsvis så. Hade ju kunnat vara högra o det hade varit värre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0