Mark Knopfler - del av en underbar onsdag

Eftermiddagen spenderade jag på balkongen med en bok och ett glas rosévin. Om någon har missat det så var det strålande sol hela dagen. Sen unnade jag mig själv en timmas massage på thaien bredvid. Kl. 18.30 tog jag tåget mot stan o mötte H på vägen. När vi kom fram till globenområdet så var det så mycket folk o så sjuuukt långa köer in till hovet att vi gick o satte oss på en pub istället för att stå å trängas. Mycket märklig upplevelse på puben; de spelade bara låtar om Hammarby. Vi fattade ingenting. Sen sa H att vi befann oss i Bajenland och jag lade märke till en himla massa vitt o grönt överallt. Kommer nog aldrig förstå mig på fotboll... Efter 7 (!) låtar om Bajen lämnade vi puben o gick för att leta reda på vår ingång. 50 pers framför oss men en liten kö kan man ju orka med.

Vi behövde bara komma innanför dörrarna för att genast känna igen herr Knopflers gitarr. Vi hade tydligen missat 10 minuter redan, men hellre det än att stå i den långa långa vidriga kön o komma i tid. O konserten var... helt fantastisk. Han körde ca hälften gamla dire strait-låtar o resten eget, om man nu kan säga så. 2 minuter efter att konserten slutade ringde M från min kock-kurs (som ju är på onsdagar) o sa att halva skaran från kursen satt nere på street och mitt sällskap var önskvärt, så vi hoppade in i en taxi o mötte upp dom. Det visade sig att det var alla grabbarna som gått vidare medans tjejjerna i gruppen bangat. Presenterade H för gänget o han kom snabbt in i gemenskapen. Vi satt där tills vi blev utkastade o fortsatte till "Judit o Bertil" stannade där tills dom stängde. Tog en taxi hem till mig o somnade nästan direkt jag lade huvudet på kudden, och det händer ju verkligen inte ofta.

Allt som allt, en fantastisk onsdag!
(torsdagen var inbäddad i huvudvärk men det var det värt)

Kramar
Linda Caroline


Sol

Vad härligt det är. Balkongen är vårstädad och snart ska den hottas upp med ungefär en miljard blommor. Låter kanske lite mycket men i så fall tror jag att i alla fall 10 st överlever :)
Förresten, jag hittade biljetterna igår. De låg i innerfacket på min kabinväska som jag hade med mig på senaste PAF-kryssen. Varför inte?

Virrig...

Är det någon som vet vart jag har lagt mina biljetter till Mark Knopfler? Dom e heeeelt borta...

Knäppskalle tänker du nu, hur ska vi kunna veta det? Men alla andra brukar faktiskt veta vart mina saker är. En gång ringde jag från min hytt till min f.d. hyttsambo för att fråga vart min vänsta röda sko var. Hon brukade alltid veta när vi delade hytten så varför inte även fast hon dragit till London en vecka innan och jag var i Barcelona, och jag hade använt skorna minst 3 ggr...  Hon svarade utan att tveka, och hade rätt... Även fast jag är säker på att jag hade letat där redan en halvtimme innan. Mina polare som satt ute i korridoren o väntade ( och också hade hjälpt till att leta) höll på att skratta ihjäl sig. Såå... Är det någon som vet vart mina biljetter är?

Kramar på avstånd från en bara halvsjuk men helförvirrad Linda

Hur kan man ha alla filmkanaler som finns o ändå inte hitta något intressant på tv?

Ja, samma känsla som en garderob full med kläder o inget att ta på sig. Fortfarande sjuk sjuk sjuk. O grinig. O kinkig. O blääääää. O glömde jag säga pank? Någon som vet hur man snabbt kan tjäna en 60-70k? Det skulle jag behöva.

sjuk

Jag har vansinnigt långtråkigt. Är helt jättebläförkyld.  Knappt ngn röst alls.  Sist jag visade mig bland folk blev jag totalt mobbad för mitt kraxande så jag antar att jag behöver vila. Har kravlat mig ner till biblioteket i Jakan för att låna datorn en stund. Ska egentligen jobba i natt men hoppas hoppas hoppas att ngn ringer o svarar att den vill ta ett extrapass.  Min dator som e proppfull med filmer o serier e ju som bekant inte hemma, o videobutiken som förut låg 50meter ifån min lägenhet har blivit utbytt mot ett solarium, så jag har ingenting att titta på när jag ligger nerbäddad i soffan. Men Världens bästa Robban ska i alla fall komma hem till mig ikväll o koppla in en digitalbox så jag får en massa roliga kanaler. Woooohoooooo!!! Det finns alltid en guldkant...
Ta hand om er.

Hur länge ska man orka vara utan dator?

Jag lämnade in den den 26 mars. Jag har ringt och pratat med varenda person på onoffs kundtjänst, verkstaden de skickat den vidare till, och verkstaden som verkstaden skickat den vidare till. Varenda gång är det ngt som är försenat. Nytt datum är 21 april!!! FÖR EN TRASIG CD-LUCKA!!!!!!!!
Ja visst, hela datorn kraschade, men jag plockade ur hårddiskarna och passade på att lämna in den för vad jag trodde var en liten detalj medans jag letade reda på någon som kunde laga den "på riktigt" åt mig. Jag tänker aldrig mer köpa ngt på ONOFF i hela mitt liv. Så det så.

RSS 2.0