Heja Facebook.

Jag lämnar givetvis London med en totalt urladdad telefon och utan laddare. Hur 17 ska jag få tag på Ola som jag ska bo med?
Tar ett långskott och postar "Om någon ser Ola Brandborn be honom ringa mig på min engelska mobil, plus numret", på FB. under mellanlandningen i Los Angeles. Ola som inte ens har FB ringer mig INOM EN MINUT!!!!

Coolt.

Åkte direkt till Ceacars och åt middag med honom och ett gäng från Betway, sen sovit som en stock hela natten.

Nu ere frukostdags o sen poolen.

Wooohoooo.

Lite förklaringar

Ok. Jg är en idiot som int krävde att få skriva på kontraktet innan jag flyttade in, men allt annat med det här huset var toppen-toppen, så jag tyckte det verkade ok att flytta in mina grejjer och ta kontraktet asap efter det. Min hyresvärd har dock varit lite svår att få tag på, men efter en del mailande bestämdes det att han skulle komma hit i måndags under eftermiddagen med alla papper.

Han kom inte. Jag ringde och sms:ade och sa att jag väntade på honom. Då fick jag svaret " Kommer kl 18"

Ok. Jag skrev attr eftersom det var viktigt för mig så kunde jag vänta tills dess men sen hade jag bråttom till jobb.

Han kom inte. 
 kl 18:25 får jag ett sms där det endast står "Kan vi omboka?"

Jag ringer upp och säger att det går inte, jag har väntat på honom hela eftermiddagen och jag behöver kontraktet eftersom jag hade min N.I.-nummer intervju dagen efter.

Då blir han hysterisk och säger "den där tonen använder du inte mot mig" och slänger på luren. Han var nog inte van att någon NÅGONSIN sade emot honom, för jag vet mina toner, och den där kan klassas som "irriterad"

Jag ringde upp igen. JAG BAD OM URSÄKT och var så diplomatiskt jag bara kunde, men då hade han bestämt sig för att jag minsann skulle ut ur hans hus.

Jag vet att hn inte har laglig rätt att kasta ut mig så jag var inte alltför orolig, men sen kom han hit under tisdagskvällen när jag var o jobbade och sa till alla de andra att antingen flyttar jag ut nu på dorekten eller så får de alla flytta ut om 2 månader.

Vad ska man göra, så klart jag flyttar ut. Tänker inte sätta hela huset i skiten för att huresvärden är en idiot.

Han ska komma hit kl 10 nu och ge mig min deposition och efter det ska jag packa. Inte en sekund innan.

Vi får se om han kommer i tid.

Himla skit

Min hyresvärd är en komplett idiot. Jag är hemlös from fredag och funderar på att flytta hem, men hemma har jag dock inget jobb. Suck. Det mesta suger just nu. Utom midsommar som var underbar!

Har letat kabel i ca 100 år men det verkar omöjligt att få tag på så jag kan inte lägga upp mina bilder från vårt härliga midsommarfirande hemma hos Erik.

Försökte köpa en ny dator häromdagen men jag är tydligen inte kreditvärdig i det här landet.

I morgon ska jag gå på National insurance numner intervju... Undrar hur det ska gå utan fast hemadress... Innan det ska jag vara hårmodell för Gurkan som eventuellt ska få ett nytt jobb. Hon fick ju kicken från det förra till allas stora glädje ( särskilt hennes o min eftersom de var idioter)

Dvs, jag ska upp om mindre än 5 timmar... Sen ska jag jobba 11 timmar senare; 22-08. Åh vad livet är härligt ibland.

Bläääää.

Brunett


Det här är en av bilderna från plåtningen i lördags.

Boogalooo

Ringde en relativt ny väninna här i London och frågade om hon vill haka på på festen. Då var kl 20.15 och det började kl 21. Vad underbart det är med människor som bara säger "SJÄLVKLART, JAG HAR JÄTTETRÅKIGT, VART SKA VI SES?"

Vi lyckas efter mycket trasslande ta oss dit till ca 22.30. Efter 5 minuter har vi hunnit få ett glas champagne och hälsat på och gratulerat födelsedagsbarnet. Då tror jag nästan att jag ser i syne, för helt plötsligt står Hefo mitt emot mig.

Jag: "vad i helsicke gör du i London???"

Hefo: "Men heeej. Jag skrev ju på din fb att jag skulle hit"

För att vara ärlig hade jag sett att hon hade tackat ja till den här festen på FB men jag hade bara dissat det med tanken, "klantfia, hon har klickat fel. Hon kan ju inte komma till London för en fest". Lol. Det hade hon inte heller, hon är i London för någon slags bingo-konferens.

Det blev i alla fall en himla kul kväll så stort tack till både Sophia som följde med mig, och till Helena som förgyllde det hela med sin närvaro. Jag o Hefo delade en taxi därifrån och taxichauffören var minst sagt skum, så skum att jag vaknade i morse av Bengan som ringde för att kolla så jag kommit hem ok. Gulle!

