Mors dag och odrägliga hyresgäster.

Fattar inte vad det är med folk som hyr i andra hand. Nu är det strul igen. J. som har bott i min lght sen september skulle flytta ut och städa ur igår. Vi skulle se på förmiddagen idag. Messade honom att han skulle bestämma en tid så skulle jag se till att jag var där. Fick inte tag på honom igår kväll utan bara ett kryptiskt sms som jag inte förstod vad han menade med alls. Sett i efterhand betydde det nog att han ville ha lite längre tid på sig. Gick till slut o lade mig vid 4 inatt utan att ha fått en tid av han och messade och bad honom ringa farsan idag på morgonen och bestämma tid så fick han väcka mig i tid till att åka dit i så fall. Skrev att jag börjar jobba kl 18. (Ville ju inte vakna av tel tidigare än nödvändigt när jag jobbar natt)

Han verkar ha missförstått det för jag vaknade till vid 10 och hade då fått sms att han ville ses kl 17. Messade tillbaka att senast kl 16.30 pga jobbet. Det gick bra enligt honom.

Pappa och jag åker dit till 16.30 med all min packning. ett par rejäla resväskor, kassar, småväskor o grejjer som vi släpar in i mitt hus. Ringer på dörren. Väntar. Ringer på igen... Ja ni fattar va? Han är inte där och har stängt av sin mobil. Till slut öppnar vi med farsans extranyckel och det ser ut som ett rövarnäste. Halvtomma ölburkar överallt, massa skräp o papper. Ingrodda matrester på spisen och matrester här och där i skåpen i köket. Dammtussar stora som råttor och allmänt smutsigt. Jag blir helt matt. Ville absolut inte ta in några grejjer där. Gick bort till förrådet och började trycka in grejjer där. Då ringer han och ber om ursäkt att saker har strulat till sig. Säger att han haft en jättejobbig helg. Men Herrejösses! Då kan han väl höra av sig innan bara. Hade han sagt att det strulat ihop sig och han behövde en extra dag på sig så är det helt ok, men det är inte ok att ringa 15 minuter efter utsatt tid när jag står i korridoren med en otrolig massa packning!

Han var på väg dit sa han men iom att jag hade bråttom till jobbet så sa vi bara att han skulle ringa farsan när han städat färdigt vilket han lovade att han skulle tillbringa kvällen med att göra. Behöver jag säga att han fortfarande inte hört av sig och hans telefon är avstängd igen?

Är nu i mamma o pappas lägenhet igen men utan tandborste, ombyte, favoritkudden eller några grejjer överhuvudtaget. Allt är intryckt i förrådet. Lyckades med konststycket att få med nyckeln till mapa där med så var tvungen att ringa på dörren och väcka dom för att kunna komma in o sova här inatt. (det var uppgjort)

Ska dock tilläggas att innan detta hade vi en jättetrevlig eftermiddag då vi firade mors dag här. Syrran o ennes fästman var med dom också och mamma som sagt ifrån att hon absolut inte ville ha några presenter fick ett presentkort på manikyr som jag vann på Magdas frirulle för ett tag sen. Hon började protestera så fort hon såg vad det var men så fort jag sa att det var ngt vi inte betalat en endaste krona för så gick hon genast med på att öppna kortet. Jag känner min mor och det var därför hon fick ngt som jag fått själv innan, hon vill aldrig att man ska slösa penga på att ge henne saker coh blir så glad om hon fått höra att man gjort ett fynd. Men alla kvinnor gillar väl reor? Nåväl, hon ville ju veta hur jag o syrran lyckats införskaffa ett sånt fint presentkort utan att betala för det så då sa jag ju till slut att jag vunnit det i en pokerturnering, varpå hennes kommentar blev
"jahaja, nu är jag alltså också indragen i den undre världen!" Ridå!


Mamma, syrran, Hasse och pappa.



Cool stuff

Det är en sån sida som jag skulle kunna sitta och klicka hem allting ifrån om jag hade pengar på konto istället för i plånboken. Kolla här t.ex.
Bra 30-årspresenter heter en kategori. Jag vill ha t.ex wood clock och en  laptop cooler i just denna kategorin men även 100 saker på resten av sidan.

