LPC...

... måste vara världens mest floppade turresatsning!

I måndags blev 100pund rebuy turren inställd och 8 dealers fick minimilön och gick hem. (Eller i vårt fall ut o lärde känna varandra)
I tisdags ringde dom och sa att jag inte behövde komma in. Jag tror 18 spelare dök upp till 200 punds freezen.
I onsdags var vi 6 dealers och 31 spelare till 300 punds freezen. Jag jobbade till kl 01.30
De skulle haft dag 1a + 1b torsd + fred  till main och sedan fortsatt med den lörd och finalbord sönd, men "på spelarnas begäran" blev det endast en dag. så igår,
torsdag, jbbade jag inte men lika bra var det eftersom inte tillräckligt många kom för att turren skulle bli av.
Ikväll var det main event 1000 pund freez. 18 spelare. 1 timmes nivåer. Turren skulle börjat kl 18 men blev uppskjuten till 20 för att vänta in fler spelare. Jag jobbade till 0.30.

Kan ju lugnt säga att det inte blev en dunderstart för LPC...

Ikväll var det dock väldigt kul att dela för det var många väldigt duktiga spelare. Har ju inte så stor koll på engelska halvproffs men alla där verkade väldigt impade av de som dök upp, och jag fick i alla fall äntligen träffa min polare Nikhil Persaud som jag inte sett sen i somras. Vi ska ta igen det genom att gå ut en kväll snart, eftersom jag inte orkade vänta på honom ikväll efter att jag slutat jobba. Jag hann dock knappt hem förräns han ringde och sa att han var ute, men då orkade jag inte ge mig ut igen.

Igår kväll var en riktigt kul kväll. Jag var inbjuden till ett "internet-gaming party" i Mayfair. Blev presenterad för en otrolig massa människor inom spelbranschen, poker, bingo, casino, rekryteringsbyråer och eventmänniskor. Jag har en hel trave visitkort från människor och lyckade även bli av med en hel del av mina. Kommer dock inte ihåg vem som var vem av någon av dom, men kul var det! Och någon ny kontakt där kanske leder till jobb så småningom.

Juste, har ju fått ett nytt jobb med. Sökte jobb som dealer på the Western och igår kväll ringde dom och erbjöd mig jobb som turneringsledare för deras eftermiddagsturrar. Jag skulle även få dela lite cg på kvällstid när turren slutat om jag ville. Kanon! Det betyder ju även att jag inte kommer jobba hela nätterna utan få en lite mer human dygnsrytm.

Sen har jag träffat lite nya människor som jag gärna träffar igen och lär känna mer.

Och på söndag ska jag o Sussi kolla på en lägenhet.

Så, det går framåt.

Kram på er alla.

Kommentarer
Postat av: sanna

Skönt att allt verkar gå åt rätt håll för dig nu! Kram

2009-03-21 @ 17:12:48
URL: http://familjenofors.blogg.se/
Postat av: Gia

Härligt att höra! SÅ glad för din skull. Kram

2009-03-22 @ 10:14:01
Postat av: Nina

Ja, kan abra hålla med førgående talare.. så bra att allt børjar gå åt rætt håll :)

.. något som jag fann lite spænnande i ditt inlægg var detta, (kopierat) " Sen har jag träffat lite nya människor som jag gärna träffar igen och lär känna mer." ... tell me more, tell me more... was it.. ;)

Puss, gumman! .. miss you much!

2009-03-24 @ 00:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0