Lovely dinner plans x 2

Eller hur. Skulle träffa Peter Valenta igår o äta middag med honom och det gick ju halvbra.. Eller, riktigt riktigt dåligt faktist. Jag vet inte vad det är men vi kan verkligen inte hålla sams.Hade supertrevligt i början av kvällen; var och åt god mat o bara satt o pratade hur länge som helst. Sen ere som att ngt händer och vi bara bråkar. Jag blev så förbannad på han att jag stormade iväg o hoppade in i en taxi.

Kul med Taxi Card btw, ringde deras växel o sa att jag var i korsningen Ringvägen och den andra stora gatan och skulle till Krukan. Visste de möjligtvis vart jag var och vart jag skulle? Jorå, det var inga problem alls. LOL!

Så jag drog till Krukan och satt kvar där till 9 på morgonen och plussade faktiskt en del. Riktigt skönt. Då har man nyårsfesten betalad a i alla fall, för ja, jag har bestämt mig för att gå på den. Hoppas det blir kul, lite panik över klädval bara. Syrran sa att jag skulle gå dit endast iförd paljetter över tuttarna... Känns sådär, men vad 17 ska man ha på sig på Rio de Janeiro tema?

Kvällens middagsplaner var desto trevligare. Var hembjuden till Lena, tillsammans med Gia, Noelia och Lina och deras ungar. Direkt man kom in möttes man av en fantastisk doft från köket, och hela kvällen var precis hur mysig o trevlig som helst. Vi satt o skvallrade o pratade om allt mellan himmel o jord medans ungarna lekte och tog rätt bra hand om sig själva. (Är ju inte så van vid barn i denåldern men det var så kul att träffa dom, har ju sett 100 bilder på dem i tjejjernas bloggar men inte träffat dom förut mer än en minut. Känndes ju som att man redan kännde dom liksom.) Satt kvar en timme till efter att Noelia o Lina åkt hem med trötta barn och fick då även chans att lära känna Lenas man lite grand. All in all en supermysig kväll. Tack snälla tjejjer, hoppas vi kan göra om det snart igen!

Nu ska jag internetnörda lite till medns jag äter nybakad sockerkaka och sen försöka somna inte alltför sent. Det har sina fördelar att bo hemma hos MaPa, särskilt vad gäller mat i huset. Lagat och bakat av andra.

Scrabble

Blev inget jobb för mig ikväll. Var på Gamblerz en halvtimme o snacka lite med dom som var där och sen åkte jag hem till Ola istället. Har inte varit i hans nya lght innan så det var kul att se hur han fått till det. Riktigt impad att 3 tavlor redan satt uppe på väggen. Undrar om det satt 3 st små spikar där redan innan?

Hade i alla fall en jättetrevlig kväll med pizza, drinkar o scrabble. Har faktiskt ALDRID spelat det innan. Ja, för över 20 år sen spelade jag barn-alfapet men kommer ihåg att jag aldrig gillade det så blev väldigt förvånad över mig själv när jag gick o vann första omgången med 163 poäng. Undrar om det var nybörjartur?

Har lite nyårsångest som alltid. Lina har bjudit mig mig på en fest som verkar jättekul men som alltid är jag alldeles nervös för om jag kommer känna tillräckligt mycket människor eller om ingen kanske vill prata med mig, så där som jag alltid blir när jag är på okänd mark. Vilket egentligen är konstigt med tanke på hur ofta jag gör helt nya saker helt på egen hand. Flyttar till nya städer o länder, tar jobb i 6 månader på en båt utan att känna ngn alls osv... Men då har man ju en period som man lär känna stället man är på. En fest hinner man inte riktigt det utan om jag kommer dit och ser ut som en mupp o verkar tråkig så kommer kvällen att suga. Vill jag det?

Konstigt ändå att jag kan bli så nervös inför sådana saker när jag inte har några problem alls med att gå upp på en scen inför ett par hundra pers och ensam hålla i ngn slags show el dylikt...

