"Välsigna mig och gör mitt område stort"

Kunde inte sova i natt heller. Lite kanske pga att jag skulle till tandläkaren kl 11 idag och jag är ju hysteriskt rädd för det. Vid 8-tiden imorse började jag läsa en bok som faster Annie hade skickat till mig, "Jabes bön". 90 sidor om en bön av en man i gamla testamentet som bara nämns vid ett tillfälle på några rader i första krönikeboken. Vart helt fast. Otroligt glad och tacksam att Annie skickade den boken till mig. Sträckläste och är efter det fylld med nytt hopp om framtiden.

Efter tandläkaren köpte jag sushi till lunch. Vi har ju Sveriges bästa här i Jakobsberg och den har jag verkligen längtat efter. Inte hittat ngt bra ställe i London ännu. Sen skulle jag äntligen träffa Puh och Elin och få gulla med Helmer lite grand. Man måste ju passa på när dom är bebisar. Tyvärr så tokslocknade jag i soffan och sov till kl 22. Typiskt. Telefonen hade ringt flera gånger men jag hade bara tryckt bort i sömnen. Det har sina nackdelar att ha en sån himla skön soffa. Hade köpt en bukett med jättevackra vita fransiga tulpaner som de skulle få, så ska be att pappa tar med den hem till mamma imorgon istället när jag flyger tillbaka till London.

Pratade med Gurkan ikväll om boendesituationen. Hennes jobb behandlar henne verkligen illa och eftersom lägenheten vi skulle flytta in i imorgon ägs av hennes chef så tror jag inte att jag vill att vi ska bo där. Chefen hade tydligen gjort klart för henne att vi fick hyra den så länge hon jobbar kvar på salongen. Jag vill inte att hon ska känna att hon är fast i ett jobb som behandlar henne på det viset bara för att vi inte ska bli utkastade så vi vet inte riktigt hur vi ska göra nu. Trots det är jag inte orolig. Jag känner att det kommar att lösa sig.

Nu ska jag försöka sova. Ska mumsa i mig lite chips först bara som Nina hade lämnat kvar och jag precis hittade när jag städade i köket. Har tömt frysen så att den kan vara avstängd medans lägenheten står tom.

Haft en bra dag

Somnade inte förräns kl 8 imorse. Vad ska man göra när man bara INTE KAN somna? Pappa kom och hämtade mig vid 13-tiden för familjemiddagen så jag hann ju sova ett par timmar i alla fall men hade gärna sovit längre.

Mamma hade gjort riktiga underbara köttbullar som serverades med alla de rätta tillbehören. Helt underbart gott. Dessutom hade hon gjort både förrätt och efterrätt med så det blev en bra stund vi tillbringade runt bordet. I "vanliga" fall har vi ju söndagsmiddag (som egentligen är lunch men vi har alltid kallat det middag) ca 3 gånger i månaden men nu lär det ju bli mera sällan eftersom jag planerar att verkligen stanna i London ett tag. Det var himla trevligt i alla fall och Ma, syster och jag hamnade i världens längsta hysteriska skrattanfall vid ett tillfälle. Jag vet, typ, jaha?? Tänker ni... Ja, jag kan inte återberätta men det var verkligen värt att nämnas.

Efter det var det dags att bege sig till CC för rapportering från finalbordet på Nordic Masters. Björne gjorde hand by hand så mitt jobb var att ta bilder, lägga in kommentarer ibland samt snabbintervjua alla spelarna. Det var helt sjukt i början. När första spelaren åkte ut gick jag och pratade med honom och fick en hel massa info. Precis när vi pratat klart åker nästa spelare ut, och jag hinner prata med honom ca 2 minuter innan nästa spelare slås ut. Stress stress! Har ju inte hunnit skriva ner en rad! Så sen skyndar jag mig till datorn och börjar knacka ner vad 9:e platsen sagt. Då åker nästa spelare ut. Då gav jag upp om honom och bara lät honom gå. Hade fullt sjå med att inte blanda ihop vad de 3 jag pratat med sagt. Det är ju ganska lika grejjer man pratar om liksom. Fick ner lite grand plus bilder på dom till slut, men det blev ju inte så mycket jag hade velat.

