WSOPE

17 sep - 1 okt. Vi behöver fortfarande fler dealers som kan dela Omaha och räkna pott, förutom vanlig texas nl.

Behöver dock vara här redan 14:e för pappersarbete för LCI.

Är så ruggigt trött. Gick upp tidigt för att gå på söndsgsgudstjänst vilket jag inte gjort på mycket länge. Googlat och hittat en baptistkyrka bara 20 min promenad från mitt hus. Den var helt ok. Var så oförberedd på att så många kom fram och hälsade mig välkmmen och frågade var jag kom ifrån osv. Mycket känslosamt möte, men så är jag också ett emotionellt vrak just nu.

Ska på en dejt ikväll som jag egentligen inte alls har lust med men kan väl göra ett försök då. Kille som har frågat ut mig hur många gånger som helst de senaste månaderna.

Ska vila lite först.

fortsatt blä

Trött o besviken på människor som står mig nära.

Sluta säg att ni vill göra saker bara för att sedan ändra er. Känns som att detta händer så ofta för mig. Eller är det bara jag som alltid tycker felaktigt att har man gjort planer så ska man hålla dom?

Och till ett heeeelt annat ämne;

Ngn som vill komma o deala poker under WSOPE:n? Lovat min chef en extra dealer under 2 veckor...

Förbannad, besviken... trött

Jag ringde L igår kväll på väg in till jobbet. Har oroat mig lite grand över att han inte hade satt in depositionen ännu på mitt konto, som han skulle göra på tillträdelsedagen. Frågade om han bestämt sig för hur mycket han tyckte det var lämpligt att jag skulle dra av på första hyran iom att han tyckte lght var för "dammig"

Han svar: näe, jag har flyttat ut. Det känndes inte bra.

Så nu sitter jag på dubbla hyror igen. Och hyran ska vara inne på måndag och hur jag än försöker så kan jag inte ens få över pengar till Sverige innan dess. Inte för att jag har några.

Men hur kan man göra så som han gör? Bara flytta ut, utan att ens säga något, och förvänta sig att det ska vara ok när vi kommit lverens om att han ska hyra lägenheten av mig fram tills maj. Jag blir så himla ledsen. Fattar han inte vilken sits han sätter mig i? Visst, jag kan väl säkert hitta ngn annan så småningom, men det blir ju fortfarande en till hyra för mig att betala. Och det är egentligen inte mycket pengar det handlar om men för mig är det det just nu, för jag har det himla tufft ekonomiskt. Vår lön har ju verkligen gått ner på Empire sen jag började jobba där.

Allt suger verkligen nåt fenomenalt just nu. Himla skitliv.

Jobb


Vi hade ett 2-5 game i natt vilket är väldigt ovanligt för oss. Normalt har vi en massa 1-2 bord och då och då ett 1-3 bord som är ruggigt djupt, men vi hade några ovanliga gäster i natt så det är klart att vi med glädje öppnar upp ett högre bord. Och alla som jobbar hoppas såklart hela tiden på att bli placerade där eftersom det är så mycket roligare. Massiva potter och ofta intressant spel.

Tänk att det alltid blir så där dock, vi var alldeles för många dealers i början av kvällen , med bara 3 bord igång när jag kom iin kl 22, så alla som ville fick gå hem. Tror ni inte att det blir jättefullt senare? Så klart... Så massa raster i början men sista svingen blev 3½ timme på samma bord. Då känner man att man lever. Stor lycka för mig vart min långa på 2-5-bordet :)

Känner dessutom en kille som satt där, Trevor, sen LPC-turren jag jobbade på i våras, och han gick när jag slutade och bjöd mig på frukost efteråt. Det är alltid ett trevligt sätt att avsluta ett långt pass.

S var för övrigt inte där. Känns riktigt bra att han firade födelsedagen på annat håll.

Nu sitter jag o väntar på att varmvattnet ska komma igång. Brightey trollade lite med vatten...grejjen. Igår fick jag duscha kallt. In o blöta ner sej, tvåla in sig, och precis innan jag skulle in i det kalla igen slog det mig att vi har en dusch på jobbet. Om inte vattnet blivit varmt så kommer jag i alla fall ihåg det nu.

