Göteborg

Befinner mig i Gbg för att liverapportera för http://www.poker.se/ från Christmas Poker Week på Casino Cosmopol. Lite udda tillställning än så länge. Med 2 startdagar med plats för 80 varje dag så hade de 21 anmälningar 30 minuter för utsatt starttid igår. CC bestämde sig för att raskt senarelägga starten en timme och samtidigt banta ner perioderna från 9 till 5 perioder de båda startdagarna. 28 spelare hann regga sig innan vi började igår och de lyckades faktiskt spela ner sig till 20 pers.
Jag hade lånat Niklas dator eftersom min är så himla seg och hade tänkt att installera allt jag behövde samt snabblära mig bildmanipuleringasprogrammet under den 5 timmar långa tågresan ner. Trodde jag. Det fanns varken internet eller strömuttag på tåget. Även fast jag åkte första klass. Tänker aldrig mer åka annat än X2000!!!
När jag kom fram kännde jag mig lite småstressad med mindre än 2 timmar till turneringsstart och ingenting fixat. Tog en taxi till mitt hotell bara för att upptäcka att det var igenbommat! Börjar bli minst sagt irriterad! Försöker få tag på folk från Poker.se som skall ha ordnat allt utan att lyckas. Nu är jag mer än lite irriterad. Får i alla fall tag på Joel som jag ska jobba med under de här dagarna och vi struntar i alla problem och går för att äta lunch.

Joel (som jag träffat som hastigast vid ett tillfälle innan) visar sig vara världens underbaraste. Totalt kolugn och ostressad med en attityd som säger att allt ordnar sig. Dessutom finner han alla problem som dyker upp intressanta, inte irriterande.

Vi har en jättetrevlig lunch och sen dyker vi upp på CC 30 minuter före start. Jag har minst sagt en knut i magen av allt som jag känner mig osäker och totalt oförberedd på. Men tack vare uppskjutningen av starten så hiner vi (läs Joel) fixa allt! Han trixar med min dator så den hittar internet via kabel (som jag inte lyckats göra hemma) och laddar ner ett bildprogram åt mig. Ger mig alla länkar och lösen jag behöver och visar hur allt funkar. Alla verktyg har ju givetvis hunnit byta utseende sen sist ja rapporterade. Han lyckas dessutom fixat en massa andra saker med datorn som har trilskat på sista tiden, inklusive ladda ner en annan mediespelare eftersom "Vänner" som jag alltid har med mig var i fel format för att kunna spelas upp den här datorn.

Summa summarum så gick dagen jättebra till slut. Vi lyckades få in i snitt ett inlägg var 6:e minut utan att det egentligen hände nästan nånting alls. Så med 4 timmar till start idag känner jag mig rätt så lugn.

Förresten hade någon på CC stenkoll på vart jag skule bo så allt det löste sig. Bor på Avalon som är ett supertrevligt hotell mitt i stan. Jätteskön säng o mysigt rum och frukostbuffén var skitbra.

Nu ska jag ta o blunda en stund innan det är dags att börja jobba.

Förresten, om någon ser min pojkvän i Stockholn så säg till honom att höra av sig. Han är som vanligt omöjlig att få tag på...

Kommentarer
Postat av: Gia

Å söta du, jag hoppas att du orkar ta hand om dig. Jag har inget råd att ge men allt mitt stöd har du! Kram, hör av dig, du vet var jag finns.

2009-01-01 @ 12:37:54
URL: http://metrobloggen.se/catfight

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0