Steg för steg ska vi väl få ordning på ekonomin åtminstone...

Jag lovade mig själv att jag aldrig skulle jobba där igen... Men vad gör man om man e heeelt pank efter att sista räkningen e betald? Jo, det är bara att bita ihop. J ringde nu på morgonen kl 5 o frågade om jag kunde hoppa in. Blev bara 3 timmar från 6-9 men alla pengar e bra när man inga har. Det var i alla fall mycket bättre där nu än det var förut...

Linda

jahaja...

J har hört av sig efter en lång lång tids tystnad. Oerhört förvirrande. Vi har pratat, äntligen. Men inte pratat klart. Förutom det så är jag pank, utan jobb, utan dator eftersom den krashade och utan vatten IGEN eftersom ngt i badrummet gick sönder. Vem vill byta liv med mig just nu?

Kramar från en Linda som e lite mindre glad än vanligt.

sjuk

Hes o ont i halsen o nästan ingen röst o bläääääääääääääääääääääääää...

Världen är återställd

Jag sov till 12 idag, och därför är jag nu vaken fortfarande fast klockan e halv sju på morgonen. Insomnia... o världen e som den ska.
Var på första kvällen av kockskolan ikväll. Fick lära oss fonder, soppor o bröd. Gjorde en kalvfond som vi kommer att använda oss av under kommande veckor, och gjorde en fantastiskt god räksoppa från scratch.. Så bakade vi oststänger och focaccia. MUMS! Kan nog bli bra det här. När jag kom in i klassrummet som nr 10 av 12 elever var det helt knäpptyst. Läraren stod utanför och såg till att alla hittade rätt. Jag klarar ju inte av att det är tyst så jag fick genast alla att gå laget runt o presentera sig osv... Sen när läraren kom in fick vi göra om nästan samma sak, men då känndes det redan som att vi kännde varandra lite grand. Det är alltså en kurs via medborgarskolan som jag ska gå, inte för att jag någonsin tänker jobba i ett kök, men ska man bli professionell hemmafru så måste man ju ta o anstränga sig lite. Det e ju inget värt att bara vara halvbra, Måste ju åtminstone försöka bli bäst på allt man gör :)

Efter det hade jag världens skönaste kväll på CC. Nästan hela bordet va svitenlirare, sen kom o gick folk på de 2 återstående platserna.... alla fattigare när de gick än när de kom, men vi kan väl inte hjälpa att vi bara råkar vara helt överlägsna alla casinotomtar...

image4

Att det kan bli något så gott av räkskal, fiskrens o en o annan grönsak...

Extremt märklig vecka

Efter att i hela mitt liv ha varit en nattmänniska har något väldigt konstigt hänt. Jag har blivit trött - innan midnatt... och somnat!!! Sen har jag vaknat vid 7-tiden på morgonen... varje dag! I en hel veckas tid...  Vilket har gjort att jag befunnit mig i ett slags komatillstånd eftersom jag inte alls har fått min vanliga sömn. Jag har gjort typ ingnting, för jag har inte orkat. Idag känner jag äntligen att det är på väg att vända. Jag sov mellan 23 och 09 inatt och valnade utvilad. Kanske betyder att jag orkar ta mig till CC i kväll äntligen. Har nästan lite abstinens efter att inte spelat livepoker på en vecka. Har förresten jobbat ett pass i M-klubben nu äntligen. 4 timmar bara i söndags, och som tur var blev jag ditringd kl 9 på morgonen, när jag altså precis vaknat o ätit frulle. Det gick jättebra, och både spelare och ägare verkar nöjda, så jag hoppas att jag snart får komma tillbaka. [Läs : Johnny, ring! ;) ]
    Nu ska jag titta på Kalle o chokladfabriken, originalet, för den gör mej så glad.


ord

Ord som man gillar att få i mobilen

2008-02-10 00:55
"Går det bra o paxa dig till på torsdag?"