Ha en trevlig kväll, jag ska in o jobba!


Män är från mars - kvinnor är från Venus.

Har hört mycket om den boken, så nu när Johanna var hemma i Sverige passade jag på att beställa den. Har bara hunnit med ett par kapitel ännu men den verkar lovande. Har fått mej ett par funderare hittils.Är det verkligen så dom funkar, männen??? Ja varför inte. Jag förstår dom inte alls i alla fall.

Ta han som får det att fladdra lite i magtrakten på mig just nu. Han spelar på Empire nästan varenda kväll. Har ju alltid gillat att ha honom vid bordet för att han är trevlig samt en väldigt intressant spelare att titta på. Vi började småflirta lite grand för ett par-tre veckor sen. Han fick mitt nummer. Vi började sms:a. Sen fb-chatta, sen msn-chatta. Han började även ta alla sina rökpauser under mina raster, så nästan varje rast kom han ut och vi stod och pratade hela rasten. Han kom även ut och följde mig bort till tunnelbanan när jag slutade, och flera gånger har vi blivit stående där 30 min- en timma och bara pratat o pratat. Till slut frågade han ut mig på en dejt, och den har jag ju skrivit om här innan. Men det var 2 veckor sen nu! Jag bjöd honom på kräftskivan men då hade han lovat bort sig redan innan. Frågade honom om han ville äta frukost med mig en morgon då jag slutade sent men då var han helt plötsligt tvungen att åka hem för ngt med hans mamma och bilen och bla bla blaaaa.

Så vad gör man nu då? Det märkliga är ju att han fortsätter komma ut på alla mina raster.. VAD VILL KARL´N???

Jag tror ju inte på några mirakel direkt, men hoppas att den här boken får mig att förstå dom lite lite mer.

NU är det dags att ta tuben in till Leicester Square. Undrar om han kommer ikväll. Han fyller år idag, så han borde ju rimligtvis vara iväg och göra ngt roligare men är man pokertorsk så är man...

Kram på er.

En sån där dag...

Haft en sån där jobbig dag när livet bara känns helt meningslöst.

Trött på att våran landlord kommer o går som hon vill i huset, samtidigt som den jag hyrt ut min lägenhet till är ruggigt irriterad på mig. Anledningen till det är att han tycker att min lght var alldeles vansinnigt dammig när han kom dit. Det är ju iofs inte så konstigt med tanke på att den stått tom i 7 månader, och jag var hemma och packade ur den bara i stort sett. Dammtorkade o dammsög och så då, men den stora städningen hade ju gjorts när Nina flyttade ut i våras. Hade väl iofs kunnat få den "avdammad" igen innan han flyttade in men iom att han hela tiden vägrade höra av sig med inflyttningsdag så fanns det ingen möjlighet då jag till slut fick veta att han skulle komma dagen efter.

Har lovat att dra av lite på hyran iom att han är missnöjd med det så hoppas jag att allt ska vara lugnt sen. Han skulle tom säga hur mycket han själv tyckte var lämpligt men har inte hört ifrån honom om det ännu. Hoppas han bestämmer sig innan fredag bara för då ska hyran finnas på mitt konto. Gör den inte det så kan inte jag betala den vidare och kan jag inte det så kan jag inte lita på honom och då får jag nog se mig om efter någon annan. Om jag överhuvudtaget orkar med mera krångel. Har ingen ork att ta tag i det nu. Allt känns bara bläääääääääääää.

Jag vet att det alltid är tillfälligt. Från ett par timmar till ett par månader, men jag vet att det går över, men just nu orkar jag bara inte med något alls. Känns som att det inte finns någon mening med något.

Johanna ringde mig idag och bad mig om hjälp med en sak. Hon hade ringt till en affär som ligger ca 20-25 min promenad från mig och lagt undan en flaska av sin favoritparfym som precis slutat att tillverkas och de kunde bara hålla den till kl 17 så hon undrade om jag kunde gå och köpa ut den. Det var den sista dom hade och den verkar vara slut nästan överallt. Så visst gjorde jag det, och sen gick jag in i varenda annan parfymaffär jag kunde hitta i Ealing Broadway och frågade, och hittade EN flaska till i en annan affär. Det känndes riktigt bra. Så skönt ibland att få känna att man kan hjälpa till med något, oavsett hur litet det är, men iom att hon ju inte kunde komma ifrån jobbet tidigare så.

