Saknar Sviten

Har precis vaknat efter att äntligen ha sovit ut. Legat i soffan o läst lite vänners bloggar. Då ävermannades jag av saknad efter Sviten, klubben som la ner i dec förra året. Denna härliga ungdomsgård för vuxna dit man kunde gå oavsett om man skulle jobba, lira en turre, hänga i baren eller bara vara... Jag saknar att träffa alla er människor som jag träffade där varenda vecka. Saknar det mycket!
Vissa ser jag då å då, vissa ofta och vissa inte alls nu, men det kommer aldrig att bli detsamma igen.  


De vaknar kl 7 varenda morgon...

De e inte klokt!!! Tvillingarna har varit hos Niklas i helgen så varje dag har jag gått upp o fixat frulle osv vid kvart över sju... På morgonen!!! Jag e så trött så trött så trött... Men samtidigt så lycklig. Det är jättesvårt att träffa någon som redan har barn sen innan, men det är bara att försöka förstå att hela världen inte kretsar runt mig och att han faktiskt hade ett liv även innan han visste att jag fanns till. Men nog 17 känns det jobbigt ibland... Han o exet delar ju något så fantastiskt som 3 barn.

Tack o lov att ungarna gillar mig. Jag försöker inte bli deras nya mamma, men vill samtidigt vara med så mkt som möjligt eftersom jag tror på det här. Även om N bara haft dem ca varannan helg under sommaren så vill jag känna att jag var med så tidigt som möjligt. Tog en massa bilder nu på resan tex, bara för att lixom...

Jag ligger hemma i soffan nu. Ska sova hemma för första natten sen innan Mallis. Men N kanske kommer hit när han jobbat klart...

Lycklig

Mallorcaresan var verkligen jättebra. Jag kommer bra överens med hans familj och alla hade supertrevligt. Varje kväll efter att ungarna lagt sig jag jag o niklas ute på balkongen o pratade om livet. Förhållandet har ju verkligen varit på rätt väg på sista tiden men nu tog det extra fart. Det är som om allt bara äntligen fallit på plats. Vi har vart hemma en vecka nu och allt har fortsatt på samma fantastiska sätt.
I tisdags fyllde syrran år och då var det äntligen dags för min mamma att träffa mannen i mitt liv. Han fick tummen upp så fort han vände ryggen till. Syrran o farsan hade ju tfäffat honom tidigare så de hade redan gett sina (positiva) omdömen.
Allt e bra. Och för att göra det ännu bättre, i går kväll sa han Ä-ordet... Och idag ska jag få nycklar till hans lägenhet. 

Önskar alla lika mycket kärlek som jag känner just nu.

Linda

Mallis

Ett par snabba rader. Allt e toppen-toppen! Solar o badar o gullar med hans ungar. Lar kanna resten av Niklas familj. Allt e verkligen skitbra.

Linda

På väg!

Wooooohooooo! Blev nyss väckta av att Niklas mormor kom in i lägenheten och tyckte att vi sovit för länge Sen var det full fart. Ungar ska kläs på, det ska ätas frukost och det är stress stress stress... Fick nyss höra " Nu har fröken bara en timme och 15 minuter på sig innan vi ska åka. Jaja, får väl hoppa in i duschen då... Men nog tycker jag att det är gott om tid... Palma Nova... Here we come!

Kram på er.

Linda

Definitivt framsteg i förhållandet!

Nu är det klart. Jag ska följa med på N´s mammas 50-årsdags-resa till Palma Nova med HELA familjen - 20 pers - på onsdag. Det är alltså älsklingens mamma, pappa, syster, hennes familj, mormor, hans egna barn osv. Wooohooo! Första semestern med N - och med hela familjen dessutom! Shit! Känns lite läskigt... Ja menar, jag brukar ju kasta mig in i saker med huvudet före. Att resa med någon jag tycker om är inte direkt jag drar mig för.  Tvärtom, har ju gjort ett par resor som slutat i katastrof tidigare. Så, håll tummarna nu, de e ju inte bara Honom jag ska oroa mig för, hela hans familj är ju med... Hmmm.. Undrar om detta är en sån bra idé? Jo då, det är det visst. Och jag är överlycklig att han (äntligen) har bjudit med mig!

Någon som har några tips om man ska tänka på något särskilt om man reser till värmen med ett par tvillingar på 2½ år? Han har ju definitivt ingen koll... :)

Linda

Helt plötsligt i chatten på svenska spel...

Dök han upp. P. Han som varit borta i nästan 2 år. Japp. Bara så där.
"Linda!"sa han i chatten när jag satte mig vid bordet. Han hade bytt nick, men det tog mig bara några sekunder att förstå vem det var.  Vi bytte nummer och dagen efter träffades vi och åt middag och pratade om allt som hänt under de senaste 2 åren. Känndes rätt skumt, men väldigt bra. Vi var ju inte direkt sams när vi sågs senast, och alla som följde vårt av och på -förhållande drog väl en lättnadens suck när vi till slut bestämde oss för att inte dejta mer. Jag tror dock att vi ska kunna vara vänner nu.

Gjorde ett gästspel i Sumpan i måndags. Så bra gick det att hålla sig ifrån klubbarna :)

Nu ska jag strax bädda ner mig, har varit sjuk i över en vecka nu och iom att jag envisas med att jobba i alla fall så blir jag ju aldrig frisk.

Hej bloggen

Har inte skrivit på ett tag. Mest för att det varit en jobbig period, och när man mår riktigt dåligt så är det ibland bäst att bara hålla käften om det och avvakta ljusare tider. De e här nu. :)

Jag började jobba i en repa igen för ca en månad sen och det går faktiskt väldigt bra nu. Jobbar eftermiddagar, 13-18 vilket är perfekta tider för en kvällsmänniska som jag. Jag gör en del jobb åt pokerevent då och då vilket betyder att jag är otroligt laglydig just nu, inga klubbjobb alls. Det är förstås mindre kul för plånboken men det ska nog gå bra ändå. Jag betalar ju skatt och den tillfredställelsen är ju inte att förringa. Hmm..
Kärleken är bra den med. Jag tycker så otroligt mycket om N att det känns som att det bubblar över i hjärtat ibland.

Nu kommer jag uppdatera oftare, med triviala men otroligt intressanta detaljer om min vardag.
Kram på er så länge.

RSS 2.0