Här står det om en bra deal där just nu om man har en blog o vill länka till dom.

Tjoho.

Dag 2 på Oden

Det var precis lika trevligt ikväll som igår. Folk droppade in för att bara ta en titt på lokalen då och då, vissa gick vidare och vissa stannade o lirade. Vi höll igång till 03:30 med ett riktigt skönt gäng.

Mitt i en stor pott mellan Nalle och 2 ickesvenskar händer detta; den ena killen sitter o steker en lång stund. Så helt plötsligt böjer sig en polare till honom som sitter en bit ifrån bordet fram och börjar viska till honom. Han hinner väl få fram 2-3 ord innan jag har stoppat honom och säger att han givetvis inte får viska till honom mitt i en pott. Då svarar killen
"Men jag tänkte prata på ett annat språk"
Detta får Nalle att nästan ramla av stolen av skratt. Jag sitter och bitter mig i läppen för att inte dö av skratt jag med, och killen ser jätteförvirrad ut. Sen fattar han vad han har sagt och börjar förklara att han menade att han skulle prata om en ANNAN SAK inte annat språk men Nalle kan inte sluta garva. Alla foldar efter detta men Nalle sitter o småhickar för sig själv och mumlar den kommentaren om och om igen under resten av spelet. Eller mumlar o mumlar... Han skriker den rätt ut då och då och börjar tokgarva igen. Jag har lika svårt att hålla mig för skratt varje gång.

Killen som sa det ser argare och argare ut för varje gång, men ler så fort Nalle slutar upprepa saken. Ja jösses!

Det blir till att stress-sova nu för imorgon är det fullt upp. Jag ska träffa Jarmo och få tillbaka nycklarna till min lägenhet som jag inte bott i sen januari 2009 (förutom en vecka förra sommaren) och jag saknar min lägenhet så sjuuuukt mycket. Jag riktigt längtar efter att sommarpynta balkongen! JAg ska ju helst hinna dra in lite grejjer från förrådet och gå och handla lite mat också iom att köket är helt tomt! Sen är det ju såklart mors dag så det ska vi fira med tidig middag för mamma, och så börjar jag jobba igen kl 18. Tidspress!

För övrigt så lyckade jag med konststycket att totalt glömma bort att jag skulle gå på öppet hus idag. Egenaesarna har fyllt 30 båda 2 nyligen och firade detta med gemensam 60-årsfest ute i Märsta, men trots att det står uppskrivet i kalendern och jag har planerat att gå dit sen inbjudan för en månad sen så har jag med allt planerande för klubben, Nordirland, infyttningen i min lägenhet och det andra nya jobbet totalt glömt bort detta. Vaknade till och med tillräckligt tidigt efter att ha jobbat natt för att faktiskt hinna dit i lugn och ro innan jag började jobba igen idag kl 18, men glömde bara bort det. Kl 16 så bara tokslog det mig att jag hade glömt det, men då skulle jag inte ens hunnit fram till Märsta innan det var dags att vända. Ja, det va lite mycket om detta men jag tycker att det är förskräckligt pinsamt så om du läser detta Johanna så ber jag tusen gånger om ursäkt att jag glömde bort er.

Oden spelförening.

Så var det dags för smygöppning! De har byggt o jobbat med lokalen i månader och nu är det i stort sett klart. Lite småsaker som fortfarande ska fixas till bl.a. ska det in en mysig soffgrupp men det ser fint o fräscht ut. Det är 12 bord tror jag i lokalen, sen ett viprum en halvtrappa upp, men tack o lov så var det inte så många som kom igår utan bara 3 bord användes. Ja, jag säger tur för vi var inte rustade för fler. Men de som kom hade det otroligt trevligt och lovade att komma igen. Bland gästerna fanns bl.a. Dan Glimne, Per Hildebrand och några gamla original från Martins klubb som tex "Bamse" om ni minns honom.