Passade på att utforska Ealing lite mer innan jag gick hem och fortsatte känna mig bedrövlig.

Lyckade i alla fall umgås lite med mina roomisar ikväll. De stänger båda två mest in sig på sina rum, men jag lyckades få ut Brightey när Faris va i köket o lagade mat, så vi 3 pratade en hel del och kollade lite på TV tillsammans. Bjöd dem på svenska "dammsugare" som var mkt uppskattat. Faris var ju med på kräftskivan och tyckte minst sagt att det var en egendomlig men kul upplevelse. . Lyckade även få igenom en lite rensning av skafferivaror som stått framme på bänken sen jag kom. Man vill ju inte gärna slänga ngt man inte vet vems det är, men det visade sig att alla de flaskor o burkar som stod där hade tillhört tidigare hyresgäster. Skönt att bli av med det.

Nu sitter jag här uppe på rummet igen och bara känner blääää.

Kram på er.

Kräftskiva

Så bra. Så gott. Massa trevliga vänner - nya och gamla. Helt igenom skitbra kväll.

Så trött ibland

Ska ju hyra ut min lägenhet och personen ifråga hade fyllt i 19 aug som inflyttningsdatum på ansökan. Försökt få tag på honom innan dess för att kolla om han kommer då. Påpekar särskilt att även om han fått min pappas tel nr är ju det endast till för själva nyckelöverlämningstillfället, men att han ju hyr lght av mig och därför ska han ta alla frågor via mig i första hand. Jag har min svenska mobil i London, samt kollar mailen typ 4 gånger om dagen.

Får inget svar alls, och sen säger pappa att L ringt och pratat med honom om ev. överlämnande i förrgår. Han skulle inte hinna komma upp till 19:e men hans tjej skulle ev. passera sthlm den 18 och då ta nycklarna. Han och pappa pratar flera gånger i telefon i tisdags. Efter detta skickar jag ett mail och frågar hur det kommer sig att han inte svarat mig alls utan istället vänt sig direkt till min far. Tycker ju givetvis att detta är lite märkligt. Tillägger att jag behöver veta inflyttningsdatum.

Får till svar att han försökt nå mig först och inte lyckats och att han är väldigt ledsen om detta ställt till bekymmer för mig.
Känner mig lite dum, undrar om jag lät för hård... Jag undrar ju bara hur det kom sig, men ingenstans i mailet har han angett något om nytt inlyttningsdatum.

Jag skickar ett nytt mail på direkt och skriver att det enda jag vill veta är vilken dag han vil flytta in. Inget svar.

Skickar ett sms igår och frågar samma sak, inflyttningsdatum! Iom att min far är bortrest from helgen så behöver jag planera så att han kan åka o lämna nycklarna till någon av mina vänner som då kan möte honom den dag han vill flytta in, men om jag ska be någon om den tjänsten måste jag ju planera lite innan. Inget svar.

Får sms av mamma igår kväll att pappa pratat med honom igen och han nu sagt att hans flickvän EVENTUELLT kan komma och hämta nycklarna på lördag innan mina föräldrar reser bort. Är jag konstig som finner detta oerhört irriterande? Inte en enda gång svarar han MIG som han ska hyra lght av vilket datum han vill flytta in. Det är ju trots allt hyra som ska beräknas from inflyttningsdatum, samt hinna in på mitt konto, samt planerandet av nyckelöverlämning samt rundvisning i huset, tvättstugans placering och allt sånt. Ska jag sätta igång och jaga folk på lördag om det visar sig att hon inte kommer då, så att min farsa får åka över halva stockholm för att lämna nycklar till någon som kan tänka sig att åka ut till Jakan den dagen han vill flytta in?

Näe, är ruggigt irriterad över detta just nu. Jag är ett kontrollfreak och sånt här stör mig otroligt mycket. Om han bara försökte förklara situationen för mig så skulle det vara mycket lättare men iom att han medvetet struntar i att svara på den frågan även när han hör av sig...

Är jag helt fel ute eller har jag rätt att bli irriterad?

Bra igen. Mycket t.o.m.

