så nervös

håll tummarna för mig...

Linda jobbar... o jobbar o jobbar o jobbar...

Så det senaste tillskottet av ställen där vi kan sysselsätta oss åt vår favoritsport har öppnat för lite över en vecka sen. Detta innebär att jag har jobbat häcken av mig. Hela veckan är bara ett enda suddigt blurr av pokerbord, nya marker, resor till o från jobbet o telefoner som ringer för att jag ska tillbaka till jobbet. Både Noch N som också skulle jobba var olyckligtvis bortresta och/eller sjuka nu under starten så därav har arbetsbördan varit lite mer än normal för mig. Jag har tom fått skippa kockskolan i onsdgas för att jag inte hann med den, och ni vet hur mkt den betyder för mig. (För att inte tala om hur vansinnigt dyr varenda lektion är) Jaja, jobbar man mycket så tjänar man mycket... i alla fall om man inte går o tappar sin plånbok på väg från jobbet. Suck... Alla kort, leg osv plus ca 3k... Och jag som älskade min supersöta gammaldags blekgröna portmonnä med blommor och texten " frugal is such an ugly word" på....
Till slut strejkade i alla fall kroppen. Den krävde vila. Så jag ringde in lite ersättare och fick 2 dygn ledigt. Ville så gärna gå ut o göra ngt roligt, tex gå förbi barakademien i fredags men jag sov o sov o sov i 18 timmar. När jag vaknade var det dags för påsklunch med familjen och efter det åkte jag till Uppsala för att träffa Niklas. Vi har lagat god mat, sett en massa film o bara varit. Härligt. Ska fortsätta att vila upp mig idag och sen tillbaka till jobbet i natt. Om någon är intresserad av mitt nya jobb så hör av er på mobilen, skriver givetvis inte några detaljer här.  Och till alla som ringt o smsat under veckan utan att få svar, förlåt mig, jag ska ta ta i det nu.
Jättestora påskkramar till alla fantastiska människor som orkar jobba häcken av sig varenda vecka.

Kommentarerna, läser någon dom?

Om ni gör det så såg ni att Åsa skrev att hon glömt berätta att hon skickade in en bild på mig bland de som skulle illustrera hennes artikel om Sviten i tidningen First Poker. Den bilden valdes tydligen ut att bli först och störst. Och vad är det då för bild de valt ut? Jo givetvis en på mig som enda gäst i baren, med en coctail i handen och ett himla plutande mot fotografen (Åsa). Om ni går och spanar in bilden i tidningen, eller på Åsas blogg, så ser ni också genast att det inte är Svitens bar utan den på barakademien som är förevigad. Och Åsa, det gjorde ingenting alls, jag är van vid kommentarer om barhäng så jag kan nästan inte tänka mig att de blir flera nu ; )

Har jobbat hela natten på stället i Sumpan igen så jag sitter vid datorn där nu. Har fortfarande ingen egen, annars hade jag kastat in nämnda bild här, men den kan annars beskådas på  xcobra.blogg.se  för den som inte orkar kila ock köpa senaste numret av tidningen.

Kram på er alla.

Linda Caroline

Datorlösheten suger vidare...