Det bjöds på smörgåstårta och en massa snittar och annat gott innan starten och i pausen. Jag hade ju faktiskt inte varit där innan ikväll själv pga Nordirland o massa annat men kan säga att jag verkligen gillar stället. Jag väljer ju ofta arbetsplats med hjärtat och inte med hjärnan, men jag tror nog att min hjärna blir nöjd med detta med så småningom. Jag har jättebra vibbar av ägarna, de har rätt åsikter och ideér tycker jag, och det är det viktigaste.

Vi behöver fortfarande fler dealers så jag ska hjälpa till med utbildningen av lite pokerspelande BJ-dealers så snart är vi nog rustade för anstormningen som kommer så fort vi börjar med lite added value och andra lockgrejjer!

Blomman och jag kommer dela på bruschandet och det var jag som började igår, så troligtvis kommer det vara han ikväll, men det vet vi senare. Vi har fått fria händer till en massa saker så jag tycker det känns jättebra. Här är några foton tagna med iphonen, de har onormalt dåligt ljus o skärpa men ville lägga upp något!


"Johan" och Dragan utan skägg

Shuffle up and deal!

Grabbarna i köket

Dejan.

Bangor

Har inte skrivit på en vecka. Har inte haft lust helt enkelt, men haft det toppen!

Lina Irmalm och jag flög till Bangor förra torsdagen. Jag kom hem inatt och hon åkte hem redan i söndags. Det var så himla kul att visa den mysiga stan som jag gillar så otroligt mycket för någon annan. 

Vi tillbringade hela fredagen inne i Belfast med att shoppa järnet, och under lördagen lekte Hans guide och körde runt oss i Belfast och visade alla politiska väggmålningar som tydligen är otroligt kända. Alla mina resor dit, och ändå hade jag missat detta. Vilken himla historia den staden har med våldsamheter mellan de olika åsikterna. Det går fortfarande en hög mur genom hela staden men grindarna är oftast öppna. De ska dock gå att stänga väldigt snabbt ifall det blir bråk.

Vi hann med lite shopping i Bangor under lördagen med. Jag har inte köpt kläder sen i januari men nu har jag hur mycket nya fina saker som helst, och det är otroligt mycket billigare där än här. Även riktigt fina märkesgrejjer kan man verkligen fynda.

Kvällarna tillbringade vi på de mysiga pubarna runt om i bangor, där Lina hade precis lika lätt för att skapa nya kontakter som jag har haft varje gång jag varit där. Förr bytte man nummer, nu säger man bara "Vi ses på Facebook" och så kan man lätt fortsätta hålla kontakten där med nya vänner långt hemifrån.

När det var dags för henne att åka ville hon verkligen inte hem egentligen utan hon ville stanna i denna underbara vänliga stad men jobbet drog. Det var många där som försökte övertala henne att stanna med, och planer har redan gjorts för att Tim, Hans och Niamh ska komma till Stockholm och hälsa på och bo hos oss båda då.

Jag hade ytterligare 4 dagar som tillbringades i lite lugnare tempo. Tim hade bara tagit ledigt under tiden Lina var där men vi har hunnit med långpromenader längs kusten, en hel del grillande på bakgården samt flera pubkvällar. Min sista kväll fick han däremot inte vara med för då bestämde jag och Niamh att vi minsann skulle gå ut och äta middag tillsammans och bara skvallra tjejjer emellan. Riktigt mysigt var det. Under dagen hade jag riktigt lyxat till det med att gå och få ansiktsbehandling, pedikyr samt massage. Även det är så mycket billigare än här så då har man ju en anledning att skämma bort sig själv. Det var med sorg i hjärtat som jag lämnade staden igår, men jag har en massa nya spännande saker på gång i Stockholm så jag var tvungen.

Medans jag var borta har det varit razzia på klubb Krukan som är en pokerklubb här i Stockholm så just nu känns det som att man vill satsa lite extra på att kämpa för livepokerns rättigheter. Jag börjar jobba med klubb Oden som har sin första turnering ikväll så vi får se hur klubbvärlden påverkas framöver av detta.



