husflytt... igen

Så den lilla snorkråkan som har haft som livsuppgift att göra livet surt för mig sen jag flyttade in hos Tim gick till slut över gränsen. Hon  tröttnade väl på att bara gnälla, klampa omkring och öppna dörrar för att släppa in katten i varje rum jag var i (jag är allergisk så försöker hålla mig borta från den), så istället bestämde hon sig för att ge mig ett knytnävsslag på hakan. Kan säga att jag flyttade ut innan blåmärket börjat synas ens. Ringde Tim som rusade hem från jobbet och hjälpte mig packa ihop allt o köra över mig till Hans hus istället.

Så nu bor jag mitt inne i lilla Bangor, så centralt det går, vilket betyder minst 10 barerinom 4 minuters gångavstånd. De har verkligen en helt annan bar o pubkultur här.

Har i alla fall bokat flyg hem nu. Åker till London på måndag o stannar där en natt och sen kommer jag hem tisdag 1 dec o kommer tillbringa hela december i Stockholm.


Bangor

Det är snorkallt och det regnar hela tiden. Kallast är det inomhus. Efter 10 dagar här har jag äntligen lyckats på datorn att connecta med internet. Idag är jag dock för trött för att ens försöka skriva ikapp. Jobbade natt inatt och efter knappa 2 timmars sömn fick jag glatt hålla mig vaken för att tvättmaskinen i huset skulle bytas ut. (tro inte att ja skulle kunnat sova tills de ringde på dörren, sådana saker väcker inte mig. När min roomie däremot springer maratonlopp upp o nerför trappan varenda morgon vaknar jag på stört.)

Iom att de inte dök upp förräns efter lunch bestämde jag mig för att hålla mig vidare vaken. Klockan är 20 nu och jag är ett vrak. Godnatt.

2009-2005 =3?

Satt o kollade igenom gamla bilder från senast jag var i Bangor. Fick leta längre o längre bak i hårddisken. Till slut så... Januari 2005. Hmmm det är nästan 5 år sen. Jag ska alltså flytta ihop med Tim som jag inte träffat på 5 år! Oj. Jag trodde det var senare än så.

Nu sitter jag här och vill det sig riktigt väl så har jag typ packat färdigt. Väntar på att Sam ska komma o hjälpa mig att väga väskorna med hjälp av den löjliga lilla bagagevågen. Stor stark karl är ett bättre alternativ än liten klen Linda då. Troligtvis är det alldeles för tunga o då ere bara att ta ut allt o börja om igen...

Hans o Tim kommer o hämtar mig på flygplatsen ikväll och de har båda tagit ledigt från respektive jobb i morgon. Ojsan... Kan bli en lite halvvild kväll kan tänkas. Och jag e toksnorig och vill helst bädda ner mig igen.

Har inte lyckats träffa varken Gurkan o TomTom eller Trevor i helgen vilket är väldigt synd eftersom de kommer bli mycket saknade av mig. Det var middagsbjudninga för att fira Guy Falkes och fyrverkerier, jobbmöten och så givetvis poker poker poker som var skälen... Iofs ringde Trevor efter midnatt o undrade om han kunde komma förbi, och med vår dygnsrytm är ju det inte konstigt alls, fast med tanke på att jag hade 3 sovande mäniskor i huset känndes det inte så snällt mot dem.

Nytt äventyr börjar idag. Har inte riktigt kommit in i den "bra" äventyrskänslan... Hoppas det kommer innan ja går på planet.

Sthlm

Har inte varit skrivsugen på ett tag och är det inte nu heller egentligen men måste väl nämna ett par saker.

* Husförsäljningen gick jättebra. Kontrakt är skrivet och summan blev snäppet över förväntat och bäst av allt är att paret som köpte det inte hade bråttom att flytta in utan mamma o pappa kan bo kvar fram till maj då nya lägenheten är färdig för inflytt. Jag hade ju kagt ut en länk på FB med en flygbild på huset strax innan och min vän Puh berättade för mig att ca en vecka efteråt hade hans gamla klasspolare ute en länk på sin FB sida med samma bild och texten: "Nu har vi köpt hus" Världen är bra liten.

* Har varit hemma 5 dagar och jobbat pokerkryssen och ett klubbjobb. Det känndes riktigt bra just eftersom klubbjobbet som kom först fick mig att inse att det verkligen inte var pokern jag var trött på utan verkligen chefernas sätt att sköta pokerrummet på Empire, det var nämligen hur kul som helst att jobba i Sthlm.

* Pokerkryssen var som vanligt jättekul att jobba men eftersom vi bara var 3 dealers från Sverige så märktes det extra mycket hur enormt okvalificerade Paf-tomtarna är när det gäller att sköta organisering av dealers och sidospel. Samma 2 killar som varje kryss, och de har inte lärt sig något alls sen vi började för flera år sedan. Nåväl, tack och lov så märks det ju inte så jättemycket för spelarna eftersom Wiseguy o Co gjorde ett kanonjobb med själva turren.

* Inatt har jag jobbat min sista natt på Empire casino och det känns jätteskönt. Konstigt nog kände jag mig jättesorgsen när jag för sista gången gick upp för trappan till omklädningsrummet men så är det väl alltid för mig när jag väl lämnar något.

* På måndag flyger jag till Bangor som ligger utanför Belfast på Nord Irland. Kommer flytta in hos Tim till att börja med och båda han och Hans har snackat upp mig till höger och vänster för att fixa olika jobb åt mig. Det är de 2 jag känner i den lilla hålan. Och jag har inte varken varit där eller träffat boysen på ca 3 år. Som vanligt när jag gör ngt är det inte särskilt mycket betänketid innan utan det är bara att köra på i 180 så ser vi vart det hamnar.

* Nu bor jag hos tvillingarna i Bushen över helgen eftersom jag flyttade ut från huset i Acton i månadskiftet. Var lite orolig över att det skulle bli problem med utflyttningen men allt var faktiskt lugnt. Antar att mina landlords var glada att bli av med mej så de kan fortsätta att missköta sig som de gjorde innan jag flyttade in.

Nu ska jag sova. Kram, godnatt o håll tummarna för mitt nästa äventyr.

RSS 2.0