Paf / Sviten Summer Cruise

Juste. Så vare dags igen för kryssning. Pratade med Bengan idag som bekräftade att jag får jobba kryssen som jag älskar! Blir extra kul nu när man har umgåtts mer med Paf-dealersarna på Paf Poker Challenge på Åland. Är ju inte direkt lika mycket tid att umgås på båten men under långhelgen i Åland kunde ju ingen klaga på att det var för mycket jobb och för lite tid att lära känna varandra på.

Hoppas vi ses där!

----------------------

Här är all infon saxat från FB. Stod bäst där!

- Paf Sviten Summer cruise!

Nu har isen släppt sitt grepp om Östersjön och vi längtar till sommaren! Vi inleder pokersommaren med Paf Sviten summer cruise som blir den sjätte kryssningen som Paf arrangerar i samarbete med Sviten social club. Som vanligt utlovas en spelarvänlig turnering, trevligt sällskap och massor av nöje i form av tävlingar och underhållning!

M/S Galaxy avseglar från Stockholm fredag 4 juni kl.19:30, och är åter i Stockholm på lördag 5 juni kl.18:15. Det blir alltså nästan ett dygn ombord i spelandets och nöjets tecken.

- Vinn din plats i huvudturneringen via Paf.com!
Paf erbjuder nätsatelliter där du kan vinna ett resepaket med inköp, egen hytt, middag och Paf resekit. Totalvärde 4700 kronor. Mer info på www.paf.com

- Köp din plats!
Priset är från 3995 kronor, i detta ingår inköp, resa, middag och del i hytt för 495 kronor. Givetvis kan du uppgradera hyttstandard enligt förmånlig prislista.

Steg 1:
Sätt in 3500 kronor/340 euro till Paf konto:
Sverige: Plusgiro 786096-8, PAF
Finland: Nordea 203238-5706, PAF
meddelande: Förnamn-efternamn
Obs! om du vill ha bekräftelse på inbetalningen så måste du skicka ett mail till poker@paf.com med ditt namn och inbetalningsdatum.

Steg 2:
Ta kontakt med Silja på Telefon: 08-666 33 33, uppge bokningskod: Poker, och gör din bokning. Priset 495 kr gäller del i E-hytt vid köp av hel hytt. Vill ni uppgradera hyttstandard och övriga tillägg så görs detta i samband med bokningen.

Information:
Pokerrummet med cash games och sit&go är öppet för medresenärer. Det finns ingen möjlighet att lyfta kontanter ombord, så med tanke på sidospel så rekommenderar vi er att ta med kontanter för att kunna spela. Valutan vid borden är Svenska kronor, euro går att växla i fartygets information.

OBS! Åldersgräns 18 år, giltig legitimation måste uppvisas vid registrering.Program:

Fredag

18:30-19:15 Incheckning i Silja terminalen i Värta hamnen. Paf värdar finns på plats vid gruppincheckningen.

19:00 Fartygets restauranger öppnar. Matkupong värde 315 kr ingår i resepaketet, kupongen gäller i alla restauranger ombord. OBS, egen platsbokning i restaurang ska göras vid bokning eller ombord.

20:00-21:00 Registrering i konferensen.

21:00 Välkomstmingel och stand-up show.

21:30 Turneringen startar, Cash games och Sit & Go startar.

03:00 Turneringen avbryts.

03:00 Pokerrummet stänger.

Lördag

11:00 Turneringen fortsätter, Cash games och Sit & Go startar.

12:00 "Dagen Efter Turboturnering" startar.

17:00 Pokerrummet stänger.

18:15 M/S Galaxy ankommer till Stockholm.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0