Så här glad är Lina på tåget från flygplatsen til Bangor.

Random snubbe som ville lära Lina dricka Guinnes ordentligt. Big nånting hette han.

Utmattad efter en hel dags shopping.

Lina som är van shoppare var knappt trött i fötterna ens...




Jag o Lina på Coyles.

Vi stannade till på vägen till Belfast för att det var så himla fin utsikt över stan härifrån, det fick jag dock inte med på bild men Hans o Lina är snygga som alltid.






Det finns hur många som helst av de här målningarna i Belfast, på husväggar och murar och allt möjligt.


I den här torrdockan låg Titanic en gång i tiden. De pyttesmå staplarna i mitten är egentligen...

...så här stora. Och kraftigt tunga.


På väg ut.


Så otroligt vacker kustremsa att promenera längs. Här har vi kanske gått ca 15 min sen vi lämnade lägenheten i centralaste delen av stan.

Pojkarna badade men jag nöjde mig med att vada lite i det kalla vattnet.




Hans son Leo älskar att hänga över muren som skiljer Hans o Tims bakgårdar och betrakta oss.


Man kan ju låtsas att jag ser ut som en model på catwalken... Eller kanske inte... Jag snubblade omkring på nyinköpta skor med skyhöga klackar som fick Niamh att vrida sig av skratt.


Niamh med Coyles fantastiska musslor.

Jag o Niamh.




Gud hör bön

Känner att jag är otroligt trött på pokern just nu. Massa trassel med jobbet hos Tompa (verkligen inte oväntat men ändå) och jag har själv varit otroligt kall på sista tiden. Är som att även fast jag spelar korrekt så bara kan jag inte vinna. Tar en paus ifrån det. Åker till Bangor imorgon och stannar där en vecka. Lina följer också med och stannar över helgen=kul!

Var på arbetsintervju i morse för sommarvik på en gruppbostad. De hade MASSOR av sökande och hade ett par intervjuer till inbokade efter mig, men jag tror att det var mer än en tjänst, jag kollade aldrig. Egentligen ska man ju ha mentalskötarutbildning eller uska men tänkte att det finns ju en chans i alla fall att jag får det även utan rätt utbildning om jag bara visar vad jag går för och iom att det "bara" är ett sommarvik.

Bad en bön i taxin på väg dit om vägledning och hjälp. Jag vill styra upp mitt liv som är totalt kaos just nu.

Fick genast jag kom dit känslan av att "här skulle jag trivas". Det var 2 kvinnor i 45-50-årsåldern som interjuade mig och de var precis hur trevliga o mysiga som helst. Det kändes bra hela intervjun igenom, som hölls vid köksbordet över kaffe. De påpekade redan i början hur mkt ansökningar de fått men att utbildning inte var allt.

45 min in i intervjun tittar de bara på varandra som hastigast och så säger Sussi:
"Nu har vi telepaterat klart, ja vi gör så för vi känner varandra så bra vi två" ...
Du är väldigt välkommen att sommarjobba hos oss!

Jösses! Bara sådär! De bad mig inte ens gå ur rummet för att diskutera. Ska på intro 1 juni och sen kommer jag att jobba nånstans mellan hel o halvtid under sommar fram till en bit i september. Jag är skitglad!

De flesta som jag umgås med är ju inte troende men jag vet att här hade jag Gud med mig hela intervjun igenom. Han hjälpte mig, styrkte mig och vägledde mig, och iom att jag fick jobbet så är jag helt övertygad om att det är rätt för mig just nu.

Tack Jesus!

Bloggar

Jag är inte en sån som läser bloggar av människor jag inte personligen känner. Någon enstaka gång kanske om det är något specifikt ämne som fångar min uppmärksamhet men en blogg har jag verkligen slukat. Det är mamman i en flerbarnsfamilj som berättar om vardagen och framförallt ett av sina barn som har autism. Hon målar en fantastiskt talande bild och kommer med exempler på både problem och lösningar som får mig att förundras.