Hade sån mysig dag.

Vaknade tidigt imorse, runt 7 redan, och hade en mysig lång frukost bestående av hemlagad spagetti o köttfärssås i mängder, ackompanjerat av lite nätpoker.

Sen åkte jag till IKEA -wooohooo- för inhandlande av lite småsaker som behövdes. Bl.a en rullgardin stod på listan och jag mätte och hade mig innan jag åkte och skrev ner allt snyggt o prydligt. Givetvis låg lappen kvar i sovrummet när jag kom till Ikea, men jag chansade på mitt minne och det blev över under alla under RÄTT.

Förbannade min kompakta frulle, iom att jag ju ville äta köttbullar på Ikea men var proppmätt. Väntade tills allt var iplockat i vagnen o gick tillbakaupp till restauranen o beställde en barnportion. När man har chansen så måste man ju passa på.

Sen riktigt gottade jag mej i svenskmatsavdelningen utanför kassorna. Köpte pandalus jumbokräftor, och partyhattar, kräftlyktor o dekorationer, sånghäften o haklappar... Nu ska här bli kräftskiva!!! Även räkost, vanlig ost, blåbärs - o nyponsoppa, sill, lax o hovmästarsås trängs i kylen nu. Mmmm....

Jobbade 19-02 i natt och var lite nervös inför att se HONOM igen, nötdejten, efter allt trassel i helgen. Men tom det gick bra! Han kom ut o pratade med mig under alla mina raster och när jag slutat. Var hur gullig o rar som helst, och sa att jag måste sms:a när jag kommit hem eftersom jag gick o tog nattbussen.

Ja, summa summarumhar det varit en riktigt bra dag, och inte är den sämre av att solen skinit hela dan.

Video-msn är bra när viktiga vänner är långt borta.

Har just haft ett långt långt videosamtal med en vän på msn. Hjälpte jättemycket. Pratade ut om allt sjukt som hänt i helgen och vilka konsekvenser det har fått. Han fick mig att se lite saker ur ett manligt perspektiv, blandat med en massa pep-talk om hur bra jag är. Jösses vad man behöver sånt ibland. Tack J. Du är toppen!

Har troligtvis sabbat mina chanser hos han som ger mig fjärilar i magen just nu, men vågade ju inte riktigt tro på det i alla fall. Förhoppningsvis blir väl även jag vuxen en dag och börjar göra rätt val i livet.

Ibland önskar jag att ngn annan kunde göra alla val åt mig. Bestäm hela min dag, från vad jag ska äta till frukost och ha på mig, till hur jag ska reagera i olika situationer samt vad jag ska svara när folk pratar med mig. Och framför allt hjälp mig att somna till natten så jag slipper allt skräp, för allt skräp händer alltid på natten.

Jobbar extra imorgon. Något slags event som ngn pokersite ska ha hos oss. 4 dagarsvecka alltså. Inte för att jag har ngt annat att göra ändå iofs. Tvillingarna åkte hem till Stockholm idag på en vecka och Gurkan har ju helt klippt kontakten i helgen och jag orkar inte försöka lappa ihop det just nu. Om hon inte orkar ställa upp utan tycker att jag bara är en självupptaken bitch så får det vara. Får väl gå till jobbet och se hur HAN förhåller sig till mig helt enkelt.

Önska mig lycka till.

Behöver en kram

Tycker mest att allt e lite jobbigt nu. Människor man litar på visar sig inte vara pålitliga alls. Nya bekantskaper visar sig vara helt sinnessjuka. Lär aldrig bli någe bra på poker om jag är så här usel på att läsa/ bedöma folk irl.

Bläääää.

Sjuk lördag

Jag orkar helt enkelt inte skriva om det.

Började bra, slutade katastrofalt. Slagsmål tom, det var länge sen.

Ta hand om varandra.

Puss.

Linda

Nöt-dejt

Han vägrade säga var vi skulle ses, fick bara veta att jag skulle bege mig till Soho. Väl där får jag ett nytt sms med
"Inamo, 134 Wardour street, Soho @ 10, res 4 Sy Z..."
Hinner bli riktigt irriterad på honom då, han vet att jag inte hittar så bra och vill helst kolla på en karta innan jag går hemifrån.

