Sthlm

Har inte varit skrivsugen på ett tag och är det inte nu heller egentligen men måste väl nämna ett par saker.

* Husförsäljningen gick jättebra. Kontrakt är skrivet och summan blev snäppet över förväntat och bäst av allt är att paret som köpte det inte hade bråttom att flytta in utan mamma o pappa kan bo kvar fram till maj då nya lägenheten är färdig för inflytt. Jag hade ju kagt ut en länk på FB med en flygbild på huset strax innan och min vän Puh berättade för mig att ca en vecka efteråt hade hans gamla klasspolare ute en länk på sin FB sida med samma bild och texten: "Nu har vi köpt hus" Världen är bra liten.

* Har varit hemma 5 dagar och jobbat pokerkryssen och ett klubbjobb. Det känndes riktigt bra just eftersom klubbjobbet som kom först fick mig att inse att det verkligen inte var pokern jag var trött på utan verkligen chefernas sätt att sköta pokerrummet på Empire, det var nämligen hur kul som helst att jobba i Sthlm.

* Pokerkryssen var som vanligt jättekul att jobba men eftersom vi bara var 3 dealers från Sverige så märktes det extra mycket hur enormt okvalificerade Paf-tomtarna är när det gäller att sköta organisering av dealers och sidospel. Samma 2 killar som varje kryss, och de har inte lärt sig något alls sen vi började för flera år sedan. Nåväl, tack och lov så märks det ju inte så jättemycket för spelarna eftersom Wiseguy o Co gjorde ett kanonjobb med själva turren.

* Inatt har jag jobbat min sista natt på Empire casino och det känns jätteskönt. Konstigt nog kände jag mig jättesorgsen när jag för sista gången gick upp för trappan till omklädningsrummet men så är det väl alltid för mig när jag väl lämnar något.

* På måndag flyger jag till Bangor som ligger utanför Belfast på Nord Irland. Kommer flytta in hos Tim till att börja med och båda han och Hans har snackat upp mig till höger och vänster för att fixa olika jobb åt mig. Det är de 2 jag känner i den lilla hålan. Och jag har inte varken varit där eller träffat boysen på ca 3 år. Som vanligt när jag gör ngt är det inte särskilt mycket betänketid innan utan det är bara att köra på i 180 så ser vi vart det hamnar.

* Nu bor jag hos tvillingarna i Bushen över helgen eftersom jag flyttade ut från huset i Acton i månadskiftet. Var lite orolig över att det skulle bli problem med utflyttningen men allt var faktiskt lugnt. Antar att mina landlords var glada att bli av med mej så de kan fortsätta att missköta sig som de gjorde innan jag flyttade in.

Nu ska jag sova. Kram, godnatt o håll tummarna för mitt nästa äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0