Jag tappade bort den bloggen förra våren i någon av mina miljoner datakrascher, och när jag insåg det efter ett litet tag kunde jag inte för mitt liv komma ihåg namnet på bloggen så den har varit borta sen dess. Ja, den har ju funnits där men jag har inte hittat den. Så i natt dök jag på den. Lycka! Satte mig ner och läste ett års inlägg. (Hon skriver bara ett par gånger i månaden) Inklusive alla kommentarer. Känner att det där är en familj de skulle göra en dokusåpa om istället för allt annat trams. Det skulle jag kolla på dagligen. Såklart skulle de inte vilja det, hon lämnar inte ens ut namnen på annat än den autistiska dottern. Men ändå, märkligt att man kan intressera sig sååå mycket för en familj man aldrig träffat bara genom att läsa en mammas skriverier. Om någon är intresserad så är länken till bloggen nedan.
M som i Underbar

Ruggigt lite spel på mina dagar.

Ända sen jag fick en ny dealerkollega har jag nästan inte jobbat ngt alls. Han krävde att få jobba varannan dag - och det brukar vara spel varannan dag här. Gissa vem som prickar in spelen på sina dager? Ja just det; inte jag!

Sen är det även så att om de börjar spel innan kl 20 (det är då vi börjar) ja då kan dom tydligen ringa vem som helst. Snackade med de andra 2 dealersarna idag på em och gick med på att komma in ikväll med för att det inte riktigt passade för dom. Jag har inget emot att jobba, är bara så trött på att sitta här och göra ingenting och få inga pengar. Så kommer jag hit kl 20 och då är en helt annan dealer här! Ingen av oss vanliga. När jag frågar om det får jag svaret; vi kan inte håla reda på vem som ska komma! Så nu iom att han redan e här så går ju han inte härifrån, och jag tänker inte gå härifrån iom att det är min kväll och första spelet på typ 10 dagar på min kväll. Tompa säger bara att vi får dela på det, men sen tiltar han för att han e back och så får man gå ifrån bordet igen. Fattar inte varför jag stannar men jag måste ju passa på när jag för en gångs skull FÅR jobba, även om det är en skitjobbig situation. Har ju sagt hela tiden att jag bara skulle jobba här ett litet tag. Visste att det skulle bli strul innan jag började, men har samtidigt tjänat tillräckligt för att kunna betala av mitt kreditkort som var målet. Kommer troligtvis att byta ställe snart men mer om det någon annan dag.

Har för övrigt haft en sån där helg då jag bara mår skit utan att kunna förklara varför.

Så, nu har jag gnällt av mig. Hoppas ni som orkat läsa detta mår bättre än vad jag gör.


Wii fit

Ja ingen kan ju påstå att jag är speciellt teknisk. Jag har köpt Wii fit med balansbräda till syrrans nintendo wii. Efter hjälp via fejjan från både Lina o Vurra fick jag fortfarande inte igång Nintendot över huvud taget så Vurra kom förbi igår och hjälpte mig att fixa problemet. Vad som var fel? Ingen vet, han gjorde samma saker som jag hade gjort och så helt plötsligt bara funkade det.

Vi lekte med spelet ett tag och jag garvade verkligen hela tiden, det där kommer jag ha roligt med! Ett par tre glas vin hann vi också få i oss under tiden.

Efter det en riktigt god middag med Åsa på Caliente. Mycket bra Tapas, och verkligt god Sangria. Finns så många restauranger som fuskar med Sangria och bara tar rödvin, fanta och några äppelbitar men det här var precis som den ska vara med alla de rätta ingredienserna i! Kan verkligen rekomenderas.

Sen vidare till CC där vi stannade till stängningsdags, då jag väntade in Eva runt hörnet. Vi gick hit o drack kvällens sista vinglas och klockan hade blivit strax efter 7 på morgonen innan hon drog hem, så idag har jag mått som jag förtjänat...

Lagom ångestfylld dag. Inte direkt bakis men lite halvvissen sådär. Jobbade från kl 20 men det blev bara en kort liten gryta så inga pengar direkt.

