Han...

...heter Niklas. Och jag går omkring på små moln. Helt sjukt vad mycket man kan tycka om någon på så kort tid.


Facebook status: in a relationship

Helt plötsligt faller allt på plats. Han bara är där, mitt framför näsan på mig. Sakta sakta har något vuxit fram tills det slog mig som en blixt från en klar himmel. Det är ju han. Han som är Han med stort H. Jag är alldeles för uppfylld av fjärilar i magen och spring i benen för att kunna skriva mer om det. Men det är bra nu. Mycket mycket bra nu.

Linda Caroline

Jag är lycklig.

Saker går åt rätt håll. Fjärilar i magen. Vågar inte skriva om det än för jag är livrädd.

Kram.

Tegner

Det var en trevlig kväll... Men trevligast av allt var nog efter att spelet slutat och vi satt kvar där och pratade. Vad betyder det?

Jag undrar... Om jag skulle ta och skriva allt konstigt jag tänker här; skulle jag få en massa människor att höja på ögonbrynen eller skulle ingen ens märka någonting?

En sån dag..

En sån dag var det igår. En sån dag när man inte ville göra någonting. Lämnade inte soffan, lämnade inte ens lägenheten. Och de e dom dagarna som alla människor som i vanliga fall inte ringer plötsligt kommer på att de ska ringa. Så jag satt hemma i min soffa och tryckte bort folk när telefonen ringde. Det var skönt att vakna i morse och bara känna att det inte var en till sån dag.

Fruktansvärt trött men väldigt glad

Somnade innan jag ens sett ETT helt avsnitt av VÄNNER igår, helt utmattad. Sen sov jag i 12 timmar tills jag vaknade med ett ryck och det var dags att ge sej av igen idag. Det var fullt startfällt idag, dvs 150 pers, och mycket mer att göra. De första 2 timmarna gick åt till att bara springa runt o fota hel- eller halvkända pokerspelare. Sen hade vi fullt upp hela dagen, både Björne och jag. Men vansinnigt roligt är det. Idag var dag 1b av Poker-SM på Cosmopol i Stockholm, imorgon blir det dag 1c. Sen torsdag dag 2, och fredag finaldags. Kommer troligtvis somna fort idag med, men är vansinnigt pokersugen efter att bara ha tittat på poker hela dagen idag.
Passar på att lägga in en bild på Eva, Cosmos bästa dealer.
image5
För den som vill se alla andra bilder jag tagit under dagen så gå in på www.poker.se och klicka er fram till liverapporteringen av Poker-SM.
Jag önskar er en god natts sömn och vackra drömmar.

Liverapportering

Det är jättekul! Bara 72 startande idag så de drog ner från 9 till 8 perioder vilket är jättebra för då hinner jag även med sista pendeln hem efteråt. Det är dessutom väldigt lugnt tempo i lokalen vilket är jättebra eftersom jag fortfarande är rätt osäker på det jag gör. Vill ni läsa bloggen så gör det  här
Nu måste jag kolla så jag inte missar något i lokalen :)

RSS 2.0