Man känner sej så himla handikappad så det är skrämmande. Att man kan bli så beroende av ngt man klarade sig utmärkt utan under så lång tid va? Löjligt. ..
   Gurkan har varit i Stockholm under veckan. Känndes så himla skönt att ha henne här igen, även om det bara var för en vecka. Men inser bara att jag verkligen saknar henne. Nåväl, hon har ju "bara" flyttat till London, så jag kan ju faktiskt hälsa på rätt enkelt. Plus att hon kommer att hälsa på hemma snart igen. När jag har lämnat stan har det ju faktiskt varit dels längre bort och dessutom totalt omöjligt för mig att lämna skeppet o hälsa på hemma en helg.
Vi var ute o firade hennes födelsedag igår kväll, några gamla o några nya vänner. Käkade en god middag på stället på tegnergatan som Gurkan e så förtjust i. Sen några drinkar hos de "nya" vännerna. Kvällen slutade med lite dans o fler drinkar nere vid Stureplan. Telefonnummer utbyttes så förhoppningsvis ser jag mer av söta H... Har insett att jag har väldans få väninnor....  Eftersom jag var i Stockholm o lekte med Sus så missade jag istället tvillingarnas födelsedagsfest i London i helgen. Men de kommer hem en sväng i nästa vecka så jag hoppas verkligen att våra scheman låter oss hinna ses en stund i alla fall. Ibland känns det som att jag har fler väninnor i London än i Sthlm...
Ta hand om er alla, o glöm inte vara tacksamma för allt bra ni har i era liv.
Kram Linda

Gurkan e hemma

Jippiee... Jag fick i alla fall träffa min lilla Sussgurka ikväll. Vi satt i en hotellounge någonstans o sörplade vin (hon) o cola light (jag) tills vi tröttnade o skulle åka hem. På väg hem passerade vi (nästan ) CC och eftersom gurkan var på så bra humör så tyckte hon att det var helt ok att ta kvällens sista drink där. Kvällens sista blev både en och två och tre... Det var ju så många pokerpojkar som blev glada att en till blondin dök upp på plan 4 så jag kunde tom lämna henne en stund för att lira lite. Ja vet, jag har inga pengar nu men... jaja... Gick därifrån 35kr rikare...Det är i alla fall bättre än minus... Synd att jag inte gick kl 2 när jag var ca 7k plus... Spelar tajt som 17 när jag inte har så mkt cash, men det hjälper inte alltid. Jaja... Tänkte att jag ska ju i alla fall jobba den här veckan, morgonpasset på C, men tji fick jag för när jag kom till C så hade ett bord precis dött och det andra var inne på sista sucken... Så då sitter man här o passar på att nyttja en dator.  Tittar på lite hotell för sommarens tjejsolresa. Bara massor med sol o bad o skvaller o fest i en hel vecka på Mallis i augusti.
Näe, nu ska jag hem o somna till vänner. Tack o lov hittade jag en hel trave med videoband innehållande nämnda show, inspelat från dansk tv när de körde ett maraton med alla visade avsnitt för nästan 10 år sen, som min gamla odugliga video faktiskt vill spela upp. Det finns alltid något att glädja sig över, om man bara försöker riktigt riktigt mycket.
Kram o godnatt

Linda Caroline


H2O

Jag har sagt det förut, men det är värt att sägas igen; var så himla tacksam för att du har rinnande vatten i ditt hus, lägenhet, koja, slott...  Rörisen var här o fixade allt... tog mina sista pengar men va 17... Pengar kan man alltid få mer av.  (någon som behöver en pokerdealer btw?)
Hade en väldans trevlig lördag. Tog en lång varm dusch i mitt eget badrum efter att rörisen dragit. Mmmmm va skönt ;) Sen var jag på en dejt med han msn-flirten. Tog en drink uppe i Skrapan. Hade inte varit där innan och måste säga att det var faktiskt rätt så cool utsikt där uppifrån 26:e våningen. Jag hade i ett svagt ögonblick lovat J att hoppa in om det blev cg på  kvällen på klubben, så dejten blev rätt så kort, men de ska väl en första dejt vara ändå va? Jobbade i 4 timmar och sen frågade M om jag ville följa med o ta en drink med honom. Vi hoppade in i en taxi för att leta efter ett "efter3öppet" ställe. Det gick sådär. Första var stängt o andra alldeles för mkt kö utanför, så vi drog hem till hans nya lght på söder o stod på balkongen o drack champagne o pratade om livet.
Söndagen var seg o händelselös... Förutom ett samtal från Gurkan som bevisade att hon e i stan på kortvisit, hoppas hon vill leka idag .

Linda

RSS 2.0