Så fort jag kom hem började jag leka med mitt wii fit igen. Man vägs ju varje gång och jag vägde 1,6kg MER ÄN IGÅR! Hmmm.. allt det där vinet kanske inte var så bra...

Skulle ta en micropaus under tränongen och lyckades missa soffan och satte mig rakt på soffbordshörnet och skrapade upp låret utan att märka det innan jag helt plötsligt upptäckte massa små blodspår på lakanet som jag lagt ut över min syrras svindyra soffa - just för att jag vet att jag kommer att spilla ngt där annars. Tack o lov! Vet inte vad jag hade gjort om det varit direkt på soffan! Jag har fått strängare instruktioner om lånet av deras lägenhet än jag gav dom när de lånade min lägenhet över en helg el ngt för ca 14 år sedan! Jag är vuxen och de var tonåringar då! Fatta att jag inte vill råka sabba något...

Sen efter mitt lilla fit-pass så fick jag för mig att jag skulle koka ägg ... - i micron. Dålig idé! De exploderade och luckan flög upp med en smäll, så nu har jag skrubbat äggbitar i hela köket.

Soliga nästansommardagar...

Det är så underbart med solen. Känns nästan som sommar vissa dagar. Söndagen spenderades med Micke Gharhamani. Höll på å velade om vi skulle käka någonstans där man kunde sitta ute i solen eller inte men bestämde oss för Pong på drottninggatan iom att jag har gått förbi där varenda dag sen jag flyttade hit och väntat på ett tillfälle att få prova deras buffé med både sushi och massa olika asiatiska varmrätter. Kan lätt rekomenderas. Vi fortsatte med att bete oss som riktiga turister genom att gå till hötorget och botanisera bland böcker o dvd-er. Har ju bara ettan, tvåan o fyran hos syrran och iom att min stora laptop e hemma hos mamma o pappa medans deras är hos doktor Åsa så har jag inget att titta på! Jag vill ju så gärna sitta o fippla med datorn medans jag kollar på tv så då räcker det inte med bara en dator...

Efter hötorget shoppade vi vidare. Micke köpte en väska och jag köpte 2 par skor. Till!
Vet inte vad som flugit i mig!

Sen gick vi upp på terassen o åt jordgubbar i solen. På kvällen var det jobb med pokerevent på Astoria.






Senaste skoinköpet.


Paf / Sviten Summer Cruise

Juste. Så vare dags igen för kryssning. Pratade med Bengan idag som bekräftade att jag får jobba kryssen som jag älskar! Blir extra kul nu när man har umgåtts mer med Paf-dealersarna på Paf Poker Challenge på Åland. Är ju inte direkt lika mycket tid att umgås på båten men under långhelgen i Åland kunde ju ingen klaga på att det var för mycket jobb och för lite tid att lära känna varandra på.

Hoppas vi ses där!

----------------------

Här är all infon saxat från FB. Stod bäst där!

- Paf Sviten Summer cruise!

Nu har isen släppt sitt grepp om Östersjön och vi längtar till sommaren! Vi inleder pokersommaren med Paf Sviten summer cruise som blir den sjätte kryssningen som Paf arrangerar i samarbete med Sviten social club. Som vanligt utlovas en spelarvänlig turnering, trevligt sällskap och massor av nöje i form av tävlingar och underhållning!

M/S Galaxy avseglar från Stockholm fredag 4 juni kl.19:30, och är åter i Stockholm på lördag 5 juni kl.18:15. Det blir alltså nästan ett dygn ombord i spelandets och nöjets tecken.

- Vinn din plats i huvudturneringen via Paf.com!
Paf erbjuder nätsatelliter där du kan vinna ett resepaket med inköp, egen hytt, middag och Paf resekit. Totalvärde 4700 kronor. Mer info på www.paf.com

- Köp din plats!
Priset är från 3995 kronor, i detta ingår inköp, resa, middag och del i hytt för 495 kronor. Givetvis kan du uppgradera hyttstandard enligt förmånlig prislista.