Även förutom det så är jag så glad just nu. Har inget jobb o inga pengar men so what? Det ordnar sig, det gör det ju alltid. Förresten så msn:ar jag fortfarande som 17 med han den där...

Puss på er
L.C.

jobbe?

Vaknade 23:45 i kväll. Det betyder att jag sov 15 timmar och det var skönt. Behövdes. Kollade  mobilen och insåg att jag inte hade missat några samtal från klubben. Hmmm. Förra fredagen började jag jobba först 01.30 på natten iofs men ändå... Ringer men ingen svarar.... 30 minuter senare får jag veta orsaken. De har stängt. Igen. Och ingen har bemödat sig om att säga något till mig. Varför skulle dom det liksom? Så nu är jag en dealer utan jobb IGEN, men förhoppningsvis inte så länge. Har ju pratat med folk lite här o var o vet att det finns intressen från andra håll.

Åkte in till CC för att lira istället inatt. Mindre klokt beslut eftersom det var utdragarnas afton. Tänker dock inte tråka ut någon med badbeatstories. Åkte hem när CC stängde. Hade trevligt sällskap på tåget hem, live i form av Chrisitan, och dessutom han den där... på msn i mobilen, Den konversationen tog jag upp igen när jag kom hem. Åter pratade vi om allt mellan himmel o jord i ett par timmar... Får se om det blir att vi ses på riktigt med... Känns kul oavsett...

Så nu är klockan nästan 11 lördagmorgon och jag börjar undra om jag kanske ska skippa sovandet nu på dagen o vända "rätt" dygnet igen... Fast det gick ju inte så jättebra sist jag försökte. Får se. Ska ta o ringa över till Thaimassagen som öppnar nu o se om de har tid för mig. Bestämmer mig efter det.

Linda Caroline

Ordets makt

Häftigt att skrivna ord kan beröra så mycket. Skrifter förbjuds o böcker bränns, och människor offrar hur mycket som helst för att få framföra sin åsikt. Det är coolt. Ascoolt. Och varför tänker jag på det just nu? Ja tro nu inte att det kommer en en lång välskriven historia om rättvisa eller kärlek eller politik. Näe, jag tänker på dejtingsidorna. 

Men först, som ni vet har jag ju haft väldiga problem med att komma över mitt ex helt o hållet. Men i förra veckan såg jag en apsnygg kille. En sån som får det att bara bulta till i hela kroppen, inte bara i hjärtat. Han e dessutom tokcharmig och har samma intresse som mig. KUL! Jag tänker inte göra något åt saken, har för övrigt redan fått reda på att han har en flickvän, men det var så skönt att känna min egen reaktion.

Sen igår natt när jag inte kunde sova var jag inne på min SD-sida o skummade igenom lite mail. Ett av dom fick mig att reagera så jag gick in på vederbörandes sida o läste hans pres. Så otroligt bra skriven! Jag mailade tillbaka och 6 mail senare bytte vi msn adresser och sa godnatt.

När jag loggade in på msn inatt så var han där o sa genast hej. Vi "pratade" konstant i över 5 timmar. Jag har ingen aning om jag kommer träffa den här killen på riktigt eller inte, men jag gillar hans hjärna! Jag gillar hans sätt att tänka och sättet han uttrycker sig på. Och det är så coolt, att känna så, av bara ord som är skrivna! Har sett en suddig bild på hans SD-sida så hans utseende vet jag knappt något om... Men det är coolt. Coolt med ord.

