Ikea

Det blev såklart inget Ikea. Grrr... Fick gå och köpa ett par grytor o stekpannor o några andra småsaker i en "vanlig" affär istället. Funkar ju såklart det med men om man inte har en enda grej i köket vill man ju gärna storhandla allt på samma gång och då är Ikea oslagbart. Sen känns det lite som att det är ett ställe jag känner till mitt i kaoset med att flytta till en ny stad där man inte känner mer än ett par stycken och inte har ngt jobb att gå till varje dag osv. Känndes som en fast punkt att se fram emot... Jag blev mer än lite irriterad på Tim för att vi inte kom dit.

Har läst ikapp ett kapitel i psykologin och har 2 kvar som ska vara klart imorgon. Bytte dag för mitt diskussionsforum till imorgon iom att jag inte var klar. Första testet är på tisdag nästa vecka.

Har inte så mkt kul att skriva just nu. Är lite uttråkad.

Plugg

Det här med fokusering på saker som ska göras är väl inte min starkaste sida direkt. Jag ligger 3 kapitel efter med psykologistudierna och vi har något slags internetforum imorgon då jag verkligen borde ha läst klart det som ska läsas. Suck...

Skulle åka till Ikea idag men vet inte riktigt vad som händer med det. Sitter o väntar på att vår skjuts ska höra av sig... Och innan vi varit där går det inte att laga mat iom att vi inte har några grytor eller stekpabnor eller ngt, igår kokade jag pasta i micron!

Linda läs nu!


N.I.

Så nu har jag alltså hamnat på Nordirland igen.  Åkte på magsjuka samma dag vi kom hem från Safarin i Kenya så hela andra veckan av vår semester var både jag o Johanna rätt sjuka. Känns inte rätt att ligga nerbäddad inomhus med sol, värme, pool, o hav bara ett par meter från balkongen. Stannade en natt hos Johanna i  London på hemvägen och det är tur att Gurkan o Johanna bara bor ett par kvarter ifrån varandra så jag äntligen fick träffa min Gurka för längre bort hade jag knappast klarat av att ta mig. Idag är första dagen som jag känner mig rätt ok. 11 dagar av det där var inte att leka med.

Ska ta och leta lite jobb här snart men väntar en vecka för jag måste komma ikapp med psykologistudierna. De blev kraftigt nerprioriterade de sista veckorna.

Lägenheten som vi har är jättefin. Ligger på King street i Bangor, så centralt man bara kan komma. Den har tre våningar med sovrum överst, större sovrum och badrum på mellanvåningen och stort vardagsrum och kök på nedervåningen. Ingången är direkt från trottoaren på king street men finns även bakdörr från köket ut på en liten bakgård på bara ett par kvm. Tim har bara bott här i typ en vecka innan jag kom så det är inte så himla iordningställt ännu, men det är bara kul för på måndag ska vi till Ikea! Wohoo, då ska jag köpa massa svensk mat! Bilder kommer när det är lite fixat. Säg bara till om någon vill komma o hälsa på!

Iom att jag äntligen känner mig ok ska jag ta o gå bort till Wolseys om en stund där Tim jobbar ikväll. Tidigare på dagen var vi o hälsade på hans mamma som fyller år idag. Jag hade glömt ett halsband när jag bodde hos henne ett par dagar för 5 år sen som hon nu gav mig. Hon har tom flyttat sen dess och har lyckats spara mitt halsband!

Kram på er, nu ska jag pokra lite. Har inte internetspelat på 3 veckor innan igår och då gick det asbra, ITM i varenda turre o sng jag spelade på Stars!


Tsavo East SafariEtt par dagar in i våra 2 veckor i Kenya åkte vi på en tvådagars safari till Tsavo East. Det är en nationalpark på 11 747 kvm. som ligger mellan Tsavo och Mombasa och med vår lilla skruttiga minibuss tog det oss ca 5 timmar i stekande hetta att ta oss de 16 milen dit från Kilifi. Här kommer ett par bilder på några av alla de coola djuren som vi fick se i sitt rätta element.


Giraffen är ett av mina fabvoritdjur. De ser bara för löjliga ut med sina långa halsar och sina små horn...


Det här var det som lockade allra mest åskådare; en lejonhona som ligger lättjefullt utsträckt på en trädgren och mumsar på sitt byte. Chauförerna o guiderna har hela tiden radiokontakt med varandra så om ngn ser ett ovanligt djur så säger de genast sin position till alla andra så det var i alla fall 14 bilar samtidigt som var här.


Så här nära är man!


Vårt snygga fordon samt guiden James.


Vackra färger o fåglar.


Här ser man lite grand de röda på elefanternas ryggar. Jorden i det här området är vulkanisk och därav den röda färgen. Elefanterna rullar sig i den och sprutar jord över sig för att vårda sin hud.


Zebror ser ju helt påhittade ut!


Dessa... eh... apor? babianer? eh.. djur! Finns överallt. Hoppade fram och tillbaka mellan solstolarna på hotellet och man var alltid tvungen att stänga balkongdörren för annars hoppade de in och tjuvade saker från rummet.


Snygga elefanter får avsluta.

Kenya

Ja o Johanna har varit har en vecka po ett hotell o har precis uppgraderat till ett finare, som tom har internet!

Har varit po safaria o sett ett lejon ata upp ettannat djur utstrackt po en tradgren i solskenet, och set en stor bjasse till elefant jaga i fatt o satta po n liten tjejelefant halften av hans storlek. Sick. Forutom det en himla massa andra djur i sitt egna hem utan en massa galler o skit emellan. Bilder kommer.

Vi har det jatteharligt och langtar inte hem till sno o kyla.

Kramar.

RSS 2.0