Vi möts utanför och när vi blir visade till vårt bord hinner jag reflektera över att alla borden verkar väldigt förgglada, inga ser likadana ut och det liksom lyser om dom. Skumt... Servitrisen frågar även om vi varit där innan, och när jag svarar nej säger Sy att han ska visa mig.

Vi sätter oss ner och Sy liksom bara tittar på mig, väntande...

-Förstår du hur man gör?

Jag fattar ingenting alls, så han får visa mig. Det är så himla coolt! Hela bordet är som en dataskärm där alla bilder kommer från en projektor i taket. Du har hela menyn, med bilder på alla maträtter som visas där din än så länge tomma tallrik står, sen finns det spel och en ruta för video inifrån köket. Du har givetvis knappar för att tillkalla personal samt se över din nota och sen kan man ändra utseende på bordet med allt från vackra blommor, solnedgångar till finurliga mönster.
Äh, seriöst, gå in o kolla hemsidan, särskilt gallerierna, både foto o video. Coolt!
www.inamo-restaurant.com

Vi beställer en av deras fasta menyer med massa supergoda smårätter upplagda konstnärligt på snygga fat i olika former. Och det var verkligen jättegott. Medans vi väntar på maten spelar vi sänka skepp som är ett av spelen man kan roa sig med att utmana varandra i på skärmen/bordet. Efter att jag vunnit 2 av 3 och sitter o fortsätter leka med alla funktioner på bordet berättar han att han trodde att jag som är så himla internetnördig verkligen skulle gilla detta, och att jag antagligen skulle kollat upp hela stället samt bestämt vad jag ville äta om han redan innan gett mig namnet på restaurangen. Jag erkänner utan tvekan att det stämmer, och att jag faktiskt är glad att han höll namnet hemligt.

Efter 2 timmar på restaurangen tar vi en promenad i Soho och hamnar på en bar där vi dricker ett par drinkar och pratar om allt mellan himmel o jord. När jag  till slut tvingar mig att avsluta dejten har vi tillbringat mer än 5 timmar ihop och han följer mig till bussen efter att han insett att jag vägrar låta honom hitta en taxi till mig. Fick ett sms redan på bussen där han bad mig säga till då jag kommit hem ordentligt och diverse sms har utbytts därefter.

Det är pirr i magen och det är jättekul.


Skön vecka

Hela senaste veckan har varit otroligt skön. Min chef hade flyttat om dagarna av ngn dum anledning så jag jobbade tisdag vilket jag inte gjort innan, men det var ju ingen direkt skillnad.

Onsdagen skulle jag träffa Anna Banana, en gammal båt-kollega från Suncruises inne i Soho för ett par drinkar, tillsammans med en kille som hon jobbat med på Royal. Vi upptäckte givetvis en himla massa bekanta från Royal även om han och jag inte jobbat tillsammans eller ens på samma skepp. Kul när världen är så liten. Bestämde oss för att gå vidare efter första restaurangen så jag messade Hoang som jag inte träffat på säkert 2 månader och vi mötte upp honom och hans polare på ett annat ställe. Iom att Anna hade höga klacka bestämde vi oss för att ta en sådan där cykeltaxi dit och det var nog det roligaste jag gjort på länge. Den killen pinnade på som 17 o körde rally mellan gatstolparna. Vi skrek av skratt hela vägen dit.

Efter en stund på nya stället fick jag ett sms från en kille som jag håller på och flirtar lite med så han kom och mötte upp oss för en snabb drink på väg till sitt jobb. Ja. just det. Har bestämt mig för att det får vara färdigsuckat över Niklas och det faktum att det aldrig kommer funka. Så njuter just nu av den här flirten, oavsett om det leder till något eller inte, men ikväll har vi suttit o msn-chattat och imorgon ska vi ut på en riktig dejt. Kommer inte ens ihåg när det hände senast så det känns jättekul och alldeles tokpirrigt. Bring on the butterflies!!!

Han stannade inte så länge utan drog i samma veva som vi andra tyckte det var dags att gå vidare igen. Sa hej då även till Anna o hennes grabb o hakade på Hoang o alla hans polare till ett nytt ställe som låg en trappa ner någonstans. Jag tror att det var kompisar till dom för vi var de enda gästerna, med öppen bar och en DJ som spelade allt vi ville så vi dansade resten av natten. Mycket kul kväll.

