jobbet tillbaka

Pokerklubben har öppnat igen så det verkar som att jag jobbar två nätter i veckan igen i Bromma. För övrigt så är det lite coolt o lite läskigt att se sej själv deala på TV. Om någon har missat det så är jag med i "the Game" Poker på femman, som sänds söndagnätter. Finns även att ses på www.kanal5.se på deras webtv.


Ha det bra
Linda Caroline

Vila i Frid Rora

Min faster Rora har dött.
Hjärtinfarkt.
Jag tycker inte om den här utvecklingen av saker. Rora var den enda av Pappas syskon som inte hade haft en, och hennes blev för mycket. Pappa hade en för lite över ett år sen. Han är ordentligare med sitt leverne nu men... Näe. Kul känns det inte. Tänk att jag kommer få träffa min släkt för andra gången inom loppet av 3 månader för att en i familjen har gått bort.
Vila i frid Rora. Vi ses där uppe.

Orolig dotter

Razzia...

Så var det dags...

"NER PÅ GOLVET O HÅLL HÄNDERNA SYNLIGA" var det någon som skrek. I samma stund hördes det buller o brak och någon som ropar "Razzia". Spelare och marker flyger åt olika håll och i nästa sekund var det poliser överallt. Fick tillbringa en lång stund halvsittandes på golvet med händerna framför mig. Kroppsvisiterad av en kvinnlig polis, med löfte om att en knarkhund snart skulle vara på plats. Sen fick vi sitta och vänta och vänta och vänta.

Runtomkring mig förhördes spelare av polis. Jag hade verkligen ingen lust med det så ftill en början vägrade jag. Sen gick jag med på förhör, där jag svarade på hälften av frågorna. Tycker bara inte att de har med att göra vart och hur jag tillbringar min tid. I ca 1½ timme satt jag och svarade på deras frågor. Ingen kommentar var iofs ett uttryck jag var synnerligen förtjust i. 

Var nästan sist därifrån. Svårt att neka till att ha med klubben att göra när flertalet spelare berättat att jag satt vid bordet, samt den ansvarige redan gett all info om kvällens spel. De ville att jag skulle bekräfta vad han sagt men det gjorde jag först efter att ha fått hans redogörelse uppläst, och bara en liten del bekräftade jag. Under tiden jag satt bakom en stängd dörr med polisen lät det som dom rev stället för hand.

En hunds envisa skällande hördes också rätt mycket. Undrar vad han ville säga...

Åkta raka vägen därifrån till en J som var överorolig eftersom ryktet hunnit sprida sig och jag inte fick svara i min telefon under tiden jag satt i förhör.

Ta hand om er... Och behöver ni en dealer så hojta till..... Det verkar som att jag är utan jobb igen.

mardrömmar

För andra natten i rad vaknade jag av otäcka drömmar. Det här var en ny och otrevlig upplevelse som jag inte är så säker på att jag vill ha igen.

Jag önskar er alla en god natts sömn med ulliga gulliga drömmar,
Linda

trött o slutarbetad

Jag vet inte riktigt hur det gick till. Sviten försvann och jag var utan jobb. Nu har jag plötsligt 2 fasta nätter i veckan på B-klubben, eventuellt jobb på S-klubben med start fredag, förfrågan om jobb i M-klubben och idag blev jag erbjuden jobb i T-klubben, där jag ska testa att jobba imorgon. Idag körde jag 12-timmarspass i B. Tror jag kan jobba varenda en av veckans alla timmar om jag vill det... men hur ska man orka? Bytte bort mitt pass i natt till T. Ska försöka få in min kompis M på ett av ställena, får se hur det går.  Det där känndes rätt så rörigt att läsa va? Förstå då hur det känns i mitt huvud, och jag vet ändå vad förkortningarna står för!

Förresten, nyårsfirandet var supermysigt; hemma hos Puh o Elin i deras nya hus, middag o mys med bara 6 pers ( o en liten knodd som sprang omkring), o sen mera mys med H hemma hos mig.  Kunde nästan inte bli bättre.

Gott nytt alla vänner. Hoppas att 2008 blir ett sagolikt år för oss alla.

Linda Caroline

RSS 2.0