Steg 1:
Sätt in 3500 kronor/340 euro till Paf konto:
Sverige: Plusgiro 786096-8, PAF
Finland: Nordea 203238-5706, PAF
meddelande: Förnamn-efternamn
Obs! om du vill ha bekräftelse på inbetalningen så måste du skicka ett mail till [email protected] med ditt namn och inbetalningsdatum.

Steg 2:
Ta kontakt med Silja på Telefon: 08-666 33 33, uppge bokningskod: Poker, och gör din bokning. Priset 495 kr gäller del i E-hytt vid köp av hel hytt. Vill ni uppgradera hyttstandard och övriga tillägg så görs detta i samband med bokningen.

Information:
Pokerrummet med cash games och sit&go är öppet för medresenärer. Det finns ingen möjlighet att lyfta kontanter ombord, så med tanke på sidospel så rekommenderar vi er att ta med kontanter för att kunna spela. Valutan vid borden är Svenska kronor, euro går att växla i fartygets information.

OBS! Åldersgräns 18 år, giltig legitimation måste uppvisas vid registrering.



Program:

Fredag

18:30-19:15 Incheckning i Silja terminalen i Värta hamnen. Paf värdar finns på plats vid gruppincheckningen.

19:00 Fartygets restauranger öppnar. Matkupong värde 315 kr ingår i resepaketet, kupongen gäller i alla restauranger ombord. OBS, egen platsbokning i restaurang ska göras vid bokning eller ombord.

20:00-21:00 Registrering i konferensen.

21:00 Välkomstmingel och stand-up show.

21:30 Turneringen startar, Cash games och Sit & Go startar.

03:00 Turneringen avbryts.

03:00 Pokerrummet stänger.

Lördag

11:00 Turneringen fortsätter, Cash games och Sit & Go startar.

12:00 "Dagen Efter Turboturnering" startar.

17:00 Pokerrummet stänger.

18:15 M/S Galaxy ankommer till Stockholm.



Draknästet och elektrodress

Iom att jag fått lite frågor vill jag bara hänvisa till Fredriks hemsida
http://www.inerventions.se/

Där kan ni läsa mer om hans uppfinning "elektrodress"

Haft en trevlig jobbdag med Åsa o Esa (haha, vad kul det låter) i Norrtälje där vi hade event med Stingbet. Inte tagit en enda bild slog det mig just men vad gör det. På vägen hem gick jag förbi klubben o fixade det ekonomiska med T. Känns apskönt att ha det gjort. Nu kan jag pusta ut o betala räkningar ;)

Sov gott!



Valborg

Haft en jättetrevlig dag. Sovit länge, pysslat hemma och sen ätit middag med Lena, Gia o Nollis. Stack in på Krukan en snabbis för att kolla efter min kvarglömda halsduk men den verkar spårlöst försvunnen.

Sen iväg till Vasaparken för att träffa MaPa där min kyrka hade traditionsenligt valborgsmässofirande med manskör, gospelkör, majbrasa och vårtal av Putte, en av pianisterna i "Så ska det låta" (som ju är mitt favvoprogram på SVT). Förutom lite barndomsvänner från Filla flög Mackan Palm på mig helt plötsligt och ville diskutera hur gammal jorlden var enligt Bibeln. Kännde mig inte riktigt redo för det så presenterade honom för Puh som blev fast i en lång diskussion. Puh lotsade sedan vidare honom till en av våra pastorer så det känns som att fortsättning följer nästa gång jag träffar Mackan vid ett pokerbord.

När vanliga människor åkte hem så drog jag till jobbet och där blev jag kvar till kl. 03. Nu är jag trött och har ont i ryggen och önskar att jag skulle få sova längre än till kl 12 imorgon, men vi ska upp till Norrtälje för ett Stingbetevent som börjar redan kl. 15 imorgon och jobb går tyvärr före sömn...

En trevlig valborgshelg önskar jag er alla.

En hel del folk samlades för att se den pyttelilla brasan...



MaPa.



RSS 2.0