Ja trots just dessa tankar just nu så trivs jag oerhört bra i Sthlm just nu och känner för att stanna här ett tag.
Med detta ska jag sova. Har försökt en stund men för mycket tankar som irrar runt. Hoppas det går lättare nu när jag skrivit av mig lite.

Annandagen

Efter knappa 5 timmars sömn igår åkte jag o jobbade på Family Pott på söder. 17 timmar. Få raster. Dödtrött o ont i ryggen. Sova nu, o börjar jobba om 8 timmar igen. Fortfarande mycket bättre än Empire i London, o hästlängder bättre än Fortune room i Bangor. För övrigt så saknar jag Tim o Hans o hela Bangor utom jobbet.

Juldagen

Traditionsenligt gör vi något under juldagen med bara min lilla familj. Oftast blir det bio, och oftast i gryningen, typ deras första föreställning kl 11:00 på MORGONEN. I år sa jag att jag måste få sova ut iom jobb under natten o 2 nätter till efteråt, och alla var inte lika pigga på bio som vanligt så vi köpte ett nytt sällskapsspel istället.

Jag fick sova ända till 13:30 då jag vaknade alldeles av mig själv; härligt. Och efter lunchen spelade vi Rita & gissa, liknande pictionary, som faktiskt var grymt kul. Särskilt som man får lov att läsa korten o veta vad andra laget ritar o gissar på... Kan varmt rekomenderas.

Hela dagen var riktigt julmysig, och sen fick jag skjuts in till Gamblerz där jag skulle jobba i natt, och jobb blev det. CG-bordet dog inte förräns 07:55, och då hade pappa redan hunnit vaknat o sms:at o frågat om ja ville bli hämtad i Jakan.

Niklas dök upp strax efter turrestart. Mycket oväntat. Känns märkligt. Tankar fladdrar.

Nu ska jag sova, börjar jobba igen om 7 timmar, ikväll på klubben på Hornsgatan.

Julafton

Ja, vi är galna i den här dagen i min familj. Och varenda minut är planerad i förväg vilket är väldigt olikt mig i vanliga fall men på julen ska det vara på ett visst sätt...

Vaknade 11.30 och såg att jag fått ett fantastiskt fint sms av Tim på Irland. Hade skickat en julklapp till honom och Hans som tydligen hann fram i tid. Det gör ju att dagen börjar med ett leende.

12:00 Gick upp  när mamma ropade att det var fikadags. Då var syster precis på väg att köra hem till sin pojkväns familj med lite julgodis o sånt. Satt i mysig morgonrock o åt hemmagjorda lussebullar.

Duscha, klä sig o sånt, o syster hann komma hem och tillbringade en halvtimme med att stå och locka mitt hår med sin I-curl. Himla bra redskap, tror jag ska funta på att införskaffa mig en sådan.

14:00 Jullunchen. Fantastiskt gott. Inte lika mycket mat hemma hos oss som på tex tyrols julbord men precis allt det vi gillar. Och allt givetvis hemmagjort.

15:00 Kalle Anka på TV och till det allt hemmagjort julgodis.

16:30 Packa in oss i bilen för att vissa i familjen är så rädda att komma försent till allt. Bilfärden tar ca 5 minuter.

17:00 Julbön i Viksjö kyrka. Vi brukar alltid gå på midnattsmässan men ordnade om schemat i år efter nogrant diskuterande av för och nackdelar med att ta kyrkan under dagtid istället.

18:00 Julspelet, där vi köper flera småpresenter för en viss summa och sedan slår med tärningar i en hysterisk lek där man ska få paket o sno av varandra osv. Vansinnigt roligt, och rättvist med eftersom vi alltid ser till att det blir det. Alla var tom nöjda med sina klappar, alltid annars har det varit en massa bytande efter spelets slut.

19:00 Karl-Bertil Jonssons jul på TV. Så bra!