Totalt måste jag dock säga att jag är väldigt nöjd med mitt bloggande den här gången. Det är fjärde gången och jag har ju hunnit lära mig en hel del. Skönast var igår när jag jobbade med Joanna och upptäckte att jag klarade mig alldeles utmärkt utan någon som sa hur och när jag skulle göra vad.

Kom hem vid 2-tiden och var så sjukt sugen på att lira så jag satte mig och nätpokrade en stund även fast jag har förbjudit mig själv att göra det nattetid. Slutade på miniminiplus. Bättre än minus! Hade dessutom en väldigt trevlig konversation på FB-chatten under tiden... Det känns verkligen som att livet går åt rätt håll.

Dag 2

Jobbat med Joanna idag. Startade på 70 spelare och gick ner till finalbord, dvs 9. Kameran lade av 2 timmar innan slutet och eftersom inte Björne packat ner någon laddare så kunde vi inte fota mer då. Satt istället och gick igenom dagens alla bilder och letade efter de som var kvar och klippte ut dem från bilder som de "råkat komma med på" och använde dem istället.

Vi hann påbörja den 8:e nivån precis och vi fick upp 101 inlägg så det ger ett ganska bra snitt tycker jag. Jag och Joanna har ett helt olika sätt att skriva så den som känner oss kan utan tvekan säga vem som har skrivit vad, dessutom så insåg jag att jag inte har excel på min dator så stackars Joanna var tvungen att mecka ihop ALLA tabeller som vi lade ut. För övrigt så jobbar vi väldigt bra ihop hon och jag, men imorgon blir det Björne igen.

Trött som 17 nu, och till råga på allt ska man tydligen förlora en timmes sömn inatt. Det blir söndagslunch med familjen innan bloggandet drar igång igen kl 17 imorgon.

Nordic Masters

Det blev inte så jättemycket sömn inatt. Kunde inte somna på flera timmar efter att Niklas gått. Det fanns för mycket att tänka på. Önskar att jag var en sån person som bara kan lägga huvudet på kudden, blunda och välkomna sömnen direkt. Det kommer dock troligtvis aldrig att hända, men man vet ju aldrig.

Därför är jag altså sjukt trött på jobbet idag. Jag o Björne liverapporterar från Nordic Masters main event. De började på 132 spelare och är nu i matpausen efter 3 perioders spel nere i 113 spelare. Ikväll slutar vi runt ett-tiden  så förhoppningsvis kommer jag vara så trött då att jag faktiskt kan somna snart.

Vill ni läsa så kan ni göra det här:
http://pokerresultat.org/feed/cosmopol/nordicmasters2009.php?r=68&page=0&refresh=60
Eller gå in på www.poker.se och klicka fram liverapporteringen från Nordic Masters. Den sidan är snyggare!


Så fel man kan ha

LOL!

Niklas kom hit. Vi pratade i 3 timmar. Det fanns visst tårar kvar.

Jaja, det känns bra ändå.

Familjemiddag

Åkte hem till mamma o pappa fick syster att komma dit hon med. Familjemiddag även fast det inte var söndag! Ovanligt, men mycket mycket trevligt. Vi sk även hinna med att ses på söndag innan jag börjar jobba. Hade trott att J skulle höra av sig idag men det gjorde hon inte. Jahaja. Däremot ringde Puh o var alldeles jättegullig o bokade upp mig halva måndagen. Sen ska det packas och grejjas med, förutom jobbas. Håller på och försöker få tag på Gurkan för att kolla om hon förhandlat klart om lght som vi vill flytta in i, men det är som vanligt helt omöjligt.

Nu sitter jag i min älskade soffa igen, nyduschad i min underbara dusch (seriöst, badrummen i London???) med polarmackor med leverpastej o gurka på. Mums!

Har ju hela tiden tänkt att så fort jag äntligen kommer hem och har lite distans till saker och ting så kan jag o Niklas prata utan skrik eller gråt. Har skickat ett meddelande till honom och sagt att jag är hemma men han har inte svarat. Och faktum är att det känns helt ok. Faktiskt. Kom på idag att jag inte ens hade tänkt på att planera in honom i alla saker som jag "måste" göra. Känns sjukt skönt. Vill gärna prata med honom men det gör inte ont längre. Inte alls faktiskt.