Nu ska jag lägga mig, med ett stort leende på läpparna.
Natti
Linda Caroline


insomnia

Hur är det möjligt?
Vaknade sent på eftermiddagen i tisdags.
Hade en jättetrevlig natt på CC. Käka frulle efteråt med några polare. Åkte hem vid 7 på morgonen och satte mig o spelade luxor (himla Johan som har fått mig helt hookad på det) Insåg efter en liten stund att klockan var redan 14, så då var det ju lika bra att inte gå och sova alls utan stanna vaken och vända dygnet till dagtidsvaken. Åkte in o käka middag på Fridays med Eva på onsdagskvällen. Otroligt trevligt! Pokernördar som vi är hamnade vi såklart i långa diskussioner om regler och sätt på vilka de kan misstolkas vid borden. Var hemma vid midnatt, och tänkte att iom att jag då varit vaken i ca 30 timmar så borde det vara ganska lätt att somna tidigt. Inte då. Lyckades till slut somna vid 10-tiden i morse, efter att varit vaken i ca 40 timmar. Och då krävdes det ändå 3 avsnitt av "vänner" innan jag lyckades. Sov ca 5 timmar. Sen skulle mamma komma hit o hälsa på. Undrar när jag somnar nästa gång.

Jag vill inte vara utan min dator

Vilka I-landsproblem man har!!! Nästan så jag skäms. Men bara nästan.
    Jag måste lämna in min dator på lagning. Igen. Vilket betyder flertalet veckor utan nätpoker, nedladdningar och diverse tramsande. Min mail kommer jag åt i mobilen, så den biten klarar jag, men det värsta är att jag använder datorn till att titta på VÄNNER varenda kväll. Jag kan inte somna utan att ha kört ett par-tre avsnitt. De är min godnattsaga. Och iom att jag har pajjat två fjärrkontroller till min TV på sex månader så kan jag inte få fram kanalen som behövs för att se på grejjer på TV:n från min lilla hårddiskgrunka som jag annars kan använda.

Om jag försöker byta ämne kan jag berätta att det var dags för PAF-kryssningen i helgen. Lite färre spelare än vanligt, vilket gjorde att vi var färre dealers än vanligt. Turren startade kl 22.45 och visserligen fick jag sitta i ca 3 timmar innan min första chans att gå från bordet och få i mig kaffe, men de e ändå rätt ok med tanke på att jag bara behövde jobba fram till 07 på söndagsmorgonen.
    Iom att jag då var tokpigg så gick jag ca 12 varv runt en totalt sovandes finlandsfärja och försökte desperat hitta på något att göra som inte inkluderade att klampa in i hytten som jag delade med Nina och därigenom väcka henne. Det gick sådär. Jag hittade två något överförfriskade C och H som diskuterade huruvida de skulle gå av båten och ta en lite promenad i ... jag vill säga Mariehamn? Ja vart 17 vi nu hade lagt till. De hade diskussionen vid receptionen på plan 4, vilket är farligt nära de öppna dörrarna på  samma plan... De tog sitt förnuft till fånga efter en stund och kom fram till att de med största sannolikhet inte skulle lyckas ta sig ombord igen innan dörrarna stängdes och båten lämnade... Åland? Eller var vi nu hade stannnat till. Tack o lov för det :)
Efter det gav jag upp och begav mig till hytten. Tassade in o hävde mig upp i överslafen, efter att ha tagit mitt lakan o hängt ner över sidan på sängen och riktat lampan in mot väggen. Kunde ju i alla fall göra mitt bästa för att inte Nina skulle vakna. La mig o läste... o läste... o läste...  Vilket för mig tillbaka till det faktum att jag kan inte somna utan att ha sett ett par-tre avsnitt av vänner. 
    Nåväl, det var som vanligt en kul resa, men roligast av allt var nog helt enkelt i hytten, när jag o Nina skrattar o flamsar och försöker göra oss i ordning i panikfart, sjungandes till tonerna av låtarna hon råkar ha i sin mobil, som sedan sätter sig i huvet på mig, och därigenom i huvet på alla spelare vid mitt bord... Boten Anna finns tydligen i en engelsk version nu... Tänk vad man inte hänger med.

image3
Jag o Nina i våra snygga PAF-tröjor precis innan vi börjar jobba.

Ta hand om er

Linda Caroline

RSS 2.0