19:30 Julklappsutdelning.Alla paket som legat under granen delas ut och först efter utdelning öppnas dom, i tur och ordning så att alla får chans att se och diskutera paket. Ja, det låter helt sinnes men vi tycker alla att det roligaste är att se de andras miner när de öppnar just det vi gett dom så på detta sättet så missar vi ingenting. Helt fantastiska julklappar i år. Alla var så sjukt nöjda och jag o syrran fick en julklapp av våra föräldrar som gjorde oss alldeles tårögda. Fråga mig så kan jag berätta men vill inte skriva det här.

22:30 Gröt o skinkmacka i köket. Mys och prat.

23:30 Alla supertrötta och gick o lade sig. Jag sitter som vanligt uppe ett par timmar till med datorn i knät.

Julafton är min favoritaste dag på hela året och jag längtar redan till nästa. Detta kanske inte låter som din drömjul men det är precis så här jag vill ha det. Värme och kärlek, mys och god mat. Och så det där med att se glädjen i de andras ögon när de öppnar paketen man noga har valt ut.

Hoppas er jul varit lika underbar.
Kramar.

Dan före dopparedan

Så skönt att vakna i morse och veta att allt som MÅSTE göras var klart. Idag var det bara städning o strykning kvar, men alla klappar och sånt va färdigt. Tyvärr får inte alla sina klappar innan jul men det skyller jag på julbordsförbannelsen det med så...

Förutom allt annat julmys så är det så härligt att massa människor som inte längre bor i Sthlm kommer hem för att fira jul så jag hoppas verkligen att jag får chans att träffa alla som är här. Idag var det dags för Johanna som bor i London. Det var ju bara 3 veckor sen sist vi sågs men iom att vi bott så nära varandra hela tiden jag har bott i London så har man ju verkligen vant sig att ses ofta så det blev en riktig långfika idag för att hinna prata igenom allt som hänt sen sist. Gia hoppas jag verkligen att jag ska kunna passa in mellan allt jobb innan hon åker tillbaka till ön, och Peter ska jag äta middag med i nästa vecka iom att han inte åker tillbaka till Prag förränns till nyår. Niklas är här till på söndag har jag hört rykten om men han är lika svår att få tag på som alltid. Iom att han tagit med sig ungarna från Gotland så hoppades jag särskilt på att få träffa dom med men har inte fått ngt svar ännu på om det är möjligt... Hoppas fortfarande dock...

Ja, det är vad jag sitter och tänker på nu när huset har tystnat. Syster kom hit för att sin vana trogen sova "hemma" kvällen innan julafton så hela familjen har haft en riktigt mysig uppesittarkväll med Lotta på TV och provsmak av skinka och annat gott. Syrran har gått omkring och spretat med fingrarna hela kvällen iom att hon som aldrig brukar bära smycken inte riktigt vant sig vid sin förlovningsring som hon nu äntligen vart o hämtat hos guldsmeden som tog alldeles för lång tid på sig att göra den. Men vacker blev den och gulligt är vad det är och jag är så grymt glad för hennes skull.

Godnatt mina kära, jag önskar er en fantastisk jul och glöm inte varför vi firar. Guds Frid vare med er.

Det vilar en förbannelse över julbord

Ja, jag är galen i julbord, det vet alla som känner mig. Börjar sukta redan i oktober allraminst, och pratar om det i alla fall from november, men det går alltid på tok på ngt sätt. Förra årets tänker jag inte gå in på, men kaos o panik vart det i alla fall.

I år hade jag 2 st inbokade, ett med Kami i lördags och ett med tjejjerna idag. I lördags fick jag helt enkelt inte tag på Kami. Han svarade inte i telefon, och iom att han bor i Södertälje var det inte direkt läge att åka dit o ringa på dörren, utan det var bara att gilla läget o inse att julbordet vart inställt. Han hörde av sig dagen därpå med ngn dum bortförklaring men det spelar ingen roll, jag vet ju att det beror på förbannelsen.

