Vänner...

De e så himla bra å ha.
Bästisen har varit utomlands i 2 veckor o kommer äntligen hem idag. Då blir ja så glad så glad.
En flicka behöver sin bästis lixom.
Håller på o dejtar en ny kille och det går lite knaggligt. Egentligen inte, men ja e så säker på att det här kan bli "rätt" så jag e alldeles för otålig. Han e lite mera tålmodig. Då känner jag mig ratad fast jag inte är det, och så blir jag ledsen. Tjejjer behöver diskutera sånt där med sina väninnor ju. Har visserligen pratat med några andra, men bästisen förstår ju bäst hur jag funkar ju.
Pratade med en killkompis på msn, men sa mest att ja va nere o inte kände för att prata. Det accepterade han o sa hej då. 1 tim senare hör jag ngn som skriker mitt namn utanför min lägenhet. Då står han där på gräsmattan, o har kört ända från Södertälje för han blev orolig för mig. Han stannade bara en liten stund. Vi satt på min balkong o pratade lite. Sen åkte han hem igen. Han ville, som sagt, bara kolla att ja va okej. Sånt värmer.
Killen ska ja träffa imorgon igen. Lite nervöst, för vi hade ett långt snack om oss, o han skulle tänka på saken. Så imorgon e jag antligen superdeppig eller så svävar jag på små moln.
Nu ska jag åka o träffa bästisen.
Kram på er.

Behandla dina medmänniskor som du själv vill bli behandlad!

I dag var jag och handlade mat efter jobbet. Gick till en Vi-butik som jag inte brukar gå till eftersom jag hade ärenden i närheten. Hyffsat stor butik, och jag med mitt lokalsinne går ju vilse i en tekopp. Letar desperat efter mjölkdisken o frågar till slut en som jobbar där. Hon pekar mig i rätt riktning o jag knallar iväg. Inser att jag inte riktigt fattar i alla fall vart hon menar men blir distraherad av grönsaksdisken så jag stannar till där. När jag plockat åt mig vad jag vill ha, och ser så där lagom förvirrad ut kommr en liten gammal gubbe fram till mig o säger "Du letar väl inte fortfarande efter mjölken va?" Eh... näe...eller jo, det gör jag ju. Han visar mig rätt och jag har gått o smålett hela tiden sen dess.
Tänk om alla kunde vara så där. Inte bara peka rätt om ngn frågar efter vägen, utan lägga märke till sin omgivning och se efter vad man kan göra för den. Jag hoppas att jag gör det, men det kan ju aldrig skada att försöka lite mer...
Nu ska jag njuta av solen som kommit tillbaka till stan.

LindaCaroline

En vecka senare

Det gick bra. Kan tala om att jag stortrivs på stället. Många sköna personer som jag hoppas på att få lära känna bättre inom en snar framtid. Några gamla o några nya.

Vansinnigt jobbigt att komma upp på morgnarna dock. Har jobbat nätter på senaste tiden, och nu ska ja helt plötsligt befinna mig på kontoret runt 9 varje morgon.  Har just vaknat efter att ha sovit 14 timmar... Behövde sova ikapp ;)

Just nu är ja lite halvdeppig. Min bästis ska åka på semster med sin kille imorgon och vara borta i 2 veckor. När hon kommer hem är det min tur att vara ifrån stan i 2 veckor. en tjej behöver sin bästis lixom.

Om man skulle ta o gå upp o duscha osv ändå. Kl 21 en lördagskväll... Borde kunna hitta på nåt jättekul egentligen.. Om ja orkar...

Vi får se.

Tjao

RSS 2.0