Det tog lite över 2 månader men jag är faktiskt helt ok. Tror jag i alla fall.


Hemma!

Åh vad jag älskar min lägenhet! Min soffa och min kudde och mitt täcke. Mitt golv, min kyl, min frys och min diskmaskin. Och mitt fina fina badrum. Pappa hämtade mig på Arlande strax efter midnatt och körde hem mig. Han hade även med sig polarbröd och leverpastej till nattmackan, 2 saker som jag verkligen saknat.

Fick även en glad överraskning i att se hur fint Nina städat här. Det första jag såg var att fönstren i köket såg ovanligt rena ut. De har ju varit flammiga sen i somras då jag tvättade dem medans solen sken. Det ska man tydligen inte göra. Hade även en present som väntade. Gulle dej Nina!!! Hoppas du har det toppen-toppen i Utne.

Nu ska jag titta på Nanny... Har inte kollat på tv mer än ett par gånger under de 7 veckor jag drog till London.


Hem imorgon.

Så Richards humör har ju bara blivit värre och värre. Han är en av dom pokerspelare som efter att han blivit utdragen kan gå omkring o sura i flera dagar, och då gnäller han över precis allt. Så idag har jag o Sussi flyttat ut.

Befinner oss nu hemma hos Tom, där jag tänkte sova på soffan inatt. Lämnar kvar mina grejjer här hos honom tills på tisdag då jag kommer tillbaka till London. Åker ju hem i morgon för att jobba för Poker.se under Nordic Masters på Cosmopol i Stockholm. Ska även passa på att byta ut den übervarma PP-jackan mot lite vårigare kappor, och även ta med lite annat i klädväg samt mitt täcke och min kudde... Som jag har längtat efter dom!!!! Träffa familjen och lite andra utvalda ska också hinnas med under mina 5 dagar hemma.

Var på International igår (gamla Gutshot) och spelade deras måndagsturre som är vartannat varv texas, vartannat varv omaha. Det var väldigt kul även om det inte blev någon vinst. Träffade nya och gamla bekanta. Åt middag med Steve efteråt, en av de dealers som jag lärde känna förra måndagen, som håller på att försöka få in mig på Empire, som är det casinot jag allra helst vill jobba på. Mittemot mig vid 1:a bordet satt Rob som jag pratade lite med. Efter en stund frågade jag honom om vi träffats innan eftersom han verkade vagt bekant,  varpå han svarade :
"ja, jag tog emot din CV när du var och sökte jobb på Empire"

PokerLondon är inte stort det heller. Vid midnatt gick jag Steve och Rob hem till honom och satt sen uppe till kl 8 på morgonen och bara pratade. Mycket trevligt. Kul att lära känna folk som man verkligen VILL umgås med. Allt känns genast bättre då.

Galen lördag...

En ascool brud som heter Rochelle kom för att bo hos Richard i en vecka. Hon tyckte typ att det var skam att jag inte varit ute på några ordentliga nattklubbar i London ännu. (Vi har ju bara gått till olika pubar några gånger och druckit lite vin mest när vi gått ut) Så hon släpade med mig runt halva London i lördagsnatt. Champagnen flödade och hon känner allt o alla. Vi hade hur kul som helst. Mer detaljer om denna kväll fås i person av mig... Vågar faktiskt inte skriva allt här, men ett par bilder från hennes kamera kan jag slänga in :)


Jag i Richards lägenhet.

Rochelle hemma hos Richard.

Första stoppet, en mycket flott hotellbar...

På Embassy.


LPC...

... måste vara världens mest floppade turresatsning!