Idag skulle vi gå på Tyrols julbord. 5 tjejjer har diskuterat detta fram och tillbaka och snackat datum o försökt komma överens så gott det går. Till slut fick tyrol själva bestämma, jag ringde dit uttrustad med olika datum och frågade när de fortfarande hade plats, det blev idag och 4 av 5 kunde, men vi hittade en till istället så bokningen kvarstod i 5. Så slår förbannelsen till igen, en kom inte ifrån jobbet, en blev sjuk och en hade sonen o 1000 grejjer. Så det blev till slut bara jag o Eva som tog oss dit. Kan väl erkänna att jag var hyffsat irriterad på väg dit i dag men det gick över ganska snabbt ändå, det är ju förbannelsen! Inget att göra åt...

Det var i alla fall fantastiskt gott, alla rundorna utom varmrätterna som varken imponerade på mig eller Eva. Personalen var också ruggigt bra och serviceinriktade.

Lunchsittningen är mellan 11:30-16 och vi kom dit strax innan 13. Våra favvisar var de allra första rätterna; sillen, laxen och räkorna, så vi (jag) frågade vilken tid de skulle plocka bort det så att vi skulle hinna hämta en omgång till mitt i det andra, och en kille påtog sig genast ansvaret att se till att vi fick veta innan de tog bort det. Han kom o sa till, och sedan kollade han även med oss en halvtimma senare när de bärjade rensa nästa bord. Vid 15:30 tyckde de tydligen att det var dags att ta bort det sista efterrättsbordet, utan att vi (jag ) var klar där men Eva såg det och sa till mig. Jag reser mig upp o den hjälpsamme killen hör skrapet av min stol (det är bara ett par få kvar nu förutom vi) och börjar vifta frenetiska stopsignaler åt dom som plockar av så att jag ska kunna hinna upp och få en omgång till med godis o mums. Måste sett riktigt roligt ut! Vi var sist ut och nästan rullade därifrån, men vi hade bestämt oss innan för att vi skulle sitta tiden ut o äta sakta o prata i lugn och ro och det var precis hur mysigt o trevligt som helst. Tack för sällskapet Eva!

Jag o syrran var hemma hos henne och gjorde julgodis hela kvällen igår, och jag hade gjort små fina prasselpresentpåsar med lite godis i som jag tänkte ge till tjejjerna, men det vara bara att ta med det hem igen. Eva blev förståss glad för sin :) Brukar göra det varje år och ge bort till några som jag känner att jag vill ge någonting men inte riktigt vet vad. Och inte vet jag, men jag skulle bli glad för lite hemma gjort godis i alla fall. Inte det vackraste godiset men väldigt gott!

Sen fick jag ju faktiskt ett julbord som jag inte räknat med alls, personalfesten på Gamblerz. Det var förra tisdagen och det var faktiskt hur trevligt och gott som helst. Massa hemlagade läckerheter, champagne när vi kom och vinet, ölen och nubbarna flödade i takt med julsnapsvisorna hela kvällen. Riktigt bra kväll och känner mig grymt hedrad som blev inbjuden redan innan jag började jobba där. Lite poker blev det givetvis med, men ovanligt nog lämnade jag tidigt och tog sista tåget ut mot Jakan den kvällen. Med tanke på den öppna baren tog jag mig hem INNAN jag havererade och kände mig riktigt stolt över det.


Snökaos

Tröttsam men bra dag. Upp vid 7 imorse för jag var tvungen att åka in till Danderyds sjkh för en massa jox. Gamla saker som spökar - nog om det. Klar vid 12, då åkte jag hem till Elin o Puh o fikade o lekte med Helmer en stund. Han fyllde 1 år för ca en vecka sen så i söndags var det tårtkalas där men nu fick jag lite ensamtid med honom. Fantastiskt glad unge som log o skrattade när jag kom, så jag låtsas att det är för att han känner igen mig.