Nu ska jag sova för imorgon kl 10 kommer städerskan som ska storstäda huset här. Det är bedrövligt smutsigt och jag har verkligen ingen lust att skrubba skrubba skrubba. Latmask, jag vet.

Orka

Nyvaken ringer jag Gurkan för att höra efter när och var vi ska ses ikväll då vi ska till en av mina bekantas stora födelsedagsfest och iom att jag inte känner honom så jätteväl och det kommer vara en himla massa folk så har hon lovat för 2 veckor sen att gå med. Hon har givetvis av anledningar som jag inte ens orkar gå in på ingen möjlighet att följa med. Om det var en engånsgrej så visst men det känns som att det alltid är så här. Vi har bestämt något och hon bangar i sista sekunden. Och hon ringer inte ens o säger det utan väntar på att jag ska ringa henne och nämner först då att det inte går.

Jag vet, det finns mycket värre problem än att behöva gå på en fest ensam, men jag har sett fram emot den här festen i flera veckor och vill verkligen inte gå dit själv. Hur ska jag få tag på ngn annan som vill gå på fest en måndagskväll i sista minuten?

Suck.

Sen kollar jag min mail och upptäcker att min senast öppnade pokerkonto livit spärrat på grund av ovanlig aktivitet och de kräver alla möjliga slags dokument för att öppna upp det. Lär ju lätt skita i dom pengarna som finns där för jag orkar inte gå och leta reda på ett internetcafe för hela den processen.

Blä.

Sen öppnar jag Facebook och ser att jag fått en vänförfrågan från Niklas. Jaha, då lever han i alla fall. Nyfiket accepterar jag och går in och tittar på hans sida.

"Söker efter : Vänskap, Dejting, Ett förhållande"

Vad bra då. Då antar jag att hans liv ordnat upp sig så att han har tid med en flickvän igen. Grattis till det Niklas. Himla idiot. Shit vad jag saknar hans ungar...

Trafik-kaos!!!

Av någon urbota idiotisk anledning så strejkade alla t-baneförare i London i ca 3 år. Eller 3 dagar i alla fall. Jag brukar väl oftast tycka att när folk går ut i strejk så har de säkert vettiga anlednigar till detta men den här gången... njae...

Enligt vad jag har läst mig till så har t-baneförarna i den här staden väldigt bra betalt, och ca 40 semesterdagar per år. Vad de kräver är att ingen av dem ska kunna bli "made redundant" alltså få sparken. Det är ju ett helt orimligt krav!
Och tydligen tycker flera av dem det med för en hel del dök upp till jobbet i alla fall under tiden strejken pågick, så vissa linjer funkade sporadiskt...

I onsdags dök en gammal polare som jag känner från Gutshot-tiden upp på Casinot. Har inte sett honom på tre år och han blev helt överförtjust av att se mig igen. Så förtjust att han satte igång operation övertalning att jag skulle sluta tidigare. När han till slut hade insett att jag inte kunde påverka detta (nej, jag tänker verkligen inte fejka att må dåligt för att gå hem tidigare, skulle aldrig göra det mot mina kollegor) så satte han igång med min chef. Dvs, frågade honom en gång i kvarten om jag kunde gå hem. När inte det heller fungerade och jag upplyst honom om att jag inte var först i tur att sluta i alla fall, 2 st slutade 6.00 och vi andra 8.00 så påbörjades operation mutning. Han erbjöd de som slutade 6 att de skulle jobba 2 timmar extra istället för mig så skulle han betala dem 50 pund...

Som det nu var så dog flera bord så att vi var övertaliga redan 5.30 så jag fick gå i alla fall. Jamie skulle ta med mig ut till frukost sade han, men det fanns ingenstans i närheten som hade öppet (såklart den tiden på morgonen) så han körde till ett flott hotell i Östra London där han känner managern så vi fick ett rum med room service för ett par timmar. Ja jösses... Har man gott om pengar så varför inte spendera dem på totalt idiotiska grejjer. Vill inte veta hur mycket det kostade honom, men det var väldigt trevligt. Mindre trevligt var att det tog mig 3 timmar att ta mig hem pga strejken, och det var TOTALT omöjligt att få tag på en taxi. När jag skulle tillbaka till jobbet efter alldeles för få timmars sömn blev det taxi hela vägen in. Mindre kul att betala för den resan men hade inte tid att tillbringa så lång tid på bussar igen.

Imorgon lördag (eller om ett par timmar för att vara exakt) ska jag o Johanna till en studio i London för att ta lite proffsbilder på oss själva. Hon vann någon tävling där man fick en makeover + plåtning inklusive massa annat tjafs som gästlistor till klubbar osv. De vill ju givetvis att man ska köpa massa bilder men det gör vi bara om vi blir dundernöjda. Gjorde ju en liknande grej i februari då jag faktiskt gillade flera stycken av de ca 70 bilderna som togs, så då betalade jag gladeligen för 5 st. Så håll tummarna att vi blir toppensnygga! Sen ska vi ut o käka middag o partaja hela natten lång.