I måndags blev 100pund rebuy turren inställd och 8 dealers fick minimilön och gick hem. (Eller i vårt fall ut o lärde känna varandra)
I tisdags ringde dom och sa att jag inte behövde komma in. Jag tror 18 spelare dök upp till 200 punds freezen.
I onsdags var vi 6 dealers och 31 spelare till 300 punds freezen. Jag jobbade till kl 01.30
De skulle haft dag 1a + 1b torsd + fred  till main och sedan fortsatt med den lörd och finalbord sönd, men "på spelarnas begäran" blev det endast en dag. så igår,
torsdag, jbbade jag inte men lika bra var det eftersom inte tillräckligt många kom för att turren skulle bli av.
Ikväll var det main event 1000 pund freez. 18 spelare. 1 timmes nivåer. Turren skulle börjat kl 18 men blev uppskjuten till 20 för att vänta in fler spelare. Jag jobbade till 0.30.

Kan ju lugnt säga att det inte blev en dunderstart för LPC...

Ikväll var det dock väldigt kul att dela för det var många väldigt duktiga spelare. Har ju inte så stor koll på engelska halvproffs men alla där verkade väldigt impade av de som dök upp, och jag fick i alla fall äntligen träffa min polare Nikhil Persaud som jag inte sett sen i somras. Vi ska ta igen det genom att gå ut en kväll snart, eftersom jag inte orkade vänta på honom ikväll efter att jag slutat jobba. Jag hann dock knappt hem förräns han ringde och sa att han var ute, men då orkade jag inte ge mig ut igen.

Igår kväll var en riktigt kul kväll. Jag var inbjuden till ett "internet-gaming party" i Mayfair. Blev presenterad för en otrolig massa människor inom spelbranschen, poker, bingo, casino, rekryteringsbyråer och eventmänniskor. Jag har en hel trave visitkort från människor och lyckade även bli av med en hel del av mina. Kommer dock inte ihåg vem som var vem av någon av dom, men kul var det! Och någon ny kontakt där kanske leder till jobb så småningom.

Juste, har ju fått ett nytt jobb med. Sökte jobb som dealer på the Western och igår kväll ringde dom och erbjöd mig jobb som turneringsledare för deras eftermiddagsturrar. Jag skulle även få dela lite cg på kvällstid när turren slutat om jag ville. Kanon! Det betyder ju även att jag inte kommer jobba hela nätterna utan få en lite mer human dygnsrytm.

Sen har jag träffat lite nya människor som jag gärna träffar igen och lär känna mer.

Och på söndag ska jag o Sussi kolla på en lägenhet.

Så, det går framåt.

Kram på er alla.

Rätt håll!

Det mesta går uppåt. Hinner inte skriva nu men bra bra bra!


bild


London Poker Circuit. Finalbordet på festen i söndags.

LPC - skön kväll

Ikväll hade jag eb sån där kväll då jag kom ihåg varför jag älskar mitt jobb.

Kom till hotellet 4 minuter försent och bara gleeeeeed in på min plats runt bordet där en gubbe just höll på att gå igenom tips för att upptäcka pengatvätt (LOL!!!) Sen vart det genomgång av lokala regler o liknande. Vi var 8 dealers runt bordet, varav jag känner en (Kal) sen innan. Men bara kommentarerna och sättet de betedde sig på, som var en sån skillnad från sunk-klubben uppe i Walthamstow, fick mig att känna mig... hemma! Känndes så bra bara. Sen vart det mindre än 10 pers som dök upp till turren så vi ställde in hela skiten och jag o 3 av grabbarna (Kal, Steve och Snowy) gick ut o leta rätt på närmsta pub istället. (var ju tvungna att spendera de 40 punden som var vår minimilön för kvällen)  Alla de 3 jobbar på Empire och Steve kom tom ihåg mig från den dagen jag var där o lämnade mitt cv. Det är tydligen löjligt svårt att få jobb på Empire om man är tjej vilket förklarar varför jag inte hört ifårn dem ännu. Rob som jag lämnade CV:t till hade verkligen gjort sitt bästa för att få dit mig. Ska ta o ringa igen, eller gå ner dit i slitna jeans o munktröja istället, och uppföra mig grabbigt ;)

Visst är det skönt att slippa jobba och få 40 pund per kväll, men hoppas ändå att det dyker upp fler imorgon.