Som alltid med barn i den åldern vill man ju att de ska lära sig att säga ens namn, så jag försöker då och då; Linda! Linda! Linda! När han en stund senare säger Da Da så utbristert jag triumferande (som jag gjort på några ungar innan honom) Han kan mitt namn! Han forkortar det lite bara! Lin -DA!! Eller hur???

Sen in till stan igen för lite massage på Axelssons. Efter det skulle jag ta mig ut till Stora Essingen och äta middag hos Nina innan jobbet. Stannade o handlade lite godsaker för att göra en smarrig förrät och satte mig på Buss 1. Som stannade efter bara en liten stund o sa att alla måste gå av. Släppte av hela bussen vid fridhemsplan o utanför fick vi veta att chauffören skulle iväg till en annan linje. Detta hände sedan med 4 bussar till, så 5 hela busslaster med folk stod och svor över att inte kunna ta sig ut till Essingeöarna! Helt sjukt. De bara stannade där på samma hållplats o släppte av folk istället för att säga när man gick på bussen att den inte skulle längre.

Tröttnade på att frysa o försökte hitta en taxi men det var lika hopplöst det, så fick ringa Nina o säga att jag inte kunde ta mig dit. Faktum var ju att även om ja lyckades ta mig dit kanske jag skulle bli insnöad o inte kunna ta mig därifrån i tid till jobbet sen, så jag gick o satte mig på en varm pizzeria istället o tittade ut över snöslasket medans jag satte i mig nästan en hel pizza själv. Gott det med men inte lika trevligt.

Sen jobb på Gamblerz, då jag sa att jag inte hade ngt emot att gå först iom att jag varit vaken så länge. Vill inte sitta o somna vid bordet under första jobbpasset där liksom.

Tar tuben till Sumpan när jag ska hem o står o väntar på Pendeln i 20 min. Det står hela tiden att den e ca 4 minuter sen men de e ju ingenting jämfört med kaoset tidigare under dagen. Så ett par minuter innan den ska komma ändras det till att den är 40 minuter sen... Men så läser jag det finstilta; pga växelfel. Växelfel! Inte pga snökaos. Dåså, detta är ett SL-fel och har inget med yttre påverkan att göra så jag springer genast ut o letar rätt på en taxi. Det kostar ca 400 kr därifrån o hem och det låter jag gärna SL betala.

Jag är ju en upponermänniska som alla vet, och tro inte att jag inte fortfarande e besviken över det jag skrev om igår, men jag har haft fullt upp så förväntar mig att de tankarna kommer smygande nu när jag ska sova...

Natti på er.

Orka?

Jag borde vara så himla glad! Kommit hem till Sverige o fått sånt himla bra mottagande av alla jag träffat. Ni underbara människor får mig att må bra o känna mig så omtyckt... Har även fått en himla massa jobbförfrågningar så även det är något jag inte behöver oroa mig för.

Men så händer nånting så himla litet som gör att jag blir så himla ledsen. Löjligt är vad det är men jag är ju sån, och jag vill inte vara sån. Jag träffade en sån himla bra kille i London. Vi umgicks jättemycket men det blev aldrig något mer än vänner av det hela. Han sa redan från början att han inte klarade av ngt förhållande för att hans liv var för trassligt (vart har jag hört det förut?????) men vi lärde känna varandra bättre och bättre och jag vet att han tyckte väldigt mycket om mig.

Vid ett tillfälle när vi låg o kollade på film i hans soffa sa han: "Damn, I wish I did not like you so much"
Jag: "excuse me? "
Han: "I wish I didn´t think you were such a cool person, cos if I didn´t, then I could just sleep with you and not see you any more after"
Jag bara skrattade åt detta och tänkte att han verkar ju vara en bra kille i alla fall. Jag tyckte mer o mer om honom och skulle gärna velat ta vår vänskap ett steg längre, men hade ingen brådska med detta iom att han verkade tycka så himla mycket om mig att jag kunde låta honom komma på detta själv.

