Lanzarote

Underbart! Precis underbart! Vi är i en rätt sömnig stad som heter Costa Teguise som ligger ngn mil ifrån Arrecife.

Upptäckte en helt fantastisk restaurang häromkvällen; Repikada. Jag har ju varit inne på alla reseforum o sidor med betygsättning på restauranger o hotell i området så var redan innan nyfiken på den här restaurangen. Det är ett tapas-ställe som byter meny varje dag! Så de har inga skrivna menyer men ca 30 olika rätter att välja på varje dag, plus efterrätter. Och all mat ligger uppe i montrar så man får peka på vad man vill ha. Den allmänna engelskakunskapen här är inte toppen så det faktum att man ser vad man får är strålande, och det var vansinnigt gott. Ska definitvit gå tillbaka dit, troligtvis redan ikväll.

Sen har vi varit på en bar med livemusik som vi också hade läst om innan. Riktigt duktiga killar faktiskt. Först en trubadur som var ett riktigt proffs på att snacka med publiken o få alla att känna sig välkomna o i rätt stämning o sen ett band där ägaren till baren även var sångaren. Han har troligtvis köpt restaurangen bara för att få stå på scen några kvällar i veckan men de var inte dåliga o vi hade hur kul som helst. Spenderade halva reskassan den kvällen så måste ta o leta reda på en bankomat ;)

Har tydligen missat att fota men ska se till att göra det o lägga upp lite bilder med.

Igår hade vi en tidigt kväll så jag var nere vid poolen innan kl 9 imorse men det kom en lång lång molnradda så gick upp till rummet ett tag för att fixa lite. Det blir ju askallt direkt solen försvinner, men annars ligger vi på 26-29 grader. Härligt! Längtar inte hem alls!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0