Paf Poker Challenge 2010

kl 16:30 igår stämplade vi ut så att säga. Då var allt jobb klart och vi skulle ju inte åka hem förräns med morgonbåten till Kapellskär idag. Gissa vad det betydde... Just det.

Började med baren på Park med de svenska dealers som var kvar och sen möttes alla som jobbat under helgen upp på Dinos för en riktig avskedsmiddag. Paf var som vanliga generösa med både mat och dryck men det dröjde inte länge innan Kicki som första man gick till baren o kom tillbaka med 6 st fishermans shots. Sen vart det shotsrunda på shotsrunda varvat med mat, vin, dessert, kaffe o avec. Sjukt trevlig kväll vart det men j-ö-s-s-e-s- vad tufft det var att ta sig upp imorse. Jonas stod o slet i dörren på mitt o Kickis rum redan 06.30 och han fick nog stå där ett tag innan vi vaknade av det, så hemresan blev en smula dämpad.

Spelade en massa maskinspel gjorde vi med men tror Kicki var den enda som plussade på det. Jag vill ta ett kort på henne inne på Casinot där hon stod med en burk med 110 st en-euros mynt som hade klingat ner ett i taget när hon tryckte på "utbetala" och som fått oss att vrida oss av garv.  (på CC i Sthlm får man ju ett kvitto som man tar till kassan bara)

Har bott med Kicki hela helgen och det har varit riktigt mysigt att ligga o skvallra innan man skulle somna. Har nog lärt känna varandra lite bättre under helgen tror jag.

Väl i Sthlm var jag hurtig och tog en promenad hem till mitt tillfälliga boende och slocknade rätt snart. När jag sen skulle till jobbet gjorde jag en sån där riktigt bra grej; jag låste in ycklarna i lägenheten och det finnsx inga extranycklar i hela Stockholm. Suck.

Ringde låssmed och fick veta att det skulle kosta 1400kr att få dörren öppnad iom att det var natt-taxa. Jippie.... Ringde Åsa och hon erbjöd mig genast att komma hem till henne efter jobbet.

Jobbet ikväll var också så där som man bara vill skrika åt; skitjobbiga gäster som satt och visade korten de slänge i Pineapple, gjorde dealar mitt i en tremanspott där en var all in redan, och bara var helt odrägliga i största allmännhet. Dessutom förklarade Mickis när jag kom att han tänkte jobba månd, onsd och fred och de övriga dagarna var mina. Sen när var det upp till honom att bestämma mitt schema??? Han började i helgen medans jag var borta...

Hela kvällen var en sån som fick mig att sitta och fundera på alternativa brancher att jobba i och börja planera en flygresa över till Irland igen. Trött på allt bara.

Slutade vid 1.30 och då hoppade jag direkt in i en taxi o drog hem till Åsa och nu har vi suttit vid hennes köksbord i en evighet och fikat o pratat. Det behövde jag verkligen. Jag är så dålig på att se bortom det omedelbara och var bara så nere när jag kom hit. Och när jag blir nere så blir jag ju verkligen nere och jag orkar inte med det just nu. Allt är alldeles för trassligt för att jag ska kunna ta mig ur en sån svacka snabbt.

Så himla sjukt förresten, när jag hoppar ur taxin utanför Åsas hus så stannar en annan bil precis där med Branne vid ratten och Rulle som kliver ur. Då bor Rulle i samma hus som Åsa och har tydligen gjort så jättelänge. Det roliga med det är att Maskinen suttit och pratat om Rulles lägenhet så sent som igårkväll, och försökt förklara var den ligger utan att jag lyckades fatta vart han menade. Jag är ju här hur ofta som helst liksom!!!

Nu ska jag sätta på mina serier, för jag lyckade ha med mig både datorn o strömsladden och psykologiboken när jag gick hemifrån, men inte plånbok, smink, legitimation eller annat viktigt som nycklarna... (Fick i alla fall cash av Tompa så jag skulle kunna ringa låssmed men avvaktar till imorgon.)


Jag o Maskinen

Maskinmästarinnan herself

Jobbar hårt...


Mycket glas, näe vaddå?


Blir tyvärr inte bättre än så här med Iphonekameran. Ska verkligen satsa på att köpa mig en riktig kamera snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0