Någonstans under kvällen ringde även Steve från jobbet och undrade vart i helsicke jag höll hus. Hade ju givetvis snurrat till denna veckas schema; skulle ha jobbat onsdag och varit ledig torsdag, så därför blev jag ledig även torsdag. Ytterligare en anledning till att veckan var så skön. Snackade med chefen när jag jobbade i fredags och allt var lugnt, han skulle inte röra till mitt schema någon mer gång eftersom jag tydligen inte kan handskas med det! Lol!

Lördagskvällen bjöd på utgång med Sofia och Johanna (vanligt vis här refererade till som "tvillingarna"), Michelle och Karen. Karen är en tjej som jobbade för Suncruises samtidigt som mig men jag tror att vi bara varit ombord på samma skepp någon dryg vecka. Michelle bodde ihop med Johanna innan Johanna flyttade ihop med tvillingsyrran. Vi satt hemma hos tvillingarna och fördrinkade och skvallrade om pojkar och sen drog vi till Redback för att dansa dansa dansa. Sjukt kul, och helt otrolig träningsvärk dagen efter som först nu börjat gå över. Även bra val av ställe för mig som har ca 10 min promenad hem därifrån till mitt nya boende!

Söndag kom Hug hit och hade med sig en massa filmer så vi hade en riktig mysfilmkväll i soffan, och roomisarna lös med sin frånvaro. Inte för att det gjorde något, hade gärna Hug för mig själv. Han är nog en av de snyggaste killarna jag någonsin har känt, men vi har känt varandra i evigheter så inga romantiska känslor där.

Oj, det blev mycket... Men nu e ni ikapp i alla fall :)
Kram på er.

Housemates

2 av mina housemates har dykt upp. Det tog ett tag men nu vet jag vilka de är.

Faris, som jag träffat 2 ggr a 3 minuter. Han verkar väldigt trevlig, men verkar inte tillbringa så otroligt mycket tid i huset.

Brightey, som jag redan andra gången jag såg henne bjöd på ett glas vin o lite tjejsnack i soffan. Hon är en typiskt jättegullig tjej som precis gjort slut med sin pojkvän sen 4 år och därför väldigt pratsugen, särskilt om ämnet är pojkar.

Det finns ett till bebott rum men de båda andra tror att han är på semester. Haha, de har ju ingen koll alls.

Sen finns det ett till rum som står tomt i väntan på en ny hyresgäst.

Huset är rätt bra, otroligt hett just nu men det beror väl på att sommaren är otroligt het. Finns en diskmaskin som inte funkar men jag mailade vår landlady om det direkt jag flyttade in så hon har varit här o tittat på den. Vi har en liten trädgård så jag pratade med B om att köpa en grill tillsammans, för ännu ett tag borde det ju gå att grilla. Får se hur det blir med det dock. Mitt rum är otroligt litet men man får ju vad man betalar för och det funkar.30-timmars veckor är nöten

Jag älskar mina nya jobbtider. 30 timmar per vecka är verkligen jätteskönt. Japp, det blir lite mindre pengar att röra sig med men jag har jobbat så himla mycket sen jag kom hit så jag har bestämt mig för att ha lite extra semester i London ett tag, så det är det jag gör nu. Hoppas på att få ett extra nattpass i veckan på ngn av klubbarna men ska inte kolla upp det förränns det blivit lite mindre sommar, och det är fortfarande tokvarmt här så än ett tag blir det lyxveckor.


Promenad-dag

Tog en promenad med Johanna, köpte varsin jättestor glass och gick och satte oss i en park. Satt nog där i minst 4 timmar och pratade om livet och pojkar, så som det blir. På vägen hem gick jag en till promenad i området för att utforska Acton Town, och hittade ett thai massage ställe. Det skulle givetvis genast provas eftersom dom t.o.m. hade öppet. Det var INTE den milda typen direkt... men min rygg mår mycket bättre nu. Ska definitivt gå dit igen.

