I form är jag inte

Gurkan ringde in mig till city så jag fick skippa långpromenaden. Jag skulle gå in på hennes förra jobb, fråga efter en viss person och säga kodordet "snakeskinshoes". Då skulle han gå och hämta saxarna som hon lämnat kvar där när hon slutade. Själv stod hon gömd bakom hörnet för att inte chefen skulle få syn på henne. Kändes som hämtat ur en dålig spionthriller.

Sen blev det promenad i alla fall, fast längs Oxford street och iförd alldeles för höga klackar för att det skulle vara trevligt.

Jag tog mig bort till "the International" som är klubben som tog över efter Gutshot. De hade tyvärr alldeles för mycket dealers för tillfället men jag lämnade mina uppgifter så man vet ju aldrig. Där känner jag lite folk sen förut och har tom hoppat in o jobbat nån gång när jag varit i London på besök. Satt och spelade lite 1-1 texas PL också. Spelet gick inte bra men snacket var desto bättre. Fick veta vilka klubbar som låg vart och vilka casinon som sökte folk. Inte ett totalt bortkastat besök där alltså.

Jag är märkligt trött fortfarande så jag åkte hem redan vid 22-tiden, även fast jag var bjuden på födelsedagsfest hos en dealer som jag återknöt bekantskapen med i tisdags natt. Känner att jag inte var tillräckligt upplagd för fest med nästan bara nya människor. Helt olikt mitt vanliga jag alltså.

Jag letar jobb, har ytterst lite pengar, är trött hela tiden och vill egentligen bara dra täcket över huvudet, men det känns i alla fall bättre än att vara kvar hemma i Jakan. Håll tummarna för mig!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Heja dig! Jag vill också ha jobb i london.. Säg till om dom behöver 2.. :)

2009-02-06 @ 16:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0