Mot framtiden med lugn i kroppen

Det har varit en massa otroligt jobbiga saker på det personliga planet den senaste tiden och den senaste veckan har det escalerat något brutalt. Vill inte gå in på detaljer här men personen i fråga och jag har rett ut det hela nu. Det känns väldigt skönt. En gammal vän som dök upp i mitt liv igen som gubben i lådan var också till stor hjälp i allt det här. Nog om det, nu går vi mot ljusare tider!

Adressen hit är
10 Westfields road
London W3 0AP

Jag bor i West Acton

Buss 440 stannar precis utanför dörren. Hållplatsen heter Wallton way, tänk på familjen Walton, det är ungefär så många som bor i det här huset!

Har roat mig med att leta städfirmor idag. Det är inte lika smutsigt här som lägenheten i Chiswick när vi flyttade in men jag vägrar att flyttstäda igen, särskilt när det är en massa folk som redan bor här. Så jag tänkte få allt storstädat en gång innan jag började gnälla.
Nu ska jag skynda till jobbet, det är tunnelbanestrejk i 3 dygn vilket gör alla alla resor tar ca 3 gånger längre än vanligt :)

Kram på er.

Inga mer madrasser på golvet tack.

Är äntligen inflyttad o uppackad. Har ett supertrevligt rum och en hel drös med flatmates som verkar helt ok. Mitt bondande med en av dem igår bestod av att vi tillsammans under evigt förbannande av elektroniska manicker försökte scanna in mina visakort, pass, o hushållsräkning och underskrivet formulär för att man tydligen måste bevisa en himla massa saker nu för tiden när man startar ett nytt pokerkonto. Har ju äntligen internet dessutom och ser fram emot att lira lite cg på nätet då och då. Stor lycka var då att en av dem (kommer absolut inte ihåg vad han heter) hade både skrivare o scanner. Mindre lycka var att koppla in dem till min skitdator.

Tror det blir bra det här. Är ruggigt trött på att vara ensam. O känns ju som sista chansen att bo i ngt slags kollektiv. Har ju inga planer på att ge mig ut till havs igen, och tvivlar starkt på att jag kommer flytta in i något slags internatskoleboende som gamla Viebäck. Näe, det känns bra. Väldigt bra.

Va på bio igår kväll på min första av många lediga lördagar. Jag o Steve såg Star Trek filmen, som var FANTASTISK, och Terminator som var ok. Steve är verkligen en ruggigt märklig karl. Säger absolut ingenting om man inte drar det ur honom, så när vi gör saker tillsammans är det som en himla monolog från min sida med ett litet hummande här och var från honom. Sen en försäkran då och då att han tycker om att höra mig babbla på.

Jag tycker för övrigt mycket mycket mycket om min säng. Särskilt eftersom det är en säng och inte en madrass på golvet. Det enda som saknas är någon annas bröstkorg att somna på. Kommer knappt ihåg hur det känns, men jag saknar känslan, även om jag inte har någon särskild i åtanke.

Är det förresten någon som sett mitt ex? Försökte få tag på honom av ingen viktig anledning men det verkar som att karln har bytt telefonummer eller ngt. Ser ni honom så be honom skicka ett livstecken. Shit vad jag saknar Bella o Hugo ibland.
Ny adress är ... äh.. hittar inte mobilen där jag skrivit upp det. Bor i West Acton i alla fall. Västra London, på Central line om ni kommer med tunnelbanan när ni överraskningsdyker upp för att hälsa på.

Äntligen

Har äntligen jobbat min sista lördag på Empire! Nu ska jag gnälla om det för sista gången;
Kom hem vid 8 imorse, somnade efter 9 och gick upp 12.30 för att hinna till jobbet på western tilll kl 14. INGA MERA SÅDANA DAGAR!!! Går ner i tid nu till 3 nätter i veckan på Empire och 2 dag/kväll på Western. 5-dagarsvecka!! Inte 2 lediga dagar ihop men ändå! Lovely!

Var o träffade gurkans kille efter jobbet idag eftersom em-turren var slut redan kl 18 och inte en enda cg-spelare dök upp. Skönt att sitta ute i solen medans den försvann och bara slappa. Det kommer bli fler sådana dagar nu. Skulle ju vänta in henne egentligen men när klockan var 22 var jag helt slut så bestämde mig för att göra tidig kväll och åka hem så nu har jag bäddat ner mig med lite smaskens och ska ta och titta på några avsnitt av vänner och sova tidigt. Imorgon flyttar vi ut så jag försöker förtränga det faktum att vi måste packa o städa då vilket jag avskyr. Iofs var detta den smutsigaste lägenheten jag nånsin flyttat in i så jag tror nog att vi inte kommer städa så överdrivet mycket....

Flyttar in hos tvillingarna imorgon och stannar där tills på lördag.

Natti natti på er o glöm inte njuta av ert sällskap - eller av er ensamhet om det är det ni föredrar.

RSS 2.0