Men nu till det märkliga. Mina roomisar är fortfarande borta! Vart 17 är dom? Jag menar, alla 3 rummen är tomma. Jag kikade in för att se att de var bebodda och ingen låg död därinne så så långt är allt väl, men vart är dom?

Nu ska jag göra mig en kvällsmacka och sätta på en film för jag är helt slut.

Natti på er.

Flyttat

Jahapp, så har man flyttat igen då.

Masade mig upp vid 16-tiden igår och ringde taxi till 16.40. Har ju knappt packat upp något under de 10 dagar jag varit tillbaka i London så det var ingen packning att tala om.  När klockan närmar sig taxi-tid börjar jag släpa ut alla grejjer... men kommer bara till ytterdörren för den är tvärlåst och varken Tom eller Gurkan är hemma. Försöker med alla nycklar jag har i olika kombinationer av varvdragningar men dörren sitter som berget. Bara att ringa Tom o kolla vart han är. Visste ju att Gurkan var på jobbet, men tack o lov så var Tom bara ett par kvarter hemifrån så han kommer o låser upp dörren utifrån. Puh! Sen är taxin en kvart försenad så jag blir tvungen att ringa min landlord o förklara att jag är sen. Ingen kul start.

Var iofs bara 8 min sen men ändå.

Fick ett kontrakt på 6 sidor att läsa igenom och skriva under - med de mest fantastiska klausuler som fick mig att brista ut i skratt flertalet gånger då jag läste igenom det. Bl.a. är det inte tillåtet att ändra husets telefonnummer eller byta gas-leverantör. Jag menar, gör folk sånt??? Alla räkningar är inkluderade i hyran så vad 17 skulle jag tjäna på att strula med det???

Sen tillbringade jag lördagskvällen med att packa upp och utforska området i jakt på bra mataffär. Lycka, det finns en superstor Morrisson bara en kvarts promenad bort. F.ö. så har jag ca 5 minuter till t-banan Acton Town och 4 minuter till Gunnersbury Park som är hur stor som helst.

Vaknade imorse kl 4.30 och lkunde inte somna om, så jag gick upp och gjorde frukost och sen HÖR OCH HÄPNA, skrudade jag om till ett par supersnygga peak träningsbrallor som syster tvingade mig att packa ner (och en poker reklam t-shirt, ngn måtta får det vara) och ploppade ner min freestyle i fickan och gömde nyckelklippan i gräset utanför dörren och promenerade bort itll parken. Väl i parken JOGGADE JAG! Det har jag inte gjort sen jag bodde i Småland för 13 år sen. Men det var bara så skönt så där tidigt en söndagsmorgon när solen strålade. Ok, jag ska inte överdriva, jag sprang ett par minuter, sen gick en stund, sen sprang igen osv... Men ändå! Riktigt stolt över mig själv.

Sen hittade jag en solstol gömd bakom soffan och satte mig i trädgården och läste Nobels testamente. Jag ligger lite efter i Lisa Marklunds böcker. Har nu även tagit ett långt långt bad och lagat lunch som jag nu sitter o petar i mig, och ännu har ingen annan som bor i huset dykt upp. Vart 17 är dom???

Ska ta och diska nu (har inte fattat hur man får igång diskmaskinen ännu) och sen ska jag åka och träffa Johanna. Vi ska troligtvis ut och långpromenera i Hyde Park.

Otroligt skönt att inte längre jobba dag  varje söndag då alla människor är lediga.

Hata 3.

Jag är så förbannad, frustrerad o irriterad på 3 så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Min eländiga mobil har fått för sig att jag slagit in fel pinkod 3 gånger och har därför spärrat sig själv. Måste ha puk-kod för att låsa upp. Men hur i helsicke får jag tag på min puk-kod när jag befinner mig i London utan en fungerande svensk telefon??? Kan ju omöjligt sätta mig i en telefonkö på en halvtimme från min engelska mobil, då skulle jag ju bli ruinerad. Dessutom lär dom ju vägra ge ut den i alla fall.

Kan ju logga in på "mitt tre" på nätet, men eftersom den också är spärrad så kan jag inte komma in utan att beställa nytt lösen - som skickas som ett sms till min tre-mobil som är spärrad och avstängd.

Cp-teknik-ålder som gör att ingenting funkar.

Jag blir helt tokig.

RSS 2.0