London Poker Circuit

I går kväll var det launchparty för 888 och Colagamings nya storsatsning; LPC.
http://www.londonpokercircuit.co.uk/

Det är en serie turneringar som anordnas på fina hotell här i London. Jag var inbjuden på festen som gäst men i sista sekund vart det panik (såklart) så anordnarna bönföll mig att hjälpa till att dela frerollen de skulle ha vid midnatt.
4 bord. 1000 i startmarker och 5-minutersperioder. Alla kan poker och har fått i sig en hel del av den fria baren. Hur kan man säga nej till det? Det var faktiskt jättekul. Mitt bord blev finalbord och det stod hur mycket folk som helst runtomkring o hejjade på som galna, och det blixtrade från kameror heeeela tiden. Undrar vart alla bilder är, det skulle va kul att se.

När turren var över och alla gästerna gått stannade vi kvar och tog en drink i en annan bar på hotellet. Lite lättare att prata där och eftersom jag i allra högsta grad söker jobb så är sådana tillfällen guld för mig. Mingla med pokermänniskor som eventuellt kan ge mig jobb framöver...

Världen är liten... Snackade med en kille som var anställd av ett svenskt företag, i Stockholm. Så han är i Sverige ibland.  "Känner du Helena" säger han. Jag drar till med den enda jag vet,
"Forsell?"
"JA, just det!... " Haha. Hefo, om du läser detta, Steve Cook hälsar!
Nu är det dags att dra o jobba. Jag jobbar hela den här veckan med LPC-turrarna. Eftersom de spelas på Kensington Close hotell så har jag ca 11 minuters resväg... Lite skillnad.

För övrigt så gick jag o handlade idag iklädd jeans o T-shirt. Utan att frysa. Våren är på G!

Happy Landlord

Richard rumlade just in genom dören o snubblade uppför de tre trapporna. Lagom dragen men på ett strålande humör. Äntligen!
Det har ju inte varit lätt att bo här på sista tiden direkt. Han har varit minst sagt grumpig. Satte sig direkt framför datorn för att pokra. Försökte avstyra det hela men fick honom att i alla fall sätta sig vid ett för honom väldigt lågt omaha bord istället. Nästan det första han sa var
"Min vän kom på 14:e plats i EPT Dortmund"
"Haha, min kom på 4:e kontrade jag med" Sen följde en vild jakt på uppdateringar från finalbordet tills han kom o tänka på ngt annat. Vad kul det är ibland med fyllekonversationer när man själv är spiknykter. Jag gick i alla fall ner o gjorde kaffe åt karln eftersom han nu envisas med att han ska sitta uppe o lira. Nu är det dags för Vänner, s3 ep 4 "the metaphorical tunnel"

Knasiga Londoneers

Dom är ju lustiga här. Vi är så överdrivet många dealers! Hade ett 2-dagars event på EC nu fred-lörd. När turren återupptogs idag kl 13.30 var det ca 40 spelare kvar och 6 dealers schemalagda. Efter någon timme var vi 4 stycken turneringsdealers som turades om att dela finalbordet, dvs jobb i 15 min, sen 45 min rast! Skicka hem några och ge oss högre timlön istället! Dårar.
Kl 20 började kvällens turre. Alltid få på lördagar och idag inget undantag. 18 pers, plus fortfarande 4 på finalbordet från den andra. Gissa hur många dealers som var där? 7!!!
En annan ytterst märklig sak är att hela stor-turren igenom (71 deltagare, 20k £ garanti) spelades det 9-mannabord. Det var dessutom 9 priser. Gissa hur många som kom till finalbordet! 10! Var finns logiken i att sätta 10 man på FB????

Grattis för övrigt till världens raraste Johan som kom 4 i EPT Dortmund.

12 timmars somn

Sov hela 12 timmar och ar fortfarande trott. Sjukt jobbigt . Sitter po jobbet o hoppas att turren tar slut innan 12.30 for i so fall kan jag ta t-banan hem o slipper 2 timmar po nattbussen. Lite folk ikvall so eren inte slut do so ar det max 30 min till och det kanns ju bara lojligt.  Western har inte ringt annu. Sog att en annan klubb annonserade po sin hemsida att de sokte dealers so ska ringa dit imorgon, men de ligger ockso lojligt longt bort. Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mår sådär...

