Budgivning

Idag börjar budgivningen på mammas o pappas hus där jag bodde tills jag var 17 och slet mig fri. Ska hålla alla tummar jag kan nu för att de ska få sjukt mycket pengar för det. Om ni inte kollat innan så gör det här, det är
jättefint!


Syster


Jag insåg att jag faktiskt inte ens (eller knappt) nämnt här att syrran var o hälsa på mig en helg efter WSOPE. Det var hur mysigt som helst. Hon gick på stan o shoppade järnet under lördagen medans jag sov efter att ha jobbat natten och sen möttes vi upp på eftermiddagen (så slapp jag den värsta shoppingen)
Käka sushi, satt o långfikade, och gick och åt en lätt middag med ett glas vin (jaja, varsin förrätt då, men det är ju dom som är godast ändå) och sen gick vi o såg Chicago. Är ju inte så mycket för musikaler men den var faktiskt helt ok. Sen en sen middag på en indisk restaurang som visade sig vara hur bra som helst, och iom att syster har bott i New Delhi i 6 månader så är hon ju inte lättimponerad av indisk mat direkt.

På söndagen gjorde vi något ännu skummare, Nilla fick upp mig redan kl 9!!! på morgonen för att gå på museum, ngn utställning på Victoria o Albert som hon var intresserad av, sen skulle vi turistshoppa på Harrods som sig bör, men döm om min förvåning när jag gick fram för att öppna dörren och vi insåg att de inte ens öppnat ännu. Definitivt tidigt ute!!! Men vi hittade en uteservering där vi tog en mysfrukost i solen så vi hade det så bra så.

Nilla var mest intresserad av julshoppingen som givetvis redan börjat där och på bilden nedan ser ni henne hålla den perfecta enstaka julgransprydnaden som blev otroligt omsorgsfullt inpackad innan den lämnade varuhuset (och ännu mer innan den åkte ner i resväskan)Efter Harrods så bar det av till Selfridges där Nilla under lördagen hade spanat in en ascool glassbar "The Icecreamists" som hon var sugen på att prova och jag är riktigt glad att hon släpade dit mig, för det var urgott!!! Vansinnigt läcker inredning med, svarta vägger och lite mystiskt så där och illrosa texter och bilder här och var.


Syrran valde ngn slags chokladglass med det väldigt politisk korrekta namnet Obamarama. (fanns även vit choklad med namnet Obamarama in the white house)


Jag valde en milkshake gjord på "Never mind the Hazelnuts" som var helt fantastiskt god.

Jaha, lite löjligt mycket info kanske om helgen med Nilla, men allt e så sugigt nu att det faktiskt känndes lite bättre bara av att skriva om den helgen. Mailade just o frågade om hon kunde skicka över bilderna från helgen eftersom hon hade en riktig kamera medans jag bara har en mobil, och fick svaret att det skulle hon visst göra så fort hon kom hem igen. Just det ja, hon är ju i Hong Kong på jobb nu. Det är helt ok, men sen ska Hasse möta upp henne och de ska tillbringa en vecka i fillipinerna tillsammans. Himla skit, ytterligare ett land på henns lista! Jag har inte vart nånstans på jättelänge! Visst, jag var i Vegas 2 gånger i år men där har jag ju varit innan, jag måste se ngt nytt nu annars kreverar jag!!!

Trött på det mesta

Särskilt på jobbet. Har börjat störa mig mer och mer på hur vårt pokerrum sköts. Det är helt enkelt inte rättvist. Tiden vi sitter vid bordet är oftast över 2 timmar i taget med en 15 minuters rast emellan. Ibland uppemot 3 timmar. Samtidigt har vi 2 supervisers och ofta 2 "runners" , och vad dom gör är ganska oklart. Ja, inte egentligen, men de 2 runners vi oftast har är helt enkelt onödiga, våra supervisors skulle lätt kunna göra hela det jobbet och låte de dealers de valt att för kvällen vara runners vara dealers istället och vi skulle alla få kortare tid vid bordet.

Ja nu tänker ni säkert att jag e bara sotis för att jag aldrig blir plockad att göra det jobbet, men faktum är att INGA TJEJJER på vårt jobb någonsin blir plockade att vara det. Det är grabbarna som gäller och sen står oftast 4 pers runt disken o snackar skit istället för att göra något alls.

Näe, det är definitivt dags för ett nytt jobb.

Avstyckningsvägen

Gatan där jag är uppvuxen, gatan med det snygga namnet... Med huset med alla minnen...

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/529554

Idag kom det ut på hemnet. Mapa ska flytta, och varför inte? Vad sksa dom med det stora huset till själva? Jag flyttade hemifrån för 14 år sen, och syrran inte så långt därefter. Lite sorgligt känns det ändå, att inte komma dit ngt mer, men förhoppningsvis så får ett annat par börja ett fantastiskt liv där tillsammans och bilda familj med massor av ungar. Jaja, kolla in bilderna, visst ör det läckert?

Long time no write

Har inte orkat. Fanns inget skriv i fingrarna alls liksom. WSOPE tog musten ur mig totalt. Jobbade jobbade jobbade...

Det var visserligen väldigt kul att vara delaktig i en sån stor grej, och sitta vid bordet o dela till alla überproffs, men själva upplägget från Empires sida hade mycket kvar att önska. Jag förstår inte hur man kan ha en sån stor tävling så pass utspridd; några bord här, några bord där utspridda över hela casinot.

Sen själva schemaläggningen för oss dealers var riktigt dålig. Jag fick de värsta tiderna tänkbara, 20-04 under 12 av 14 dagar.( Börjar man 20 på kvällen så hinner man precis inte träffa de vänner som jobbar dagtid, och slutar man 4 på morgonen måste man ta sig hem via nattbussar ocgh det är inte särsklit trevligt.) Sen lyckades jag byta byta till dagspass halva tiden med en tjej som i motsats till mig hade ÖNSKAT nattpassen och fått dagar medans jag som då önskat dagar fått nattpass.

Det var helt enkelt omöjligt att planera ngt i alla fall eftersom varje dag innan man började fick man ett sms av chefen där han bad en komma in antingen tidigare eller senare, och sedan på plats kunde man helt plötsligt få veta när man just gått av bordet kl 1 på natten att nu slutar du. (precis när tunnelbanan slutat gå)

Jag är glad att det är över och jobbet är tillbaka till det normala igen. Har haft 4 dagar ledigt då massa roliga saker har hänt, men det får jag ta imorgon, just nu kände jag för att gnälla lite, hoppas ni stod ut.

Nu ere jobb igen, och Basse har precis kommit till stan på en långhelgsvisit så ska träffa honom på Empire, tjoho.

RSS 2.0