Vi pratade om vårt förhållande till varandra en himla massa gånger, och han brukade säga att jag låg högst upp på hans lista, alla kategorier men han ville inte sabba ngt iom att han inte kunde ta hand om en flickvän just nu på det sätt som han ville kunna ta hand om en flickvän.

Vi pratade på msn dagligen, ringde varandra och inte sällan sov vi hos varandra utan att något annat än sömn hände. Han brukade sova i jeans tom.

Vid ngt tillfälle frågade han "Vad skulle egentligen vara skillnade om vi var ett par istället för vänner?... Jag menar förutom den väldigt uppenbara skillnaden?" Och detta hade han rätt i för vi pratade om allt, sa godmorgon och godnatt, och han hade koll på mitt jobbschema och jag visste alltid vart han var o spelade den kvällen.

Sen hade vi ett himla bråk om en löjlig struntsak strax innan min födelsedag. Han dissade mig i flera dagar men dök ändå upp på min födelsedagsmiddag och sa att den ville han inte missa för allt i världen bara för att vi råkat bråka. Ändock var det inte riktigt samma sak efter. Jag hade en stor födelsedagsfest på lördagen efter och den kom han förbi en timme o drog sedan vidare. Detta undrade jag länge över. Alla som känner mig vet hur viktig min födelsedag är för mig och det visste han med, ändå valde han att gå väldigt tidigt. Sa att han hade en annan fest att gå på.

Efter detta blev allt ganska jobbigt i London och efter ngn vecka bestämde jag mig för att dra vidare till NordIrland. Det hade mest att göra med att jag var så vansinnigt trött på mitt jobb i London som verkligen drevs av mestadels idioter, men det faktum att vi knappt pratade hade såklart en himla betydelse det med.

Efter att jag varit på Irland en månad tröttnade jag där med, men har inte bestämt mig för om jag eventuellt ska tillbaka dit vid ett senare skede. Jag passerade jag London en dag bara på väg till Sthlm och han kom givetvis och träffade mig den kvällen hemma hos Johanna. Allt var som innan om inte bättre.

Vi pratade på msn för 9 dagar sen. Då sa han att han önskade att jag var där och att han saknade mig. Sen dess har han inte varit online.

Igår stod det på hans FB att han njuter av en spontan middagsdate i Marble Arch.
Jag kommenterade det med att fråga om han äntligen börjat dejta.
Han svarade :
One date is hardly dating. And who knows it might not have been a date. Might be all in my head :(

Vilket bara betyder att nu har han träffat ngn som han vill dejta. Han vet inte om hon gillar honom men han gillar henne och önskar att hon såg det som en dejt hon med.

Kunde han inte haft anständigheten att berätta detta för mig privat? Måste jag läsa om detta på hans himla FB-status???

Jag tror jag skrev detta mest för mig själv, för att få en liten överblick och se om det hjälpte men det känns lika sugigt i alla fall. Varför bryr jag mig så himla mycket om folk? Eller varför bryr jag mig om fel människor?Eller vad 17 gör jag för fel hela tiden? Är det omöjligt att tycka om mig mer än som en vän???

Hemma en vecka

Åh vad jag gillar Stockholm! Man märker så mycket mer hur myckat man gillar sitt hem om man är borta ibland.

Jobbade första kvällen i tisdags med ett event på Gamblerz tillsammans med Nollis, Joanna o Wiseguy. Det är så lätt att jobba när man jobbar med bra människor! Allting flyter på smidigt utan krångligheter eller konstigheter. Det var ett vanligt event och det var så mycket roligare än den senaste månadens jobb på NordIrland. Sen satt vi kvar efteråt en stund o käkade o snackade strunt. Känns bra!

Sen onsdag kväll var det dags för jobb hos konkurrenten; pokerevent. Vad skönt det är att dessa företag båda vet att de inte har tillräckligt med jobb för en heltid så de inte har ngt emot att man jobabr för andra företag med.