Lite halvjobbigt just nu, minst sagt. Vi måste hitta någonstans att bo asap för det funkar verkligen inte längre att bo hos Richard. Jag är ruggigt trött på att spendera mer än 3 timmar om dagen i resväg, och när vi flyttar så blir det antingen mer söderut eller mer västerut än nu, vilket betyder ännu längre resväg till mitt nuvarande jobb (som ligger i nordöstra delen av London). Hoppas hoppas hoppas att de kommer fram till att de behöver en dealer till på Western. Har ju sökt till ett par casinon med men problemet är ju att man får betalt i efterhand där... Och jag har inte direkt madrassen full med pengar. Ska ev jobba ett par dagar i nästa vecka för the London Poker Circuit vilket nog kan bli kul. Kolla länken:
http://londonpokercircuit.co.uk/  Det är ju alltid kul att vara del av något nytt.

Glömde...

Riktigt hela helgen var ju inte ångest. I lördags firade vi tvillingarna Frodes födelsedag med stor fest på Mullberry i Shephards Bush. 12 pers började med att äta middag där och sedan droppade folk in en efter en hela kvällen. En del gamla vänner som jag jobbat med på sjön dök upp så det blev ju en del båtsnack när man inte setts på ett par år. Särskilt kul att sammanföra vänner som inte träffats innan dessutom, Gurkan har ju aldrig träffat tvillingarna; de har aldrig varit i Sverige samtidigt känns det som. En väldigt bra kväll var det i alla fall. Åt middag med dom båda ikväll igen, vi var ju tvungna att skvallra om i  lördags. Vi var på olika efterfester.

Supersnygga Johanna Frode och jag, bilden snodd från Johanna på FB.

Fortsätt hålla tummarna!!!

Simon som jag gjorde test o intervju med på Western skulle vara bortrest ett tag och han sa att Robbie, den andra managern, skulle ringa mig idag och säga hur det blev. Eftersom han inte ringt så ringde jag själv dit nyss. Vet inte riktigt vad jag ska tro. Robbie sa att han håller på och kollar över dealersituationen för att se om de kunde erbjuda mig tillräckligt mycket pass. Han bad att få återkomma under veckan.

Som jag skrev tidigare så är det här alltså inte en klubb som på något sätt sagt att de behöver dealers utan jag ringde dit och bjöd in mig själv på en intervju. Men det kan tilläggas att det gick jättebra, och Simon var väldigt imponerad så det ser ju bra ut...  Han presenterade mig för ägarna och visade mig runt i hela lokalen. Tyckte att det var helt sjukt att jag kunde räkna pott utan att stapla upp alla markerna och räkna dem när jag samlade in... Hoppas hoppas hoppas bara att de kommer fram till att de behöver en till dealer...

För övrigt har helgen varit full av ångest. Befinner mig i en jobbig situation just nu. Vi känner att vi måste flytta ifrån Richard så fort som möjligt, men varken jag eller Gurkn har egentligen pengar till en deposition som alla ställen kräver. Det blir till att låna pengar av MaPa i så fall och det är ju inte något man strävar efter. Det var ju väldigt lite jobb i Stockholm med på sista tiden så tyvärr har jag inget sparkapital alls. Dessutom så vill jag ju inte skriva kontrakt på lägenhet här innan jag vet vad för slags lön jag kan förvänta mig. Det finns noll chans att fortsätta på E.C. Jag brukar nästan varenda kväll stanna längst, dvs tills finalbordet på turren e slutspelat, men i söndags mådde jag så dåligt så jag sa att ja kunde gå först istället för jag ville bara hem och bädda ner mig. Det innebar att jag jobbade i 2½ timme den kvällen och tillbringade lite över 3 timmar i resväg. Det är ju rent löjligt! 8 pund i timmen och tunnelbanekostnad på 5 pund t.or. Snittar 5 timmar per kväll, och som längst blir det 8 timmar.

Såg en råtta som sprang över diskbänken i köket idag....

Och jag saknar den där karlen som jag var tillsammans med löjligt mycket fortfarande fast jag fortsätter att göra allt jag kan för att glömma honom. Tro dock inte att HAN hör av sig.

Näe... det är inte så kul just nu. Mest misär...

Håll tummarna igen!

