Syster

Min syster är i New York. Jag kommer inte ihåg om jag har nämnt det eller inte. Hon var med i Green card-lotteriet som tar ca 1½ år av pappersarbete, intervjuer och intyg på allt från veckopeng i femteklass till vilken färg på strumporna man föredrar. 4 dagar efter att hon fick sitt gröna kort så drog hon till New York och har nu varit där i lite över en månad.

Hon har en blogg som är precis tvärtemot min. Den är intressant. Hon tar bilder och skriver om ställen hon varit på och saker hon gjort, men inte allt det här tramset om känslor som jag håller på med. Vill ni ha tips om N.Y. eller helt enkelt se vad en snart 30-årig tjej sysslar med i det stora äpplet så kolla in henne här

Idag har hon varit på inspelningsplatsen av Gossip Girl och jag är inte alls avis. Inte alls...

Det är ju för övrigt syrrans fel att jag har prov ikväll; vi skulle läsa litteraturkunskap tillsammans på distans -på var sitt håll i världen- som en kul grej. När jag ändå var inne och rotade bland distanskurser så ansökte jag till en himla massa andra med. Littaraturen blev inställd så därför blev det den här social psykologi-kursen istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0