Eventet igår var riktigt coolt; det var i Erik Pensers bankaktiebolags domäner på Biblioteksgatan. Vackra lokaler där väggarna var fyllda med hans olika samlingar, alla vackert inglasade; frimärken, aktiebrev, filmposters, framsidor av Veckans affärer med viktiga händelser, sedlar, gamla kartor, filmsjärnefoton... Riktigt coolt att bara gå omkring och beundra dessa samlingar. Jag stod ensam inne i rummet med gamla aktiebrev och beundrade hur vackert utformade de var då Erik kom in och började berätta om dem. Hur go gubbe som helst! Sen gick vi bort till fimstjärnorna där han visade på sina favoriter och sa att han har ändrar uppfattning om Audrey Hepburn på senare år: "hon är faktiskt riktigt söt, det tyckte jag inte förut"

Eventet i sig var för kvinnor som alla var VD i ngt bolag och hade grundat minst ett bolag var, så det var en skön samling smarta kvinnor där och hela eventet var riktigt kul att genomföra. förutom Penser var Mats Sundin där och de både var grundligt intervjuade om olika sätt att ta risker innan turren började och hade sedan bountys på sig som fick alla tjejjerna att slåss om fina champagneflaskor.

Idag är jag ledig och ska förhoppningsvis gå på Stand Up på Golden Circle med Ola. Var där förra torsdagen med Åsa och det var precis hur kul som helst.

Trött o lycklig

Har varit hemma i Sthlm i snart ett dygn och det känns toppen. Haft en jättebra dag idag. Umgåtts med pappa hela dagen, inklusive ett besök på Tessans jobb (skratt). Sen ett jättebra o givande fikamöte med Bengis, Wiseguy o Hefo. Bara glada besked! Mer om det senare. Coolt att stämma träff på Jakans enda ok fik med 3 icke-jakanbor. Det gör man inte varje dag!

Den här veckan är det ju som alltid i början av december predikantveckan i Filadelfiakyrkan, då pastorer o predikanter från hela pingstSverige samlas i Filla för att göra vad nu pastorer o predikanter gör när de träffas utan sina respektive församlingar. Detta får man inte vara med på om man inte råkar tillhöra nämnda grupper men på onsdagskvällen varje år har de sitt möte för allmänheten vilket är något som pappa alltid försöker gå på så givetvis ville jag gå dit med honom och det är jag glad att jag gjorde. Det var riktigt bra! Bra ord av herr Ardenfors och riktigt bra låtar av Samuel Ljungblad. Skön Soulkille som tydligen nyss släppt sitt 3:e album och tom gjort succe i "så ska det låta" i år. Måste definitivt kolla upp honom närmare och även försöka få ner det programmet!

Jag har en vän som är pastor i ngn liten håla någonstans uppåt i landet som jag tänkte innan att det finns ju en chans att han tagit sig ner till Sthlm för den här konferensen. Vi har inte setts på säkert 3 år men så fort jag kom in i kyrkan började jag spana efter honom. Som tur var så är killen i fråga ca 2 meter lång så han syns lätt i en folkmassa! Tog bara 10 minuter innan jag fick syn på honom! Vi var riktigt riktigt nära i sena tonåren och trots att vi inte hörs särskilt ofta nuförtiden finns han med i mina tankar då och då. Hemme, det var riktigt riktigt kul att träffa dig ikväll!!! Hoppas verkligen att det inte dröjer 3 år tills nästa gång.

Jag tycker att 3 år är en lång tid att inte se ngn på, men farsan lyckades träffa 2 gamla polare han med, en som han inte sett på 20 år, och en som han inte sett på 30!!!

Jag är totalt slut och ska faktiskt ta och lägga mig nu fast det är knappt efter midnatt. Godnatt på er och hoppas ni har lika mycket frid i själen som jag har just nu.




RSS 2.0