Ringde ikväll till Western som är en pokerklubb som ligger, ja just det, i västra London, dvs mycket närmare där jag bor. Lyckades snacka mig till att få komma på ngn slags intervju imorgon kväll. Har ingen aning om de behöver dealers där eller inte men vi får väl hoppas det eftersom han jag pratade med ville att jag skulle komma.

Känndes konstigt att ringa och presentera sig som blivande anställd kl 23.30 på kvällen, men har försökt tidigare i flera dagar och då har ingen av de två ägarna varit där. Även om jag är en nattmänniska själv så sitter det i bakhuvudet som mamma sa när man var liten:
"Man ringer inte folk efter kl 21!"

Imorgon ska jag komma dit vid 22-tiden. Innan det ska jag på födelsedagsmiddag med tvillingarna och några till utvalda. De firar ju med stor fest på lördag, men imorgon är det alltså middag med dom närmaste. Det blir inget vin till den middagen!

Har nu suttit i ca en halvtimme och jämfört olika kartor och försökt hitta en lämplig resväg dit. Det finns flera tunnelbanor i närheten, det är bara det att det ser ut som att det inte är en vanlig bilväg emellan utan motorväg. Jaja, det märker vi imorgon. Håll tummarna för mig, jag vill verkligen inte fortsätta på Equal Chance.


I natt jag drömde...

Jag drömde så bra inatt. En riktigt rolig dröm där allt var toppen-toppen. Har gått med känslan av drömmen i bakhuvet medans jag jobbade ikväll. Jag önskar att det var som i drömmen. Tyvärr är det inte så.

Jag vill ju bara sova

Jag vill sova av flera orsaker.

Mest för att när man sover så tänker man inte och jag orkar inte tänka just nu. Är så trött på allt. Har så grymt dålig ekonomi så det är löjligt, och ändå tog det bara 2 veckor för mig att hitta ett jobb här. Nu håller jag visserligen på och toksöker ett nytt eftersom jag vill bli av med idiotstället som snor våra pengar, men måste ju gå dit tills jag hittat ett annat. Hoppas det inte tar längre tid än 2 veckor till, för jag är verkligen riktigt förbannad på dom.

Sen när man sover så saknar man inte. Och jag saknar just nu - igen. Saknar honom jättemycket. Det började nästan gå över ett tag men nu är det tillbaka med förnyad kraft och jag vill inte. Varför ska jag sakna honom om inte han saknar mig? Tro mig, jag har gjort ALLT för att glömma!!!!

När man sover små/tröst-äter man inte heller och jag har verkligen ingen lust att gå upp mer i vikt. Hur ska jag nånsin kunna hitta en annan karl i så fall? Iofs spelar det ingen roll i det här landet, folk stirrar o flirtar o skickar drinkar till en hela tiden ute på krogen.

Dessutom är det helt enkalt bara skumt att jag inte sover. Jag vaknade utvilad (efter en helg med lite sömn) kl 7.30 i morse. Det är lite över 24 timmar sen och jag är inte ens trött. Har gått en långpromenad (Sussiärenden såklart) idag o resten av tiden har jag varit inne och segat. Om jag skulle jobbat inatt skulle jag säkert börjat gäspa redan vid 21-tiden i går kväll.

Alltså vill jag bara sova. Nån som har några tips? Har givetvis redan kollat på flera avsnitt av vänner, men får väl försöka med ett par till... Skulle vilja ha Niklas snarkandes här bredvid mig...

Förbannad

Har funderat lite halvt över hur det kommer sig att engelsmännen som annars är så generösa aldrig dricksar på turneringarna på Equal Chance, klubben där jag jobbat i nu 2 veckor. I fredags fick jag svaret.
De dricksar.
De dricksar riktigt bra.
Spelarna går till luckan och får ut sina vinster av pokermanagern. Där lämnar de dricks att delas ut rättvist till dealersarna.
Men våra chefer behåller dricksen. Vi dealers får inte ett smack av den, och detta vet inte spelarna om.

Dax att hitta en ny klubb, fort som 17, för där tänker jag inte jobba kvar.. Stannade hemma i protest igår kväll.

Dessutom saknar jag Niklas. Borde inte det försvunnit nu?

RSS 2.0